BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 8 457
  • 422
  •   31
Отговори
# 240
Иван е израснал на улицата, без родителска грижа и възпитание. Неговият свят е бий или ще те бият. Живее си по законите на джунглата човечецът.

Не съм сигурен до колко това е истина. Иван има доста силна "дръжте ме, дръжте ме да не го набия..." енергия.
Тука има кой да го държи и вече стойте го гледайте.

Иначе приказките за как е израснал на улицата са обичайната митология за всеки уонаби рапър.
На коя улица е израснала тая кокона? Спал е по гарите, ма една вечер в спален чувал, на шезлонг, в двора на луксозна вила не можа да спи...

# 241
  • SF
Въшката е интелигентно момиче. Много е приятно да общуваш с човек, който те разбира и оправдава за постъпките.

Най-смешно поведение имат Стефан, приятеля на Ванко и Калин - дърт мъж, който му подражава и се чувства силен на деня в компанията на биткаджии и кресливи батки. Ползва си ги за чадър, за да му е сухо и топло около тях.
Овца също се подлага на Ванко.
Иначе я подкрепям изцяло за близането на пръсти, бъркането в буркани, яденето от общата тава и т.н. Много мразя "дай да си хапна, дай да си гризна, на ти да си гризнеш от моето".

# 242
Тази лена е изключително тъпа селска пръчка, да си ходи там при овцете..там и ее мястото
Михаела този път беше права, гнусно си е някой да ближе пръсти и пак да бърка в храната

# 243
Михаела не знам какво се пенявеше, че нямало хляб за нея и нямало как да яде. Нали е с ИР, хлябът е забранен за това състояние.

# 244
  • SF
Абсолютно права е Михаела, но понеже има огромни дефицити, не успява да си защити позицията интелигентно.
Мисля, че в поведението на Мина има и доза дразнене, но мисля, че й липсва и чувство за чистота, съпричастност, хигиена.
Само като ги видя с тези нокти да месят, бъркат ядене с ръце и вече знам, че няма да ям.
Да, знам тъпия въпрос, чувала съм го - от къде знам как се готви в ресторанти.
Лена е пълно куку.
Тези хора са си говорили пред камери за тройки, кардараши, спанета... Акъл имат ли? Такива неща не се говорят с хора, които познаваш от 5 дни и винаги могат да отидат и да ти снесат тайната на още 1000 души с обяснението "ами така го почувствах!"
Боже, колко са прости!

Само Въшка и Стоянов са ми интересни като поведение и начин на разсъждение. Самият факт, че се притесняват един от друг, кое как би изглеждало на камери, кое как би звучало на непознати, на съквартиранти, на публика, показва, че им пука и че мислят. Мислят и за себе си, и един за друг. Дано да им се получи връзката, защото са мили и внимателни един към друг.

# 245
Карла_Карла, съгласна на 100%👏 Аз не разбирам как не се намери 1 в къщата да му се опълчи на Иван и да защити Стоянов, всички седят и гледат все едно са на театър. Не се ли виждат отстрани, не виждат ли Иван отстрани, това неговото е безумие, той просто си е агресивен, едва се сдържа вчера да не нападне Мина и само камерите го спряха. Тия глупости за 'бро код' са единствено продиктувани от безсилието му, че 2те, които си набеляза, не му вързаха. Сега се държи като 10годишен, който бързо си е заплюл горното легло на летния лагер и това е равно на подписан договор с останалите в стаята. Това, че той е харесал 2 момичета (които могат да са му дъщери, подчертавам) не значи, че другите не трябва да припарват до тях, особено когато 2те момичета не откликват на флирта му. А и дори да са откликнали първоначално, а после да са размислили - това не е равносилно на каквито и да било отношения, че да очаква някаква вярност. Плюс това двойните му стандарти говорят достатъчно за изкривеното му мислене - той може да флиртува с 2 едновременно, но никой друг не може да си говори дори с обект на интереса му. Не видях Сияна или Мина да беснеят, че той обръща внимание на другата.

# 246
Този епизод наистина изпържи няколко от мозъчните ми клетки.

Михаела и Иван вече ги знам и поведението им вече ми е все тая, но Лена направо ме шокира. Голямо потъване. Опита се да направи нещо, но горе като е кухо не се получи. Само издигна Михаела, но тя пък после си изгуби точките.

Страшно е, че Иван реално не вижда/разбира че е агресивен. Доста страшно е това и хора като Стефан и Михаела, които подкрепят неговото поведение не помагат.

Стефан може би е най-жалкия тип, който някога съм виждал. Смях се наглас когато прошепваше на Иван. Голям чехъл има извън къщата вече е напълно ясно. Относно гнус-гейт каза "И мен ме е гнус, но какво да правим" е кажи нещо. То бива да си мълчиш, но това е ново ниво на пасивност. Нелепият коментар на Давид към Михаела също не ми хареса.

Така като гледам Иван, Михаела, Калин ги виждам да напуснат един след друг (това е хубаво), което от другата страна не оставя нищо интересно в къщата. Последната седмица ще им нахвърлят 10000 мисии да стане нещо интересно.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 15:22 от plezir

# 247
На мен ми е трудно да гледам и слушам Иван. Просто ми действа на психиката, искам да вляза там и да му кажа всичко както си е, а после да го изритам, за да останат тия хора на спокойствие. Натоварва ме адски много такова поведение, защото не мога нищо да направя. Превключвам канала, то не се търпи просто.

