BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 5 346
  • 251
  •   22
Отговори
# 90
Айде, стига се оплаква, че те нападам!
Върни назад и виж колко пъти съм те лайквала, когато мнението ти ми е допаднало.
И сакън, моля те, не търси мазните чалгии като аргумент! Вярвам ти!

# 91
Мина си е точно на повикване. Просто я е повиквал един и същи известно време, който е плащал за връзката с нея. Не чухте ли какви ги дрънкаше на Ебру?
За Сияна съм склонна също да вярвам, че е такава.

# 92
Аз не мога да разбера защо млади момичета се помпат така...

# 93
Прокси, хайде остави хората да имат мнение различно от твоето. Много емоции нещо.. Нищо особено не е Стоянов. На мен не ми пречи. Пречките са две и те си знаят кои са. 😁 Под ръчичка и навън.

# 94
Понеже отворих темата за стратегия, може би само Котов ще прояви такава.

# 95
Не ми се вярва , че Сияна , е "момиче на повикване" ! Не познавам момичетата на "повикване" - НИКОГА , не съм бил с такова момиче... То , и никога , не съм бил с друга - освен , с жена ми ( добре , само един път , случайно стана , преди 30 години )... Та - не знам , как точно изглеждат момичетата на "повикване" - ама , Сияна - едва ли изглеждат така...

# 96
Не,  но пък радвам се, че Лена и тя ще се прояви, нещо ми се губи в обичайните гълчави. То може ли да се чуе някой друг там освен лудите. Нека се развика и тя.

# 97
Този път смятам, че Михаела е доста права. Момиче на 20+ години да бърка по този просташки начин в храната е отвратителен навик.

# 98
Аз също съм на страната на Михаела тук! Ако всички започнат така да бъркат в храната, и мен ще ме хване гнус.

# 99
  • Сф
Бахти гнуслата е тая Мина.  И тоя пък тъпак тираджията -"ти целуваш ли се?"

# 100
Бахти гнуслата е тая Мина. И тоя пък тъпак тираджията -"ти целуваш ли се?"

Този въпрос го зададе Давид…

# 101
Овцата и Минка да се хванат за ръце и да излязат и двете от къщата

# 102
Михаела ме изкърти с лафа, че Мина била ТОЛКОВА КРАСИВО МОМИЧЕ. Далеч е от красива, но определено е много невъзпитана. Вкъщи да си прави тези мизерии, но тук се готви за 15 човека, да се съобразява поне малко. Като не може да готви и е такава мърлячка, нека да назначат 1-2, които имат добра хигиена и да готвят те.

# 103
  • Сф
Бахти гнуслата е тая Мина. И тоя пък тъпак тираджията -"ти целуваш ли се?"

Този въпрос го зададе Давид…
Още по зле. В Германия бият през ръката ,ако посегнеш към обща храна ( по действителен случай)

# 104
Тази Лена по-добре да не беше се обаждала…

Общи условия

Активация на акаунт