Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 69 101
  • 830
  •   1
Отговори
# 420
С портокал, ром-ликьор се води. Имаше още два вида, гуава и червени плодове, или нещо подобно.

# 421
  • София
И при нас в София "Ломско шосе" не съм виждала щайги за 5 лв.
Вчера имаше намалени единични:
 копър, спанак, грозде, лимони
даже и хляб нямаше.
Може би трябва рано сутрин да се ходи.

# 422
С портокал, ром-ликьор се води. Имаше още два вида, гуава и червени плодове, или нещо подобно.

Каква му е цената?

# 423
  • софия

Звучи интересно за овкусяване на сладкиши.

# 424
6.99 е. Освен да взема да изтествам и другите Joy

# 425
И при нас в София "Ломско шосе" не съм виждала щайги за 5 лв.
Вчера имаше намалени единични:
 копър, спанак, грозде, лимони
даже и хляб нямаше.
Може би трябва рано сутрин да се ходи.

Според количествата слагали и в двете смени. На късмет е. С банани, картофи и моркови не бих взела.

# 426
  • пловдив
Здравейте, имате ли отзиви за уреда за гладене с пара?

# 427
  • София
Здравейте, имате ли отзиви за уреда за гладене с пара?
Няма по-задаван въпрос от този 🙂 И по-разделени мнения. Горе долу половина на половина - едните го връщат, другите го ползват по предназначение.

# 428
Аз, както и други, сме доволни от парната четка. Има и недоволни.
Аз например обикновено минавам по дрехите или доста по-близо до тях от това, което е показано на снимката...Т.е., ако някой държи уреда на такова разстояние, започвам да разбирам защо дрехите стават доста влажни/отнема доста време, докато дрехата се изглади.🙂

# 429
  • София
Лидл марка превръзки те са с нови опаковки кои са пъмучни? С крилца търся памук. Благодаря
Тези:
Има много по-памучни за подобна цена.

# 430
Никой в темата ли не купува от касетките "Без разхищение" за 4.99? Много обичам да разглеждам касетки. Blush

Само един единствен път съм купувала. Беше супер съдържанието. Вече няма такива при нас, а ходя почти всеки ден в различни часове. Трябва да попитам да не са ги спряли.

# 431
Кашкавалът от промоцията добре ли се запича?

# 432
Някой купи ли сгъваемите кутии за храна? Интересува ме дали са удобни и най-вече дали протичат?

# 433
Лидл марка превръзки те са с нови опаковки кои са пъмучни? С крилца търся памук. Благодаря
Тези:
Скрит текст:
Има много по-памучни за подобна цена.

Аз ползвам показаните. Като качество съм доволна. А за тази цена са супер. Не съм виждала такъв аналог цена/качество.

# 434
  • София
Кашкавалът от промоцията добре ли се запича?
Квадратният не става за сандвичи. Пушеният от 750 гр. е идеален за запичане, стига да обичате пушен.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 15:13 от yovanka

Общи условия

Активация на акаунт