Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 70 347
  • 830
  •   1
Отговори
# 570
Моята от много време е перманентно 140-350-600, а повече от 250 лв. на месец не оставям в магазина.

# 571
  • Sofia
Месечната лента варира от 900 до 500.
Този месец е 500, предишния 600, вероятно алгоритъм определя нивата, но при мен не са реалистични. Пазаруваме мах. 4 -5 пъти месечно е Лидл и до сега не сме достигали горната граница.

# 572
Mоята лента е 500 лв, миналият месец беше 550 лв. Трябва да купя някакви по-скъпи уреди, за да достигна такива суми...евентуално. Обикновено не стигам и 300 лв.

# 573
  • Пловдив
Може ли някой да снима модела на белия електростримулатор?Да сравня каква е разликата с черния.Че мъжа ми е взел черния и се чудя по какво се различават 😄
Благодаря!

# 574
  • Варна
Искам да попитам срещали ли сте джинджифиловите коледни бисквити,  които пускаха всяка година?
Има някакви бадемови, но не видяхме никъде джинджифилови.

# 575
Майко мила, моята е 980. 🤣 Пазарувам точно три или четири пъти от няколко месеца насам за по стотина-двеста лева. Няма да ги направя тия 980лв, ама здраве да е. 😬🤣

# 576
Искам да попитам срещали ли сте джинджифиловите коледни бисквити,  които пускаха всяка година?
и аз ги търсих но не открих!Дано ги пуснат!Все им сменят опаковката!Ту са червени ту бели.

# 577
  • София
Мнение за тиганите с незалепващо покритие, ако някой е купувал преди.

# 578
Дано не са ги отлистили, аз също гледах за тях и видях бадемовите със същата форма. Направо няма да е Коледа без тези бисквити...

# 579
  • София
Как са лентите при вас?
Миналия месец и моята, и на дъщеря ми бяха до 250 лв. Нейната я запълнихме напълно и пак е толкова. С моята не  съм пазарувала изобщо, а я вдигнаха на 500 лв. Simple Smile Не намирам никаква логика!

# 580
Аз миналия месец пазарувах за над 500лв и ми даде 5% отстъпка за следващата сметка. Този пак си е 500

# 581
Може ли някой да снима модела на белия електростримулатор?Да сравня каква е разликата с черния.Че мъжа ми е взел черния и се чудя по какво се различават 😄
Благодаря!

# 582
Аз пък правя над 1000лв. последните месеци, а лентата не мърда от 600. Не, че се оплаквам, но няма логика наистина.

# 583
При мен също си стои лентата на 600лв,а я пълня всеки месец, защото купувам цигари на ММ от Лидл.
Взехме от черния апарат за елктростимулация и го пробвах веднъж на врата. На най-високата пета степен за мен е слабичък. Не съм и очаквала нещо кой знае какво, предвид че е на батерии.

# 584
Здравейте, каква е тази кошница подаръчна която се рекламира във Фейсбук, има линк, и се попълва анкета и изпращат подаръчна кошница само за 6 лв.. Знаете ли нещо ?

Общи условия

Активация на акаунт