Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 69 009
  • 830
  •   1
Отговори
# 765
В приложението на каталозите и Лидл има разминаване
Скрит текст:

# 766
Това "разминаване" е тъпо...🤨
Какви са тези масла за лице за зряла кожа? Вероятно са били някакви от седмична акция? Не съм виждала в ПА.
Rebel, може да са се подвели по цената в евро на вишните.😅

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 05:47 от dolce miele

# 767
Да, и аз се бях засилила за черен и бял кувертюр, но черния не беше намален.

# 768
А забелязахте ли как какаото не е изобщо намалено? Обикновено беше в промоция покрай добавките за печене...а сега си стои на цена 8,99 лв.🤨

# 769
Аз търсех захарните поръски с коледни мотиви и фонданите за печене и не успях да ги открия. Някой знае ли на кой рафт са заредени?

# 770
  • София
Всички тези неща бяха при хранителното промо - там където слагат всички хранителни неща от брошурата, които не изискват температурен режим и не са в ПА. И бяха накуп - всичко тематично едно до друго. Фонданът конкретно го видях там.

А на кой точно рафт е много субективно - подредбата на магазините съвсем не е еднаква, нито размерите им.

# 771
Като стана дума за подредба, наскоро пак видях "гениалното" решение съвсем дребни артикули да се позиционират на най-горен рафт...🤐 Жалко че забравих какъв точно беше продуктът, но изобщо не беше удачно мястото.

# 772
Винаги гледам долните и високите рафтове. Маркетингов трик е на ниво на очи да слагат това което ТЕ искат да ти прододат.
Често изгодните за клиента неща са на трудно видимите места..долу ниско, горе височко...

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 09:12 от teta75

# 773
За строителство на Лидл писах по-горе, да.

А къде на майтап, но и не, да ви покажа, че вишните с новата си цена при мен са буквално изкупени. Беше пълно на макс, сега е един пакет 🙃

Скрит текст:
Обикновенно тези дето не вървят ги прибират  склада в големите фризери и пускат навън на час по лъжичка.
Като гледам мястото за тях е съвсем малко колкото да не е без хич.

# 774
Тета, не става  въпрос какво се опитват да ти продадат или не, а че просто е неудобно такива дреболии да са най-отгоре. Но...щом им се подрежда, ако клиентите бутнат част от артикулите в опита си да достигнат до тях, ок...😁 Нещо, което е малко по-голямо примерно от гумичка, е просто нелепо да стои най-отгоре, че и зад онази преградка пред рафта хептен не можеш да достигнеш до "заветния" артикул...освен ако не си поне 180 см.
Иначе аз си гледам навсякъде, където има нещо, което ме интересува.🙂 Маркетинговите им стратегии са ми ясни, но в случая ми прилича просто на недомислица.

# 775
Здравейте,понеже някой попита по--горе за пастата с активен въглен,на ми хареса,много е икономична и остава свежо усещане в устата.Снимката е примерна,аз си я купих от бг Лидл като бях на почивка в България лятото.

# 776
Аз питах, благодаря! А избелва ли, че пия златно мляко с куркума

# 777
Тета, не става  въпрос какво се опитват да ти продадат или не, а че просто е неудобно такива дреболии да са най-отгоре. Но...щом им се подрежда, ако клиентите бутнат част от артикулите в опита си да достигнат до тях, ок...😁 Нещо, което е малко по-голямо примерно от гумичка, е просто нелепо да стои най-отгоре, че и зад онази преградка пред рафта хептен не можеш да достигнеш до "заветния" артикул...освен ако не си поне 180 см.
Иначе аз си гледам навсякъде, където има нещо, което ме интересува.🙂 Маркетинговите им стратегии са ми ясни, но в случая ми прилича просто на недомислица.

Стратегия е това, казах ти. Нещата които искат да продадат най-много, са на нивото на очите.
Не ги интересува гумичката дали ще я купиш, за това е горе. Не е недомислица, а точно е мислено да е така.
От ясно по-ясно....
Дали ти/ни харесва...няма отношение.
Те си редят маркетингово.........това няма общо с твоето удобство. Никога не е имало...

# 778
  • София
Така е, принципът е такъв.
На нивото на очите трябва да е това, което най-много трябва да видиш.
И за някои служители идва неудобно особено ако трябва да заредят отгоре и отзад. Но и това е второстепенно в случая.

# 779
  • Враца
Миналата седмица в нашия Лидл беше страшна обърквация на продукти и етикети. Под цветята имаше етикет за дамска рокля, всичко беше мазало. Етикетите на детските играчки бяха толкова объркани и несъответстващи, че хората не знаеха кое колко струва. На прах за пране имаше етикет за салам. Въобще се едно някой просто е наслагал етикети за да има. Това много дразни и дори отблъсква хората от пазаруване в този магазин.

Общи условия

Активация на акаунт