# 248
Михаела въобще не ме изненадва, тя и в тик ток си е същата, в центъра на всеки скандал с лакове и така популярното TPO. И там така скачаше агресивно на колеги, и не само. Единствената разлика е, че там заради филтъра е неузнаваема в сравнение с предаването.

# 249
Прокси, хайде остави хората да имат мнение различно от твоето. Много емоции нещо.. Нищо особено не е Стоянов. На мен не ми пречи. Пречките са две и те си знаят кои са. 😁 Под ръчичка и навън.

Добре. Blush

........
 Сега гледам снощния епизод, всичко сте отбелязали. 
Лайквам повечето ви мнения.
И Михаела даже получи лайк в началото, после Мина за позицията срещу Иван.
Калин дърт льольо, знае, че няма шанс да се бута на младите кифли, защо да не направи сечено и интрига от завист, а пусна фишека като неуважение към по-възрастен.
А според възрастта си, би следвало да бъде балансьор и да смекчава кризисните ситуации, а не да провокира нови.
Сияна е ромка. Красиво , добре звучащо момиче, но си има индикациите, които издават етноса ѝ. И особено черните като антрацит очи.
Не случайно в циганските руски романски ги възпяват така: "Очи чьорнъйе, очи страстнъйе, очи жгучие и прекраснъйе.. "

Иван с вечната позиция "дръжте ме, ще изпотроша всичко" вече ми омръзна.
Направи джангъра, събере панаира и като се успокои, че той е пирон в програмата, па го погалят го по главичката - "ооо, ооо, няма, няма, ще мине, ще цуннем болното местенце и ще мине" , и се кротне Тиранозавър Рекса в него.
Бавачката му Стефан го олицетворявам с един герой от епохата на видеокасетите от "Сътворението на света". Една комедия сатира за развитието на човечеството. Та, в древния Рим показват как патрициите, докато се забавляват, нямат време за физиологични нужди.
И периодично подвикват :- Изпиквач, тук!
И изпиквачът ходи с едно гърне и обслужва угоднически.
Каспър само дето не носи съд за облегчаване на Иван. Щото Маугли не се е сетил да му го поиска де. Иначе го виждам напълно способен и за тази длъжност.

# 250
Не знам дали е ромка или не - няма значение, държи се на разумно за формата ниво, но ми е мнооооого скучна. Като почнат да се обясняват със Стоянов, направо ми се приспива. Иначе са сладки, но с тези протяжни разговори убиват всичко. Друго си беше с Виктор и Беба. 😁

# 251
  • Асеновград
Като подбор на участници....мнооого зле е положението.
От крясъците на овцата и тъпотиите на Иван , нищо друго не можем да видим.
Искам да видя и другите , но не....те си знаят едно и също , ефирно време за кухите лейки.
Калин , голяма излагация , интригант голям , вместо да ги укроти малко ,като най голям, той допълнително налива ли налива.
Не ми харесва Мина как облизва пръсти и лъжици , но тя единствена си позволи да сложи на място Ваньо тъпото. Един човек , да си позволи...браво. Както и очаквах , останалите не взеха никакво отношение , просто гледаха цирка от близо.
Още малко ще дам шанс на предаването , но ако продължат да дават едни и същи глупости....приключвам.

# 252
Относно гнус-гейт каза "И мен ме е гнус, но какво да правим" е кажи нещо. То бива да си мълчиш, но това е ново ниво на пасивност.

Точно. Даже не става дума ти да се конфронтираш, за да защитиш мнението си, което е ясно че той никога в живота си не е правил. Иска се само да подкрепиш другия, който вече е повдигнал въпроса.

# 253
Това ли ще гледаме цял сезон - махленски спорове и кавги? Толкова ли му стигнаха силиците на брадъра от към идеи?

Тоя Иван, както е много отворен, в момента, в който го настъпиш млъква и почва да пелтечи - аз, аз, аз, ъ, ъ, ъ…. Какво го държат и утешават всички - той това търси. Я да видим ако никой не мус е връзва на “дръжте ме, че ей ся ще строша нещо” какво точно ще направи. Стоянов може да се пази, ама ха да видим ще има ли наистина смелостта да посегне брото. Или е много силен и вилен пред всички и после насаме му мрънка и подсмърча с подвита опашка.
Мина добре му се опъна, но това с плюнките не беше добре - гнусна работа е непознат да си облизва лъжицата и да бърника обратно в яденето. И на мен не ми харесва. Вярно, че капацитета и е ограничен, ама това е елементарно възпитание.
Михаела много държи да сподели на всички как се чувства, ама няма нужда, света не се върти около нея. Ако успява малко поне да си замълчи, като я провокират ще успее да натрупа малко точки.
Доста ниско ниво, дори не знам кого да харесам - Давид и Цецо, от жените никоя.

# 254
Този Стефан има някакви отклонения, според мен. Искам да изгонят Иван, най-вече за да видя реакцията и поведението на Стефчо после Grinning

Общи условия

Активация на акаунт