Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 70 535
  • 830
  •   1
Отговори
# 330
Да, и аз казах за този пълнозърнест хляб със семената. Но до колко е пълнозърнест...
Една филийка пълнозърнест Живена със зелена и лилава опаковка ми вдига захарта с 2,8 ммол. Една филийка Кето хляб от Лидл с около 0,5 ммол. Този хляб най-добре да се съхранява във фризера, защото бързо мухлясва. Вадят се само толкова филийки колкото трябват и хубаво се препичат в тостера. Текстурата му е специфична и не допада на повечето хора, но така препечен става и за сандвичи и за принцеси. Засега аз го намирам за най-безопасен за диабетици. Винаги гледайте съдържанието на въглехидрати на опаковката, не се подвеждайте от названията като кето, протеинов и подобни, често са с много висок процент въглехидрати, хубаво би било те да са под 20%.

# 331
  • София
Kато сложат това ленено семе... при тия температури
https://simid.bg/products/sp-keto-bread

# 332
Някой може ли да даде мнение за витата баница от брошурата? Подходящо ли е да взема за почерпка в офиса?

# 333
  • София
Ако сте повече от 2 служители в офиса няма да ви стигне 1 баница.
По-малки са от продаваните в Била или Кауфл.
У нас не се хареса, но вкусове различни. Предпочитам да взема от замразените баници във фризерите ако са произведени в Ямбол. От тях никога не съм имала киселини или други оплаквания.

# 334
А някакви идеи с какво да почерпя офис от 115 души, освен кутии с бонбони? Възможно най-бюджетно. Прясна баница от едно друго място ще ми излезе 120 лв. и ще покрие бройката, чудя се дали в ЛИДЛ може да намеря нещо за по-малко пари. Мислех за соленки, друго не се сещам. Не следя цените и не пазарувам редовно в ЛИДЛ, затова питам тук.

# 335
Джуд, според мен хубави бонбони е достатъчно. Щом става въпрос за 115 души.
Защо трябва да има баница?!

# 336
"Бюджетно" и "115 човека" са ми малко взаимоизключващи се понятия...FlushedJoyJoy
Но наистина с бонбони може би е достатъчно и е по-добре от баница, понеже все пак някаква бройка имат, а баницата ако не е на хапки не е ясно кой колко ще си вземе и дали ще стигне.

Иначе за най-бюджетно ще е с пуканки, хем евтини, хем много на обем. Stuck Out Tongue Winking Eye
Сещам се и за ядки, но освен фъстъците всичко друго е доста скъпо. Сега като се замилих може примерно и маслинки на клечка, те по-икономично ще излязат и може да са като мезе към нещо за пиене, може и с малки парченца кашкавал да се комбинира, ако разбира се има условия за позициониране на чинийки и подобни.

# 337
Май ще мина през една сладкарница за сладки на дребно. Мерси за съветите!

# 338
  • софия
Преди в Лидл имаше пликове с микс индивидуално опаковани десертчета от типа на Марс, Баунти и т.н. Доста са в плик. Може да погледнете и тях, ако още се предлагат. Ходя спорадично и не съм сигурна дали още ги има.

# 339
Май ще мина през една сладкарница за сладки на дребно. Мерси за съветите!

Мярнах в Метро големи плата с единични сладки (някакви кошнички бяха), но цени не съм гледала, че не ми се е налагало.

Аз се сдобих със зъбен душ, ако на някой му трябва в някои от филиалите има останали.

# 340
  • София
Все още има пликове с опаковани десертчета в Л.

# 341
Подредиха и коледните лакомства- по- добре от големите кутии с много медени бисквитки.

# 342
Има едни големи кутии със сладки, 3-4 вида в кутията. Към килограм са някъде, доста бройки са и цената им беше към 12 лв. До бисквитите и вафлите се намират.

# 343
Много хубави десерти с извара намерих от хелоуин нещата

На Делукс са пуснали големи торти, но нямаше как да я нося. Някой пробва ли я вече?

# 344
  • shumen
Аз такава вита баница взех от К.Хареса се вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт