Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 69 039
  • 830
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Момичета издирвам елхата в Lidl. В Пловдив обиколих всичките Лидали не я открих. Моля някой ако има информация да пише готова съм да платя за да я взема за внучето,което е на 2 годинки.

# 616
  • София
Падна ми се купон за гръцки питки и се загледах в описанието - кога са станали 5,50?🙄 Направо се втрещих, какво е това увеличение?

# 617
Падна ми се купон за гръцки питки и се загледах в описанието - кога са станали 5,50?🙄 Направо се втрещих, какво е това увеличение?
Това е цената за килограм.
Иначе са 3.59(редовна цена) за 650 грама, с намалението са 2.85лв.

# 618
  • София
Това е цената за килограм.
Иначе са 3.59(редовна цена) за 650 грама, с намалението са 2.85лв.
Ох, благодаря! 😂😂😂

# 619
Бисквитите Спекулос са любими на всички вкъщи. Днес ги търсих в Лидл, няма ги. 😔 Има подобни (формите са същите, но са с филирани бадеми). Имат вкус на Спекулос, но са по-твърди. Не ми харесват колкото Спекулос (дано се появят отново).
П. П. Сега ще трябва да правя домашни Спекулос, добре, че има рецепта в блога на любима съфорумка.

# 620
Скрит текст:
Купих дамско олекотено яке за дъщеря ми, намалено беше на 7,99 лв със зелен стикер.😃 Извади късмет, че размерът е точно като за нея, а и в един от любимите и' цветове.

Имаше и в лилаво, но с липсващо коланче.
Може ли мнение за ножичките за нокти от 2,49 лв, както и за тези за кожички? Добре ли режат ножичките за нокти и на двете ръце (т.е. "двупосочно" режат ли еднакво добре или на едната ръка е лесно, а на другата "дъвчат" ноктите)?

Цветът златисто ли е? В нашия филиал в Кючука не съм виждала такъв модел /не че много съм гледала де/. Какъв е размерът? Лилавото какъв размер беше?
Kateriza, цветът е масленост зелено, но е с нещо като "металик" ефект.🙂 Размерът е ХS (36-38 май беше като числа). Другото яке беше лилаво, размер М, но без коланчето.
Гривни, кой е топ лакът на Сиен в черното шише?🤔 Не съм го виждала...
Не знам дали има разлика между Cuen Beaty/Face и Силвъркрест, но понякога дори идентични уреди от две различни партиди на Силвъркрест са с различни цени.🙂  Също се зачудих дали марката Nevadent не е преименувана на Cien Face, защото преди месец-два се изненадах, че ултразвуковата им четка е с марка Cien Face...

# 621
Бисквитките и вкъщи са на почит, но май тази година ще ги търсим другаде.
Днес видях в КАМ, но не взех, все още се надявам да се появят и в Лидл.
Скрит текст:

# 622
Бисквитките и вкъщи са на почит, но май тази година ще ги търсим другаде.
Днес видях в КАМ, но не взех, все още се надявам да се появят и в Лидл.
Скрит текст:

Тези са на сметка.
В Лидл 300гр са на цена 4,29лв

# 623

П. П. Сега ще трябва да правя домашни Спекулос, добре, че има рецепта в блога на любима съфорумка.
Доближават ли се до Лидл-ските? Може ли рецептата?

# 624
Замразените вишни на каква цена бяха преди да изчезнат?
Днес видях, че са се появили, същия грамаж за 7.99
Не бяха ли 3-4 лв Anguished

# 625
В магазина ли ги видяхте? Какъв грамаж? Взимала съм на 2.99, но може би беше 450 грама пакет:

# 626
Коледните лакомства в Лидл не ги зареждат едновременно. Имайте търпение, ще се появят и бисквитките.

# 627
Свикнала съм да се разочаровам от картинка/реалност, но с тези хапки останах приятно изненадана Simple Smile от миналата седмица са Simple Smile

# 628
  • София
Бисквитите Спекулос са любими на всички вкъщи. Днес ги търсих в Лидл, няма ги. 😔 Има подобни (формите са същите, но са с филирани бадеми). Имат вкус на Спекулос, но са по-твърди. Не ми харесват колкото Спекулос (дано се появят отново).
има ги в била и кауфланд Спекулос

# 629

Доближават ли се до Лидл-ските? Може ли рецептата?
Не знам, не съм пробвала рецептата, отлежава в кулинарната папка на телефона.
Ето я
https://www.mycookingcreations.com/2022/11/speculoos-biscotti-al … cannella.html?m=1

Pg483, благодаря за информацията, но в нашия град няма Била и Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт