Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 69 064
  • 830
  •   1
Отговори
# 495
Аз отново да се оплача и днес не намерих любимото си кафе какво се случва

# 496
Здравейте, преди време питах за кето хляба в Лидл, пробвах го и ми хареса. Въпросът ми е, че последните няколко пъти не го намирам. Спрян ли е? Къде по принцип седи, да не би да е преместен и затова да не го намирам? Благодаря
Аз в нашия филиал не съм виждала кето хляба от месец поне. Мисля, че е отлистен. Ако има служител в темата, нека каже дали е така.
Уреда за обезболяване на мен много ми помага. Препоръчвам го.
Кой е този уред?

# 497
  • София
Влязло е в сила зимното работно време за което съвсем бях изключил и снощи се оказах в магазина 10 мин преди затваряне вместо 40, както си мислех.
Разпродават разни бонбони и снаксове от Хелоуин серията от -20 до -50%, ако имате интерес.
къде има намаление на хелоуински неща? в нашите два магазина няма

# 498

Кой е този уред и помага ли за болки в гърба и кръста?

# 499
Влязло е в сила зимното работно време за което съвсем бях изключил и снощи се оказах в магазина 10 мин преди затваряне вместо 40, както си мислех.
Разпродават разни бонбони и снаксове от Хелоуин серията от -20 до -50%, ако имате интерес.

Вчера в един Лидл в Пловдив намерихме намалени пакети с близалки /много бройки вътре/ и кутии със сладолед на фунийки с хелоуински мотиви

# 500
  • Варна - Черна гора

Кой е този уред и помага ли за болки в гърба и кръста?
Предполагам, че за този уред пише pvacheva

# 501
Аз харесах тези от насипните бонбони. Вътре са с нещо като течен шоколад и фъстъчен крем.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 20:16 от Seven

# 502
Това работно време ми се струва много странно, в неделя до 22 ч?🤔

Тази вечер на два пъти спираше тока в магазина в рамките на десетина минути. Вторият път беше просто примигване за секунда.
Интересно ми стана, че заради това специално си погледнах часа на касовата бележка - пишеше час с 30-40 минути разлика...

# 503
  • София
София, на Канала.

Още не са актуализирали работното време. В магазина табелата на входа също не беше към вчерашна дата.

# 504
В магазина на Тодор Александров също има намаление на хелоуински украси и други тематични продукти.

# 505
  • София
София, на Канала.

Още не са актуализирали работното време. В магазина табелата на входа също не беше към вчерашна дата.
мерси, утре имам работа в района и ще погледна

# 506
Aктуализирали са го в приложението. До 22 ч работеше досега всеки ден.

# 507
  • Бургас
Днес дойде времето и включих сушилника за обувки.
Обаче се зачудих, дали има значение на колко часа е настроен?
Дали на различната степен суши по-бързо или...
Някой ако е наясно да пише,моля!

За момента няма лоша миризма.

# 508
При нас е намалено с половин час - до 21:30 вместо до 22 ч.
 В неделя пишеше, че работи до 22.
Не виждам логика от понеделник до събота да е до 21:30, а в неделя до 22, ноооо..
 И интересно в неделя отваря в 9:30.
Късно ми се вижда. И Била, и Кауфланд до този филиал отварят в 7 в неделя, а Лидл са го сложили от 9:30.

# 509
  • Пловдив
Aктуализирали са го в приложението. До 22 ч работеше досега всеки ден.
Най вероятно е грешка Долче,защото нашия е от понеделнин до събота от 07:30 до 21:30  и неделя от 08:00 до 21:00

Общи условия

Активация на акаунт