Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 68 999
  • 830
  •   3
Отговори
# 735
Пффф, това ли са цените на джинджифиловите чайове в К.?!?

Тези дни се въздържах, защото си спомнях други цени в Лидл, но сега се осмелявам да препоръчам с две ръце джинджифиловите чайове на Yogi tea, Ginger Lemon и  Ginger Orange.
Аз, която пия чай само при заплаха от смърт едва ли не 😀, опитах много и си имам вече колекция от фаворити на Йоги.

# 736
  • София
За съфорумката-снимах днес в К.

Благодаря много за снимката, reninel.
Тези съм ги виждала, но мен ми харесваше комбинацията джинджифил с канела и портокал. Иначе много чайове намерих с джинджифил, но никъде другаде с канела. А и цената е двойна на тези в Лидл, за съжаление. Ще се надявам да ги върнат.

А джинджифил и ехинацея има такава комбинация и във Фантастико, друга марка мисля по евтин е, на мен лично не ми харесва.

# 737
Уви, да. Аз в този сезон пия често чай, затова ми идва много 5,99 лв. като цена. Лидълските бяха по около 2,50 лв по спомен. А не съм сигурна и дали пак бяха по 20 пакетчета или пък по малко повече. Имам още малко запаси вкъщи.

# 738
  • София
22 са в опаковка и последно ги купувах на 2.69, като на промоция ги пускаха на 1.99.

# 739
Да, цената спрямо бройката и качеството беше супер. Дори и без да са на промоция...

# 740
  • 1st floor

Тези дни се въздържах, защото си спомнях други цени в Лидл, но сега се осмелявам да препоръчам с две ръце джинджифиловите чайове на Yogi tea, Ginger Lemon и  Ginger Orange.
Аз, която пия чай само при заплаха от смърт едва ли не 😀, опитах много и си имам вече колекция от фаворити на Йоги.
Ще ги пробвам! Намерих ги в Гален на -20% за 6,15лв.

# 741
Цената е много добра!
Най-пълната гама е в Зелен, но там не правят промоции обикновено.
От личната ми подборка препоръчвам също Licorice/Лакриц и Turmeric/Куркума.

# 742
Моля, препоръчайте ми хубаво червено вино от Лидл. Вино не пия и не разбирам от вина, но ще имам гости в края на следващата седмицата - човек, дълго живял в Италия, разбирач, така да се каже.... И не ми се излага... Мисля да готвя заешко, така че да си отива на заешко... Simple Smile.  Благодаря

# 743
Не, че съм голям разбирач, но заешко върви по- добре с бяло вино.

# 744
  • София
ако има купони за 1 ст които няма да иползвате, с радост бих ги взела, благодаря

# 745
Не, че съм голям разбирач, но заешко върви по- добре с бяло вино.
Определено!

# 746
Ами тогава дайте предложение за бяло, ако може Grinning

Както и за някакво червено, да взема, все пак, да има, че знам, че мъжът е почитател на червеното вино.

# 747
  • Somewhere far away
Най -накрая и в моя лидл сложиха каси  за самообслужване!

# 748
Ами тогава дайте предложение за бяло, ако може Grinning

Както и за някакво червено, да взема, все пак, да има, че знам, че мъжът е почитател на червеното вино.
Ето това е отворено в нас преди дни точно за печено заешко със зеленчуци:

Леко , приятно, със свеж плодово цитрусов аромат.

# 749
Здравейте,
Миналата година в Лидл имаше едни страхотни чайове с джинджифил в различно съотношение. Някой знае ли къде на друго място могат да се купят, защото ги няма вече?

Общи условия

Активация на акаунт