Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 69 116
  • 830
  •   1
Отговори
# 285

А като чета, че и площта на кошницата му е като за две филийки значи съвсем малко картофи ще приготви на едно печене.
Не мисля ,че  е чак толкова малък.Кренвиршите са от тънките,но все пак има още място .А в ръководство пише максимално 1.4кг ако са картофки.

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 11:48 от Наско87

# 286
Оптимално и максимално за "Лидл" явно не е същото. Grinning С майтапа да си кажем истината - 150 гр картофи. Цена 60 лв., за да ни останат пари за аксесоари, че да е що-годе използваем. Чувствам се меко казано като излъгано камилче.

Наско87, поне на вкус харесаха ли Ви кренвиршите?

# 287
Ядеш и ревеш.

# 288
  • София
Имам спомен, че го гледах този котлон скоро, но прехвърлих брошурите два месеца назад и не го видях? Тогава ми се видя ненужен и доста кичозен, но установих, че са кът (основно индукционни се предлагат)

Та, вчера рисърчнах за инфрачервен котлон с 19-20см плоча и почти нищо не открих (с прецизна настройка на мощността), сетих се че Лидл може да имат подобен ( К-нд едва ли).
https://www.youtube.com/watch?v=VXSisbDfmc4
PS: тук се появи - 13$
https://www.alibaba.com/product-detail/Silver-Crest-SC-7038-Elec … 600575827128.html

ПП: Някой от София има ли ненужни такива купички от последния месец-два бяха пускани (стъклени или порцеланови)?

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 12:18 от Starrydream

# 289
Здравейте!
Как са дългите елеци за 22,49лв от тази седмица?Май не е мн качествена изработката...

# 290
  • Бургас
КАртофките, трябва да са хубаво подсушени!
Нарязани не много тънко. Така съм ги пекла във фраера. Моя е Ронсън.

# 291
От понеделник 20.10 ще има вертикална акумулаторна прахосмукачка. Пускали ли са я преди? Имате ли наблюдения дали върши работа? Трябва ми за ежедневно бързо минаване, не за основна прахосмукачка.

# 292
  • оттам, откъдето започва България
Аз правя само замразени картофи. Стават бързо, не им слагам мазнина и са много вкусни.

# 293
Голямо удобство е този уред, спор няма, щом се налага такава дискусия за едни картофи. 😁 За кюфтета и кренвирши по-добре парти грил от 20 лв., стават аламинут.

# 294
  • Sofia
Ами голямо удобство си е. Картофи и аз правя от замразените, защото слагам по малко. Кюфтета, пържоли, наденици - правя ги на грил функцията, която е далеч от парти грила. Пица, сандвичи, омлетчета в мъфини формички, пролетни рулца, цяло пиле, крилца и бутчета, пълнени гъби. Всичко ми става много бързо и лесно.

# 295
Пълнените гъби как ги изпичаш отдолу като няма долен реотан?

# 296
Аз, след едни карначета, които гаранция щяха да ми активират противопожарната аларма (ако имах такава), разкарах парти грила. Миризмата от апартамента я разкарах по-трудно Joy
Имам тостер за сандвичи, ама не съм пробвала да правя принцеси на него.

# 297
Съвсем се отклонихме от темата, но сега установих, че почти не се предлагат фритюрници с мазнина.
Добре, че съм се запасила, имам един неразопакован😆

# 298
Миризмата от апартамента я разкарах по-трудно Joy
С абсорбатор съм от детска възраст и не се сещам да мисля за миризмите. 🙂

За друго ми трябваше темата, но картофите ме погълнаха. Скоро имаше сатенено спално бельо, някой може ли да направи снимка на единичните цветни десени? Тези от брошурата не ми вършат работа.

# 299
  • Sofia
Пълнените гъби как ги изпичаш отдолу като няма долен реотан?
Първо ги запичам с масло и черен пипер и после добавям плънката. Аз и на фурна така ги правя.

Общи условия

Активация на акаунт