BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 4 916
  • 238
  •   10
Отговори
# 60
Стоянов е изглеждал по-добре Wink

# 61
По-пълен Стоянов прилича на пишман батка филмар с извинение. Може би щеше да се хареса на Иван в този вид :д или на Стефан Trollface

# 62
Стоянов изглежда доста зле, преди да влезе във форма. Сега е пич, но преди е бил с много селско излъчване на масаджия. Евала, че е положил усилия и са дали добри резултати, които са само в плюс.

# 63
Благодаря за темата!

Иван или Михаела трябва да хвърчи тази седмица, но съм сигурен, че ще измислят някаква тъпотия, за да им дадат имунитет…

# 64
Вече не само имунитетът променя хода на играта, а и картите, които им дадоха. Дано Михаела или Иван да си тръгнат тази седмица. По-добре някой от тях, които все крещят и изпадат в кризи. В началото такива като Стефани, Ебру, Стефан програмиста и Цветелина ми изглеждаха много скучни и исках те да напуснат, но към днешна дата предпочитам шумните да са чао.

# 65
Вече не само имунитетът променя хода на играта, а и картите, които им дадоха. Дано Михаела или Иван да си тръгнат тази седмица. По-добре някой от тях, които все крещят и изпадат в кризи. В началото такива като Стефани, Ебру, Стефан програмиста и Цветелина ми изглеждаха много скучни и исках те да напуснат, но към днешна дата предпочитам шумните да са чао.

Хора като Иван и Михаела са нужни за такъв тип предаване, но вече започват да прекаляват — особено Иван, който е способен дори да посегне физически.

# 66
Предполагам Иван ще използва картата си срещу Стоянов тази седмица и най-вероятно ще отпадне от него на публичен вот.

Има ли някакъв cheat-sheet кой каква карта има? Не помня какво имаше Михаела.

# 67
Каква е картата на Иван?

# 68
Каква е картата на Иван?

Поразяваща уста (лол) може да номинира когото си иска

# 69
Интересно, защо не номинира миналата седмица Стоянов? Да видим дали тази ще го направи. Така или иначе вотът е положителен и Стоянов ще остане.

# 70
  • София
Точно пък психото, когото и да номинира няма да има никакъв смисъл. Много тъпа карта. Освен Стоянов, не виждам кой друг би номинирал с нея и какво ще се случи със Стоянов...едно голямо нищо...На психото най-полезна щеше да му бъде карта, която го пази от номинация или изгонване, но за щастие не му се е паднала.

# 71
Картата с директна номинация е хубава, ако притежателят има капацитет и действа стратегически. Иван няма нито акъл, нито има някаква стратегия.
Вътре никой не действа стратегически. Само Елена се прави на интересна и си мисли, че има стратегия, но нищичко не прави.

# 72
Аз по някаква причина съм запомнила, че на Иван му се падна картата с мълчанието (че трябва да му пазят тишина някакъв период от време). Трябва да си върна епизода и да запиша всичките.

# 73
Интересно, защо не номинира миналата седмица Стоянов? Да видим дали тази ще го направи. Така или иначе вотът е положителен и Стоянов ще остане.

Той не иска да номинира Стоянов, а да упражнява гнева си върху него. Ако той излезе, кой ще му понася ексцесиите за облекчаване на напрежението!?

Много хора се страхуват от изцеляването си, защото са  построили личността си именно  върху преживени травми. Те не знаят какви биха били без болките си и неизвестността от това ги плаши.

# 74
Те са изолирани в Къщата и за момента нямат никакво инфо, така че Иван не знае, че Стоянов е толкова харесван, а той едва не изхвърча в събота. Може би ще го номинира, защото мисли, че той е положителен герой, а Стоянов не е и ще го изгонят.

Общи условия

Активация на акаунт