Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 68 999
  • 830
  •   3
Отговори
# 720
  • София
Ако пуснеш скрийншот от касовия бон в приложението, ще е най-полезно.

# 721
Мацки, дали има амонячна сода в Лидл?

# 722
Здравейте,да ви попитам купували ли сте от тези фъстъци и дали ги намирате за много лютиви,защото носа ми тече докато ги ям.

Какво си харесахте от азиатските неща другата седмица?
Хубав уикенд

# 723
Усещането за люто е индивидуално. Ние ги харесваме тези фъстъци на вкус. Е, не изяждам целия плик на един път.

# 724
Мацки, дали има амонячна сода в Лидл?
Не

# 725
Купони изтичащи днес. Няма да стигна до магазина, ако иска някой да ги ползва
Скрит текст:

# 726
Купони изтичащи днес. Няма да стигна до магазина, ако иска някой да ги ползва
Скрит текст:

Свободни ли са? Ние сега отиваме да пазаруваме и може да ползваме някои купони

# 727
За съфорумката-снимах днес в К.

# 728
Тези чайове са подобни на лидълските, но не точно същите. С какво съдържание на джинджифил като % са?

# 729
Свинските уши са с добра цена ама много космати Sad

# 730
Как космати?? Ние с кучето вече изядохме един пакет, екстра бяха. Даже втори си купих

# 731
Долче, от тези не купих.

Ето джинджифилови късмети

# 732
Как космати?? Ние с кучето вече изядохме един пакет, екстра бяха. Даже втори си купих
Еми, тези които взех днес да си космати и ги кълцах, за да махна тези части

# 733
  • София
А можеше просто да ги обръснеш.

# 734
От чайовете с джинджифил в Кауфланд видях, че има и с люта чушка.🤭 Не снимах, но ме заинтригува. Ще чакам промоция обаче, защото лидълските чайове с джинджифил не струваха по 5,99 лв.☺️
Днес се случи нещо странно на касата. Взех намалени 3 еднакви артикула, отрази ми се отстъпката. Но в касовата бележка фигурираше и четвърти продукт - същият, но на редовна цена, а аз бях купила само три намалени с 50%. Как става този номер?! Гледах екрана докато касиерката маркираше, три броя бяха маркирани с отстъпката и след тях и другите ми покупки. Ненамаленият артикул (четвъртият, който изобщо не фигурираше при покупките ми) беше на предпоследно място в касовата бележка. Върнаха ми парите, но даже и тогава куриоз😅 - системата ми показваше сума за връщане с -50%. Касиерката не можеше да сторнира продукта на редовна цена (то и нямаше такъв с баркод без зелен стикер отгоре, за да може да го маркира), но все пак ми върна сумата. Странна ситуация, дали има някакво обяснение?🤔

Общи условия

Активация на акаунт