Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 69 064
  • 830
  •   1
Отговори
# 480
В червени и зелени опаковки ли са бонбоните? Само тях видях преди няколко дни. Ако са същите и миналата година ги имаше. Бях купила малко и от двата вида, но нещо не се впечатлих. Едните дори изобщо не ми хареса, но не помня кой цвят. Зелените май бяха по-хубави и имаха лешников крем и бяха с вкус като на едни пакетирани.

# 481
Мисля, че зелените бонбони са с шамфъстък, не с лешници.
Вчера при нас видях едно кашонче за 5 лв. Вътре имаше краставици, чушки, авокадо, чери домати, малко ябълки и круши.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 16:44 от dolce miele

# 482
Момичета, имаме 2 вида зелени бонбони - тъмните са с лешник, светло зелените с шамфъстък.

# 483
  • Пазарджик
Момичета, имаме 2 вида зелени бонбони - тъмните са с лешник, светло зелените с шамфъстък.
Видовете са 3 от цена 15.99./зелени, червени и с крем шамфъстък/.По -късно ще кача и снимка.

# 484
Така, по принцип всичките видове са 6 . В случая говорехме само за зелените, затова уточних за тях. Wink

# 485
С шамфъстък имаше ли миналата година? Май не, със сигурност моите не бяха такива. Тъмно зелени с малко лъскаво. Я ги покажете, от тази година. Аз бързо минах през тях онзи ден, но ми се струва, че имаше пак само две кашончета и пак бяха тъмно зелени и червени.

# 486
Относно новия еър фраер с две кошници. С голямо желание изпратих мъжа ми още сутринта да го закупи. Отваряме го в къщи и изненада:
Кошниците са супер малки. Измамно е написано в брошурата ,че всяка е по 4,4л. Ние имаме на Тефал 4,2 л.  и изглежда два пъти по-голям обема. Като се вгледахме  в инициалите на кутията,най-вероятно двете общо са 4,35л.
Утре ще го връщаме. Дано не ни създадат проблеми.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 18:39 от Agila

# 487
  • Козлодуй
Уреда за обезболяване на мен много ми помага. Препоръчвам го.

# 488
Някой има ли отзив за кафемашината тази седмица в Лидл?

# 489
  • Пазарджик
С шамфъстък е светло зеления.

# 490
  • Варна, Пловдив
Здравейте, преди време питах за кето хляба в Лидл, пробвах го и ми хареса. Въпросът ми е, че последните няколко пъти не го намирам. Спрян ли е? Къде по принцип седи, да не би да е преместен и затова да не го намирам? Благодаря

# 491
Същите са, червените не ми хареса изобщо бяха с бял крем, който не ми беше вкусен, с лешника ставаха. Имаха вкус като някои от тези пакетирани с лешник
Тези с шамфъстък не съм ги виждала и опитвала.

# 492
Относно новия еър фраер с две кошници. С голямо желание изпратих мъжа ми още сутринта да го закупи. Отваряме го в къщи и изненада:
Кошниците са супер малки. Измамно е написано в брошурата ,че всяка е по 4,4л. Ние имаме на Тефал 4,2 л.  и изглежда два пъти по-голям обема. Като се вгледахме  в инициалите на кутията,най-вероятно двете общо са 4,35л.
Утре ще го връщаме. Дано не ни създадат проблеми.

Тоя номер се повтаря от предната седмица. Който им пише брошурите, идея си няма от фраери и заблуждават. Само губят времето на хората.

В тази връзка имам въпрос, дано някой е запознат. Ако искаш да продадеш без печалба уред в темата, ще има ли санкции? Знам, че принципно продажбите са забранени, но в случая правиш добро/услуга. Дори на лични да е.

# 493
Забранени са продажбите тук.
По-добре го върни или олх.

# 494
Здравейте, преди време питах за кето хляба в Лидл, пробвах го и ми хареса. Въпросът ми е, че последните няколко пъти не го намирам. Спрян ли е? Къде по принцип седи, да не би да е преместен и затова да не го намирам? Благодаря
Обикновено седи при другите пакетирани хлябове. Но и аз не съм го виждала от миналата седмица, няма и табелка.
Ако сте в София има го във Фантастико.

Общи условия

Активация на акаунт