Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 70 278
  • 830
  •   1
Отговори
# 540
Този втория чай, джинджифил с лимон, ми е любим!
Ще проверя дали в нашия Лидл го има...

# 541
Здравейте. Търся катерушка/драскалка за котки. Някой знае ли как мога да разбера, кога ще ги пуснат в Лидъл?

# 542
Здравейте. Търся катерушка/драскалка за котки. Някой знае ли как мога да разбера, кога ще ги пуснат в Лидъл?

Защо държите да закупите от там? Във всеки зоомагазин или сайт се предлагат, включително Емаг и VidaXL.

# 543
Този втория чай, джинджифил с лимон, ми е любим!
Ще проверя дали в нашия Лидл го има...
Втория чай и на мен ми е любим (в розовата кутия), но не е с лимон, а само с джинджифил 53%.🙂 След него харесвам този с джинджифил и мента в зелената кутия, но всъщност ми харесват и останалите им видове чай с джинджифил.
За съжаление обаче мисля, че чайовете а джинджифил са отлистени. При нас отдавна няма, а и тук писаха хора, че не ги откриват. Дано се появят пак!

# 544

Защо държите да закупите от там? Във всеки зоомагазин или сайт се предлагат, включително Емаг и VidaXL.
Защото, ми ги препоръчаха, като по-стабилни, а и цената им е по-добра.

# 545
Едни и същи б*луци са, картонени тръби, които когато котката точи нокти на едно и също място, се разпадат. Във фейсбук съм виждала изработени от дърводелци, за тях съм по-склонна да повярвам, че са стабилни. Нашата е ремонтиран евтинджос, заменила съм счупените тръби с pvc, облепено с картон и канап. Все пак парите са си Ваши и имате избор къде да ги дадете, но не се заблуждавайте, че качеството е много различно.

# 546
Днес купих полента от италианската седмица с изтекъл срок на годност от преди пет дни. Винаги гледам срока ама днес бързах и хич не го погледнах. Ясно е, че ще иде на боклука, ако някой купува полента да гледа срока на годност.

# 547
  • оттам, откъдето започва България
Върни я. Не заради парите, тя е 2 лв. Въпросът е принципен.
За съжаление ние не успяхме да си купим още, тъй като е свършила.
Като купувахме нашата имаше срок на годност до януари 2026 г. и затова бяхме решили да си заредим.

# 548
Да похваля нашия Лидъл, вече за пореден път този месец виждам как почистват количките за пазаруване. Местят ги отстрани и едно или две момчета ги чистят с уред, който разпръсква вода под налягане (а вероятно има и някакъв препарат). Много са старателни. Преди това чак от Пандемията с ковид не бях виждала някъде да чистят количките.🙂

# 549
  • София
И в моя Лидл/Ст. град/ съм виждала как чистят количките с пароструйка. Първо с препарат, после само с пара.
Но пък кошниците са много мъсни, чак като залоени.
Дядовците-охранители не си правят труда да върнат използваните детски колички  от след касите до входа. А внука си търси малката количка и се научихме да отиваме до изхода на магазина/към 200 м. крачим двамата/.

# 550
Отдавна не съм използвала и поглеждала кошниците. Но вероятно са такива. То и колелата им нали се допират до вътрешната повърхност, отделно, ако се изцапат от друго...На мен не са ми и особено удобни.

# 551
Никога не съм виждала да чистят колички или кошници, а имат нужда
Днес за първи и последен път взех буркан с лозови листа.

# 552
Върни я. Не заради парите, тя е 2 лв. Въпросът е принципен.
За съжаление ние не успяхме да си купим още, тъй като е свършила.
Като купувахме нашата имаше срок на годност до януари 2026 г. и затова бяхме решили да си заредим.

И аз се учудих на такъв срок на годност, винаги като съм я купувала е имало още 2-3 месеца време за консумация. Няма да мога до края на седмицата да я връщам, че ще пътуваме, писах им имейл, прикачих и снимка, ще ги видя какво ще ми отговорят.

Г-жа Рамацоти, какво им имаше на лозовите листа?

# 553
Ами....треви разни. Пощих ги лист по лист. Купувам буркан от Била и никога не съм виждала такъв треволяк

# 554
  • София
Кашон за 5 лв с намалени зеленчуци
https://www.facebook.com/reel/614312094981427
досега не съм виждала наживо
само единични неща

Общи условия

Активация на акаунт