Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 70 534
  • 830
  •   1
Отговори
# 345
  • Буркина Фасо
Някой може ли да даде мнение за витата баница от брошурата? Подходящо ли е да взема за почерпка в офиса?
не е лоша.
в Билла има топъл тиквеник, който този път доста ми хареса.

# 346
  • София
Някой може ли да даде мнение за витата баница от брошурата? Подходящо ли е да взема за почерпка в офиса?
Не от мен. Откакто спряха болярската серия печива от фурната, всичко друго е много компромисно.

# 347
На мен ми става зле на стомаха от баниците и кашкавалките в Лидл; кроасаните и милинките са ми ок. Само дето са ми забранени.

Тая седмица ще понапълня торбите, брошурата бива.

# 348
Аdalind, какво хареса от брошурата?🙂
Малко нови продукти в Лидъл - спирали за очи (обикновена/водоустойчива), лосион за тяло 500 мл, пликове за печене (виждат се два размера).🙂

# 349
Друго ново - дезодоранти с аромати на техните парфюми, конец за зъби, интердентални стикчета, почистващ крем/препарат, безлактозно ухт прясно мляко висок процент.
Видях и кисело зеле в кофа на друга фирма, освен коментираното.

# 350
Забравих да покажа и киселото зеле, на Реколта е другото (същият грамаж като това на Авис, но с цена около 10 лв и в прозрачни кофи):

Почистващият препарат/крем ми се стори като имитация на Циф, до него стоеше.
Гледах за конец за зъби преди ден, при нас явно още не са заредени, но ще следя. И дезодоранти като парфюмите им също не видях. На каква цена са?
Ще чакам мнения за спиралите, ако някой вече ги е пробвал. Пише "clump free", дали наистина са такива?

# 351
Долче, тепърва ще правя списъка, ама да ми оставиш един буркан кафе. И песто. И от ония ликьорени шоколадови бутилки Joy

Другото зеле за първа година ли е? На мен ми се видя огромна кофата, ама викаш, тежат еднакво. Пробвала ли си го? Освен да примъкна една за сравнение Joy

# 352
  • Пловдив
Да похваля дезодорантите с аромат на техните парфюми Simple Smile Мадам Гламур си взех, пак без алуминий(само такива ползвам)...ами топ е!
Не ги заменям с нищо, а подобните от ДМ не струват грам.

# 353
Аз взех сушилните за обувки. Ще ги пробвам тези дни.
Някой беше питал скоро за керамичните тавички. Има тази седмица и от големите и от две малки в комплект

# 354
Някой има ли го, добро ли е?

# 355
Последният ръчен бял хляб беше пълен със сиви бучици.
Дезодорантите на лидл са без алуминии, но нямат ефект и се потиш и миришеш.

# 356
Другото зеле за първа година ли е? На мен ми се видя огромна кофата, ама викаш, тежат еднакво. Пробвала ли си го? Освен да примъкна една за сравнение Joy
Аз го виждам за първи път другото зеле. Да, кофата изглежда по-голяма, но четох грамажа на етикетите с цена - по 2,6 или 2,7 кг бяха и двете (предполагам, че това е отцеденото тегло, така че разликата идва вероятно от саламурата). Това в прозрачните кофи ми се видя и като вързано в найлон/фолио и тогава сложено в кофите (стори ми се интересно опаковането).
Някой има ли го, добро ли е?

Имам шприц от Лидъл отпреди години. Обаче аз нацелих някакъв дефектен (с който дефект не можеше да се използва, разминаване се частите) и тогава и ходих да го сменям. Новият си е перфектен (но си трябва и сполучлива рецепта за шприц сладки).
Ще помоля някой, ако има такава сполучлива рецепта за шприц сладки, да я сподели.🙂

# 357
  • Пловдив

напротив...дори не подновявам. При мен няма нищо такова, издържат си от 7 до 18ч.

# 358
  • София
Първо не е вярно - само някои са без. Но и изначално е много субективно цялото твърдение.
Безалуминиевите изначално са по-слаби и ако има кардинален проблем трябва да се търси друго решение. Извън Лидл.

# 359
  • Бургас
Аз взех сушилните за обувки. Ще ги пробвам тези дни.

И аз взех, но не съм я пробвала. Ще чакам да споделиш мнение.

За спиралата също ще чакам отзиви.

Да похваля дезодорантите с аромат на техните парфюми Simple Smile
Може ли снимка кои са? Не съм се заглеждала. Да знам какво да търся в магазина.

Общи условия

Активация на акаунт