Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 69 101
  • 830
  •   1
Отговори
# 390
# 391
Този детски лаптоп го е имало и в предни брошури, някой може ли да каже дали има достатъчно функции и игри?

# 392
Този "лаптоп" е 3-4-5 годишни деца според мен.

# 393
Този детски лаптоп го е имало и в предни брошури, някой може ли да каже дали има достатъчно функции и игри?

Не съм го купувала, но ми стана интересно и потърсих инфо. Попаднах на това видео https://www.youtube.com/watch?v=DGar1a_2q-Q - лаптопа е същия като марка и модел според страницата на Лидл

# 394
От новата брошура загледах инфрачервената лампа. Имате ли я и може ли да дадете мнение.

# 395
Някой има ли мнение за кафемашините от Лидл?Следващата седмица ще има кафемашина и много се чудя....

# 396
  • Бургас
Имам същата инфрачервена лампа, зимата се лекувам с нея, директно нагрявам синузита. Спасявала ме е много пъти.

# 397
  • София
Някой да каже потниците дали имат изкуствен вайб при допир ...уж са 100%, дали да ходя специално вечерта.

# 398
  • софия
Купих от тези ябълки вчера (точно така изглеждаха- червени - и бяха много вкусни и сочни; даже аз изядох една, а по принцип избягвам повечето плодове):

Днес исках да взема още, обаче при нас ябълките уж същите, а изглеждаха съвсем различно (жълти с много леки червеникави шарки, като т.нар. шарени ябълки). Не взех.

При нас се водят "Глостер". Наистина са много хубави - крехки, сладки, сочни. Не обърнах внимание на произхода.

Исках да купя био царевица, но, разбира се, имаше само етикет.

# 399
Някой вземал ли е зехтин от Делукс серията, по 500 мл.? Има в черна, бяла и тъмносиня бутилка, съответно от Крит, Каламата, Лакония.
Кой от трите вида е най хубав?

# 400
zvanche, да, и при нас се водят "Глостер", видях в касовата бележка. Точно така изглеждат. Отдавна не бях попадала на толкова хубави червени ябълки.

# 401
Някой вземал ли е зехтин от Делукс серията, по 500 мл.? Има в черна, бяла и тъмносиня бутилка, съответно от Крит, Каламата, Лакония.
Кой от трите вида е най хубав?

Аз лично харесвам синия, но и другите не са лоши. По принцип харесвам гръцки зехтин, ама то си е въпрос на вкус.

# 402
Един път взех от черното шише зехтин, като че ли предпочитам испанския.

# 403
От новата брошура загледах инфрачервената лампа. Имате ли я и може ли да дадете мнение.

Събира прах в къщи

# 404
Направи ми впечатление, че ще има менструални бельо. Някой има ли впечатления? Не съм виждала преди да предлагат

Общи условия

Активация на акаунт