BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 24 781
  • 993
  •   1
Отговори
# 690
  • Между гори и планини
Ох, аз вдигнах кръвно заедно с Давид!
Толкова са тъпи всички! Не овца, маймун Пешо е Михаела! Тъпа и първосигнална!

# 691
Давид много хубаво ги напсува всичките, даже им беше малко

# 692
Ама никой ли не разбра, че виновната която пилеше и за на Цецо вината е пак Овцата! И затова ги наказаха, а не че Цецо си е признал. Цеци горкият без вина виновен. Овцата заедно с Ленка и Ванчо правят всички бели и интриги.
Давид ядосан пак е сладур. 😁

# 693
Не разбирам, кое е толкова сложно в това да си запомниш прякора. Ама е така като не си израстнал в Люлин. Живях 18 години преди да си чуя отново името.

# 694
Валентин ли обясняваше, че оставя снимката на приятелката си? Дева Минка с обвързан мъж ли се закача, след като направи Въшка на две стотинки (така де - 1,06 евро цента) вчера?

# 695
Да, Валентин е казвал че е обвързан.  Мина може да е забравила 🤪

# 696
Стига сега и вие. Тя не като мъж се върти около него, а иска интелект да попие. 😁
О, ново 20!Имаме мъченица вече бойкот с глад. Хаха и тази не е в ред.

# 697
Параненормалният махна с обичливо движение една несъществуваща прашинка от бузата на Ванката.
Любов ли бе да го опишеш...Laughing
Май досега не съм виждал по-неадекватно групово поведение, липсва елементарна логика и каквато и да е последователност в действията и приказките.

# 698
В къщата все едни жени с морал - Цвети с паралелните връзки говори за морал и как можела Сияна да приеме мисия, в която обвързания Стефан трябва да я целуне по бузата...
Вчера Минка пък номинира Сияна, която уж й е приятелка, защото се сваляла с обвързани мъже, пак защото се навила Стафен да я целуне по бузата заради мисията. А Минка от 3 дни точи лиги по...интелекта на Котов.

# 699
Между другото аз мисля, че Минка повече го гледа с възхищение и любопитство. Съдейки по това което е разказвала за бившите си партньори, Котов й се струва като от друг свят. Момичето може да не е виждало интелигентни хора.

# 700
Овцата и тя - тъпотия след тъпотия. Нямало да яде. Ама наистина половината къща делят една мозъчна клетка.

# 701
Да, Валентин май вече ми е новият любимец

# 702
  • София
Котов-президент! Браво на момчето, много добре насоли брадъра..

# 703
Котов за разлика от масовката е интересен.

# 704
Разсеях се - каква мисия му даде Биг Брадър?

Общи условия

Активация на акаунт