Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 69 090
  • 830
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Прегледах последните десетина страници и не видях да сте коментирали четката за почистване с различни приставки за 44 лв. Дали върши някаква работа?

# 436
Никой в темата ли не купува от касетките "Без разхищение" за 4.99? Много обичам да разглеждам касетки. Blush

Само един единствен път съм купувала. Беше супер съдържанието. Вече няма такива при нас, а ходя почти всеки ден в различни часове. Трябва да попитам да не са ги спряли.
И аз мислех, че са ги спрели понеже много отдавна не съм ги виждала, даже ги бях забравила. Обаче вчера на Халите видях едно кашонче (съдържанието беше в ужасяващо състояние).

# 437
  • велико търново
Лидл марка превръзки те са с нови опаковки кои са пъмучни? С крилца търся памук. Благодаря
Тези:
Има много по-памучни за подобна цена.
Никъде не е отбелязано, че са памучни

# 438
При нас няма такива касетки, а плодовете и зеленчуците често изглеждат ужасяващо (за редовните щандове говоря). Най-вероятно не смогват да ги приготвят. Служителите не стигат. Онзи ден за 30 минути нямаше почти нито един служител измежду щандовете, само на касите. “Клошарският” щанд отдавна е вечно празен.

Единият вариант е да се изкупуват намалените неща преди да отида или да няма кой да ги намали.

# 439
Никога не съм виждала от кашончетата в Лидъл Слатина. Но може би, защото ходя винаги след 17ч

# 440
Има и трети вариант за мрежите-свършват много бързо и не се застояват на мястото им...Едва ли правят повече от 4,5 на смяна,все пак зависи и от свежестта на плодовете и зеленчуците и какво количество са за мрежите.

# 441
На Сточна гара има две (круши, лимони, ябълки и домати), другата е само с круши и лимони:

# 442
Откакто пазарувам в Лидл (т.е. може би около 7-8 месеца) само веднъж съм виждала такива кашончета в нашия филиал.

Извинявам се ако е обсъждано вече - четката за пилинг на дрехи върши ли работа?

# 443
Пак погледнах в Кауфланд и действително комплектите за почистване са абсолютно същите (не просто подобни) като тези в Лидъл. Но в Лидъл цената е 3,99 лв, а в Кауфланд е 9,99 лв:

При нас виждам намалени със стикер хлябове, както и зеленчуци в ужасно състояние (единични опаковки, не кашончета).

# 444
При нас няма такива касетки, а плодовете и зеленчуците често изглеждат ужасяващо (за редовните щандове говоря). Най-вероятно не смогват да ги приготвят. Служителите не стигат. Онзи ден за 30 минути нямаше почти нито един служител измежду щандовете, само на касите. “Клошарският” щанд отдавна е вечно празен.

Единият вариант е да се изкупуват намалените неща преди да отида или да няма кой да ги намали.

И там, където ходя аз, не съм виждала такива касетки. Последния път, след като някой ги беше споменал, се оглежда, само няколко глави страшно пожълтяло и увяхнало броколи видях, намалено с 20%. Аз не съм сигурна дали жълтите части въобще стават за ядене, аз ги изрязва, ако видя такива, та ми се видя абсурдно да взема намалено с 20% нещо, от което горе-долу 20% да ставаха за ядене.

# 445
Нацелих аз една хубава щайгичка, но ми е всичко на всичко трета.
Голяма драма ми беше, дали да я взема, че бях много далече, но лакомията надделя. Кило круши, 10 смокини, 4 лимона, две отлични авокадо от скъпите, две огромни ябълки, те просто бяха грабнати от редовните, за да запълнят обема на щайгата, три банана.
Крушите ме подмамиха, сега в момента са на промоция за 3.50, едни грозни, дълги, обаче, когато са много омекнали вече са страшно вкусни.
Дано ги има и утре тази круши, да заредя малко.

# 446
О, мексиканска седмица предстои.
Има едни консерви с царевица и червен боб, с някакво доматено сосче вътре, леко люти. Много ги харесваме със запържено месо. Постоянно се запасявам с тях.  Бързо и вкусно ядене.

Харесах си доста неща.
Портокаловите резени с шоколад са много хубави също.

За тези консерви става въпрос,нали.
Може ли да споделите рецептата как го приготвяте.Благодаря!

А от резените имаше останали само лимонови.Ще ги пробвам.

# 447
Някой питаше назад за тортата на Декукс. Сладоледена е, не е лоша, но нищо кой знае колко интересно.Очаквах повече за тези пари.

# 448
Има ли от Деликс серията замразени манатарки тази година, някой видял ли е?
Аз не видях и затова питам, само от микса с трюфел и чист видях, а миналата година имаше и само манатарки.
В микса с трюфел, той усеща ли се? Аз никога не съм опитвала, но знам, че е много миризвив и гаден и затова съм нямала желание дори да пробвам.

# 449
Аз обожавам миризмата на трюфел, трябва да го видя тоя микс.

Общи условия

Активация на акаунт