Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 70 358
  • 830
  •   1
Отговори
# 600
Само лидлски ножички ползвам за нокти.
Бях запиляла нейде предната..купувах друга от Лилито , стегната, мъкааа...
Преди 10тина дена видях че пак са пуснали в лидл и с 200 се засилих Grinning..и купих и от двата вида!!
И цената е суперска..2.50...то без пари.

# 601
Благодаря, Тета!
В бисквитите спекулациус има смес от подправки.
Видях някакви кокосови бисквити в кутия по много бройки. От другите няма и при нас.

# 602
Подобни бисквити спекулацииус пускат и в ДМ за Колeда. На тяхната марка dmBio. За съжаление с нова цена тази година, а и с по-малък грамаж. Sad

# 603
Здравейте, някои знае ли от към техника, каква е разликата между Cien BEAUTY и  SilverCrest? По каталог са пусна един уред, които е по-евтин, спрямо същото, но с  бранда SilverCrest.

# 604
  • оттам, откъдето започва България
Някой, ползвал лака за нокти с гел ефект, би ли споделил мнение дали е необходимо да се пече?

# 605
Пак не са ме уцелили с купоните. Дали ми за маслини. А аз никога не съм купувала маслини, защото ние не ядем.

# 606
Някой, ползвал лака за нокти с гел ефект, би ли споделил мнение дали е необходимо да се пече?

Не се пече. Аз съм ползвала топ лака в черното шише без да го пека.

# 607
Купих дамско олекотено яке за дъщеря ми, намалено беше на 7,99 лв със зелен стикер.😃 Извади късмет, че размерът е точно като за нея, а и в един от любимите и' цветове.

Имаше и в лилаво, но с липсващо коланче.
Може ли мнение за ножичките за нокти от 2,49 лв, както и за тези за кожички? Добре ли режат ножичките за нокти и на двете ръце (т.е. "двупосочно" режат ли еднакво добре или на едната ръка е лесно, а на другата "дъвчат" ноктите)?

Цветът златисто ли е? В нашия филиал в Кючука не съм виждала такъв модел /не че много съм гледала де/. Какъв е размерът? Лилавото какъв размер беше?

# 608
Здравейте група,имам едно питане - купих от Лидл дифузера за етерични масла на Silvercrest и изобщо не съм довол.Мъглата е финна,но като поработи малко на 60-70 см диаметър всичко е мокро.Някой ползвал ли е дифузера от тази седмица на Livarno,дали и той мокри така отдолу??

# 609
Имам на Silvercrest, но не мокри изобщо, освен ако от глупост не го сложа под някой рафт и докато се усетя да е станало мокро. Предполагам в дефектен - върнете го.

# 610
Здравейте! Някой да си е купувал от коледната елха,която тази седмица я има в брошурата? Заслужава ли си?

# 611
Здравейте група,имам едно питане - купих от Лидл дифузера за етерични масла на Silvercrest и изобщо не съм довол.Мъглата е финна,но като поработи малко на 60-70 см диаметър всичко е мокро.Някой ползвал ли е дифузера от тази седмица на Livarno,дали и той мокри така отдолу??

Имаме 4 дифузера от Лидл, купувани различни години. Работят идеално, никога не съм имала проблем. Слагам ги на поставка или на пода.
Първият ни дифузер на силвъркрест е вече на 8 години. Работи си.

# 612
  • София
Моята лента за ноември 60-130-250
1-2 пъти в месеца пазарувам в Лидл, ама не всеки месец.
Скрит текст:

# 613
  • там където има винаги вятър
От щолените кой вид препоръчвате?

Аз лош техен не съм яла. Обикновено се гледа и марципан да има. От сегашните съм харесала с лешници и стафиди май.
Аз пък тия с марципана не ги харесвам Rolling Eyes , едни ....са ми. Вземам само с маслото - Butter. Тия с лешниците и те са с марципан. Всяка година чакам това време, не били полезни Worried ами пък няма да изям 1 тон, че и цените им станали почти двойни Rage
И друг пък съм споменала - щолен, щолен, но разлика между тия в Л. и К. има. По-хубави са лидълските Hands Plus1

# 614
Здравейте, за първи път купих от киселото зеле и сготвих. Ами много е кисело. (Не е солено.)
Вие как го готвите, изкисвате ли го? До сега винаги съм ползвала домашно и се чудя в мен ли е проблема.

Общи условия

Активация на акаунт