Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 69 139
  • 830
  •   1
Отговори
# 270
Моя го пуснах първия път празен 20 минути ,измириса се от веднъж.

# 271
  • София
И в Бояна би трябвало да има някъде нов. Не съм гледал из разрешения за строеж, но попаднах на обяви за работа.

# 272
Какви са тези купони по имейл? Различни ли са от тези в продължението? Не съм получавала досега🤔

# 273
Ох, купих си най-сетне ножички за нокти. От кога ги чакам...изгубихме нейде предната. Simple Smile

# 274
  • Бургас
От новата брошура - уреда за сушене на обувки, някой да е използвал? ХУбав ли е?
Мислех да поръчвам от Тему, ама от Лидл ми е по-добре.

# 275
И аз със новия Еър Фрайер, правих пържени картофи- слаб ми се струва, като печене. Правих картофки- 190 градуса, 30 минути- имаше много неизпечени.

# 276
Тия картофи не са като ония картофи, освен, че половината са сурови 😀
Преди 12-13 години ни поканиха на гости, домакинята си беше купила първия извънземен уред от новия тип за свет пари, нещо ги и разбъркваше, Филипс беше май.
Та, гостито мина, картофите все не бяха готови, така и не ядохме 😀
Тогава си казах, че по-добре веднъж в месеца да ядем, но да са пържени, като пържени картофи.
До ден днешен сме с древния фритюрник и ядем сумарно не повече от 20 пъти годишно.

# 277
  • Буркина Фасо
От новата брошура - уреда за сушене на обувки, някой да е използвал? ХУбав ли е?
Мислех да поръчвам от Тему, ама от Лидл ми е по-добре.
от 5-6 год. имам такъв уред. върши работа.

# 278
И аз със новия Еър Фрайер, правих пържени картофи- слаб ми се струва, като печене. Правих картофки- 190 градуса, 30 минути- имаше много неизпечени.
.

Раздрусвахте ли ги на всеки 5 минути? Моите първите и последни бяха катастрофа (в друг фрайър).

# 279
Уред за сушене на обувки имам от много години ( моят е черен), над 10- зимата го ползвам често, доволна съм. И от грейките за ръце/дето се слагат по джобовете съм доволна.

# 280
Раздрусвахте ли ги на всеки 5 минути? Моите първите и последни бяха катастрофа (в друг фрайър).
[/quote]

Да. Раздрусвах ги на всеки пет минути. Следващите, които сложих, бяха за 40 минути. По ставаха.
Днес ще пробвам кексчетата с течен център  Ще дам отзив по -късно

# 281
  • София
Моят Фраер(не е Лидълски) се справя добе с картофките - важно е да не се слагат твърде много картофи в кошничката, за да се изпекат равномерно.

# 282
  • софия
Моят фрайър е друга марка, но и в него не стават пържени картофи като пържени. Ние също направихме грешката те да сапървото нещо, което правим, мислейки си, че е лесно. Около 2 часа "пържихме" 4 картофа. Просто това не е уредът. Иначе го харесвам и е добър помощник.

# 283
Е то  няма как във фрайер картофите да стават като пържени.
Не знам защо хората имат такива очаквания.
А като чета, че и площта на кошницата му е като за две филийки значи съвсем малко картофи ще приготви на едно печене.
Ние сме с Тефал и слагаме по-малко и пак ги бъркаме.
Основно за запичане на сандвичи и кюфтета се ползва.
Ако има овлажнени ядки могат да се дехидратират.

# 284
Аз им хванах цаката на картофките и детето ги яде, та правя редовно. Беля, режа и оставям за 5-10 мин в студена вода. После изцеждам, слагам сол, поръсвам олио и 1 с.л. брашно. Разбърквам хубаво и слагам във фраера на 200 градуса за 20 мин. Слагам по малко, да покрият дъното и да не са много един върху друг. На 10 мин разбърквам веднъж и това е. Стават добре.
Друг вариант е да слагате бланширани.

Общи условия

Активация на акаунт