Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 69 050
  • 830
  •   1
Отговори
# 525
Уреда за обезболяване на мен много ми помага. Препоръчвам го.

Кой е този уред и помага ли за болки в гърба и кръста?

Да точно за гърба и кръста го препоръчвам https://www.lidl.bg/l/bg/broshura/27-10-02-11/view/flyer/page/46
- ето този долу в ляво
А какво е захранването и колко време издържа?На батерии ли е?

# 526
  • софия
3 батерии. Има доста клипчета за уреда с обяснение:

Отзивите, на които попаднах, са преобладаващо положителни. Не съм търсила дали има предупреждение да не се ползва от определена група хора.

# 527
И аз имам такова, някъде прибрано, та чак скрито от самата мен.

Сурими пръчиците и на мен не ми харесаха.

# 528
Забелязах че вече в уеб сайта на лидл също може да си отвориш профила, да виждаш и активираш купони, да си виждаш касовите бележки и други. Супер е, за който не иска да ги цъка от телефона.
Супер, това ми е много удобно в Кауфланд, добре че и за Лидл вече може!
Мерси, че сподели тази информацията, нямаше да се сетя да проверя! Hug

# 529
Някой с отзиви за инфрачервената лампа? Дали е достатъчно силна? Искам да си я взема за често появяващи се болки във врата, но нз дали била подходяща имайки предвид цената.
[/i][/b]

# 530
  • Пазарджик
Някой с отзиви за вентилаторната печка от тази седмица има ли? Дали върши работа?

# 531
Преди няколко дни взех кестени, но не бяха хубави след като ги изпекох. Днес пак се загледах, но ще чакам някой да даде отзив. Дано са друга партида, иначе няма да взема отново

# 532
  • Sofia
Малките куфари добри ли са?

# 533
# 534
От 3 дни използвам уреда за електростимулация. Имам въпрос към тези, които имат и го ползват от известно време - сменяли ли сте електродите и лепкащата им част като намалее, какво правите. Гледах клипчета да се налажняват с вода, като спрат да се лепят. Гледах и някакви бутилки с електролитна течност... за този модел точно резервни не намерих.
Иначе, който се чуди как да ги ползва трябва да гледа клипове за неговото си състояние или да е ходил на физиотерапия и да знае къде горе -долу да лепи. Има и едни картинки вътре в книжката ориентировъчни.

# 535
  • Козлодуй
От 3 дни използвам уреда за електростимулация. Имам въпрос към тези, които имат и го ползват от известно време - сменяли ли сте електродите и лепкащата им част като намалее, какво правите. Гледах клипчета да се налажняват с вода, като спрат да се лепят. Гледах и някакви бутилки с електролитна течност... за този модел точно резервни не намерих.
Иначе, който се чуди как да ги ползва трябва да гледа клипове за неговото си състояние или да е ходил на физиотерапия и да знае къде горе -долу да лепи. Има и едни картинки вътре в книжката ориентировъчни.
Имам контактен гел и ги намазвам като намалеее но не помня от къде съм го купила имам огромно количество тъй като навремето имах коланче което се поставяше на сърцето и се извеждаше информация за сърдечната дейност на часовник също купуван от Лидл Simple Smile

# 536
Супер! Мерси, намерих контактен гел.
Иначе знам, че трябва поне 5-6 дни, за да видя ефект...
Взех и машинката за мерене на кръвно на китката и съм доволна. Според мен мери точно, а и е много по- удобно отколкото на сгъвката на лакета.

# 537
Супер! Мерси, намерих контактен гел.
Иначе знам, че трябва поне 5-6 дни, за да видя ефект...
Взех и машинката за мерене на кръвно на китката и съм доволна. Според мен мери точно, а и е много по- удобно отколкото на сгъвката на лакета.

По принцип апаратите за китка са по-неточни от тези с маншет над лакътя. Имаше някаква физиологична причина за това.

# 538
Електронните апарати за кръвно са по-неточни от механичните.

# 539
  • София
Здравейте, в Лидл копувах чайове, който са ми любими, но от извествно време в магазините им, които посещавам този вид вече го няма. Моля, ако някой ги види в Софийски Лидл да ми пише, къде ги има.
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт