Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 68 999
  • 830
  •   2
Отговори
# 795
  • Sofia
Аз отново да си измрънкам Confused, че отново липсват кенчета с Hugo.  В три Лидълски филиала съм проверявала и няма. Жалко, ако вече не са в асортимента.

# 796
Миналата година не успях да купя от стъклените чаши с дръжка, с крем.
Вчера купих. Харесват ми чашите!  А кремчето е разкошно!  С кафе и с ванилия е. Чашките имат капачета.  Кремът е много приятен! Не е много спадък. С удоволствие бих пила кафе в тази чаша!
Какво е капачето, миже ли снимка? Те миналата година май в брошурата тези чаши бяха снимани така, че не си личеше, че имат и дръжка.

Ако става въпрос за тези, и сега на снимката не се вижда дръжка.

# 797
Има тирамису на Делукс в стъклена чаша с дръжка.

# 798
Kateriza, едни други чашки с дръжка коментирах аз. Гледах ги даже в някоя брошура (хартиена или онлайн), дръжката си се виждаше.

# 799
Тирамису в чашки купих и аз. Хубави са чашките, но тирамисуто ни беше много сладко.

# 800
Аз отново да си измрънкам Confused, че отново липсват кенчета с Hugo.  В три Лидълски филиала съм проверявала и няма. Жалко, ако вече не са в асортимента.
Еее, наистина ли? Вчера на касата се сетих, че са ми свършили, но нямах време да се върна да взема. Сега и това... Дано да е просто проблем с доставките и да не са ги спрели, че много ми допадат!

# 801
  • Sofia
Да, от миналата седмица търсих да купя, но нямаше в Студентски град. Вчера потърсих  в Лидл на  ул. Алабин, а днес и в този на Раковска, но няма нито едно кенче. Cry Ще търся друг заместител с подобни пивки качества Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 802
  • София
dolce miele, kateriza, ето чашките:

Да, тирамису е, но за мен си е крем. Харесва ми, че не е много сладък.

Капачето:

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 21:15 от Amiamo

# 803
Някой търсеше елха наскоро? Както бях казала, вече пуснаха елхите и в Кауфланд. 180 см мисля, че видях за около 60 лева. Изглеждат ми като лидълските, като в Кауфланд има и други размери/видове.

# 804
  • София
Имам купон за кленов сироп - 2 лв, ако някои го иска, да пише

# 805
А къде е сложен в магазина клиновия сироп, до сладката ли?

# 806
А къде е сложен в магазина клиновия сироп, до сладката ли?
Да

# 807
  • Sofia
Миналата година не успях да купя от стъклените чаши с дръжка, с крем.
Вчера купих. Харесват ми чашите!  А кремчето е разкошно!  С кафе и с ванилия е. Чашките имат капачета.  Кремът е много приятен! Не е много спадък. С удоволствие бих пила кафе в тази чаша!
Какво е капачето, миже ли снимка? Те миналата година май в брошурата тези чаши бяха снимани така, че не си личеше, че имат и дръжка.

Ако става въпрос за тези, и сега на снимката не се вижда дръжка.
Аз взех от другите с дръжката по-големи са, а тези са по-малки 60 гр и са без дръжка

# 808
Имат си дръжка и тези.
Ето:

Също разполагам с купон за кленов сироп:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 18:08 от Viara T

# 809
Момичета, оризовите кори в Лидл в редовния асортимент ли са?

Общи условия

Активация на акаунт