BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 24 896
  • 993
  •   3
Отговори
# 150
Стоянов абсолютен победител….

# 151
Ревльото и Овцата молят Въшката да остави Ваньо на мира Joy

# 152
Михаела ги изяде този епизод 😂😂😂 Спуквам се от смях

# 153
Държа да ви уведомя, че аз си говоря с потребител {Пример}. Да не си говорите и вие с него/нея, щото ще избивам зъби. Сис код - точка.

# 154
Стефан Програмиста е дъно. В този човек няма капка мъжко достойнство. Не знам как е възможно да се излага по толкова жалък начин, по-противен е и от Иван в поведението си, тотална медуза. Не знам каква е тази жена, която го търпи и за която той рева на втория ден.

# 155
Прислугата на Горилата е абсолютен плужек.

# 156
Държа да ви уведомя, че аз си говоря с потребител {Пример}. Да не си говорите и вие с него/нея, щото ще избивам зъби. Сис код - точка.

Прозираш човек! Прозираш!

# 157
  • Дубай
Сияна наистина е въртиопашка, ако не беше Стоянов щеше да Ваньо.

# 158
Иван пак като грамофонна плоча. Да го маха вече ББ, то не се търпи. Стоянов подхожда със страхотно хладнокръвие и това дразни още повече истерика. Михаела блъска, тръшка, крещи и се чудя тези двамата как живеят навън. И не мога да повярвам как в къщата има хора, които подкрепят това вербално насилие.

# 159
  • Дубай
И тези хора се имат за нормални и свестни, хора с това поведение няма да намерите половинки.

И като под афект, какво, оправда ли се!

# 160
  • София
Защо ни повтарят нещата от събота.. половината разговори ги видяхме тогава.

# 161
Михаела какви ги ръси? Иван не се излага пред всички зрители заради Сияна, просто толкова си може. Ако не беше Сияна, щеше да е Мина или някоя друга жена в Къщата. Човекът просто си е глупендер и щеше да се държи така, дори вътре на бяха Сияна и Стоянов.

# 162
Айде Стоянов и Давид на финал и всички ще са доволни, който и да спечели Grinning

# 163
А не всички.  Давид не го искам за победител аз

# 164
Вече става много смешно. Кацнала на дивана с фейс - фаталната хубава Елена, за която ще се избият въшката не може да се нарадва на ролята си в момента и започва още повече да мяучи.
Мутанта мучи нечленоразделно..
Овцата- не на мене тия, със сочещ пръст напред..
Идилия! 😁

Общи условия

Активация на акаунт