Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 70 354
  • 830
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, каква е тази кошница подаръчна която се рекламира във Фейсбук, има линк, и се попълва анкета и изпращат подаръчна кошница само за 6 лв.. Знаете ли нещо ?

Подобни неща във Фейсбук от името на големи магазини обикновено са фалшиви.

# 586
  • София
Здравейте, каква е тази кошница подаръчна която се рекламира във Фейсбук, има линк, и се попълва анкета и изпращат подаръчна кошница само за 6 лв.. Знаете ли нещо ?
Подобни неща във Фейсбук от името на големи магазини обикновено са фалшиви.
Със сигурност е измама. Плащайки 6 лв, или ще източат картата, или просто събират по 6 лв от много хора без да изпращат нищо. Големи фирми като Лидл/Кауфланд никога не взимат пари за доставка, когато раздават награди. А ако някоя малка фирмичка иска доставката да е за наша сметка, тя се плаща на куриера, а не предварително с карта. Wink

# 587
Благодаря и мен ме усъмни, защото линка беше странен.

# 588
  • Sofia

За който питаше за джинджифилови сладки, в Лидл- Студентски град имаше тези.

# 589
Ние търсим тези:

# 590
  • София
Няма ги, за съжаление. В Била пускат същите в червена опаковка, не съм проверявала тази година дали ги има.

# 591
От щолените кой вид препоръчвате?

# 592
  • София
Това не са ли бисквитките спекулациус с канела?

# 593
От щолените кой вид препоръчвате?

Аз лош техен не съм яла. Обикновено се гледа и марципан да има. От сегашните съм харесала с лешници и стафиди май.

# 594
  • София
някой има ли купон за кръглия кашкавал?

# 595
  • София
някой има ли купон за кръглия кашкавал?
Да, за 15%. До днес е. Искаш ли го?

# 596
Тези мини хапки са хубави,но не знам дали ги продават в бг Лидъл,пак ще си взема.
Сега погледах отзад нямат текст на български,но ако ги видите ги препоръчвам.

# 597
  • ВАРНА
Тези джинджифилови бисквити и на мен са ми любими. Ще трябва да проверя дали ги има при нас.
Моята лента втори месец е на 600 лв., като обикновено правя по около 300-400лв. на месец.

# 598
Купих дамско олекотено яке за дъщеря ми, намалено беше на 7,99 лв със зелен стикер.😃 Извади късмет, че размерът е точно като за нея, а и в един от любимите и' цветове.

Имаше и в лилаво, но с липсващо коланче.
Може ли мнение за ножичките за нокти от 2,49 лв, както и за тези за кожички? Добре ли режат ножичките за нокти и на двете ръце (т.е. "двупосочно" режат ли еднакво добре или на едната ръка е лесно, а на другата "дъвчат" ноктите)?

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 01:21 от dolce miele

# 599
Търсените бисквити са подчертано канелени. Сигурно са им ръснали и някакъв джинджифил, но не им е това силата. Дано ги заредят.

Взех щолен с масло, на мен ми е сух, все едно е стар. Втори такъв няма да взимам. Ще взема с марципан или мак, а може и направо от друг производител.

Общи условия

Активация на акаунт