BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 22 939
  • 987
  •   6
Отговори
# 945
Много лошо впечатление ми направиха вчера Овца и Ебру с твърдението, че земята е плоска.
"- Ебру, защо мислиш така?
- Еми, едни приятели ми казаха." Grinning

# 946
Такива въпроси трябва да им се задават преди да им дадат дипломата по педагогика. Направо си е опасно хора като Ебру да преподават на деца.

# 947
  • София
След ББ, дано никой не покани Ебру да преподава.

Овцата вчера си тръгна заради липсата на цигари. Нали ги наказаха, /пак заради нея/ и им оставиха само картофи и олио. Тя е зависима от цигарите и щом така рязко реши да излиза, значи не може без тях и ще се изнерви още повече.. Плюс това всички достатъчно я мразят и гладуват заради нея..Няма работа вече в къщата.

# 948
Гладът със сигурност също ѝ се отразява - с тази инсулинова резистентност, а там ядат само хляб, колбаси и леща. Даже не знам как се е навила да влезе в къщата при това положение.

Аз си мисля, че при нея фактор за излизането беше също, че очакваше да е изгонена и се опита да изпревари събитията. Видяхме колко учудена беше, че Лена е с най-нисък вот. После вече беше трудно да се отметне от думата си.

# 949
Подозирам, че когато Михаела разбра, че е подкрепена с най-висок вот от зрителите, се почувства прецакана, че излиза.

# 950
Тамън щях да напиша, че днес май няма да има подкаст, защото след изгонването на Мути и Стефани се появи пост, че тръгват към студиото на “Голямата сестра”, а сега нищо. Но преди 5 минути точно са пуснали промо. Не е интересно, обаче. Михаела пак обяснява, че не може да си мълчи.

# 951
Няма значение как, овцата е вън. Доволна съм.

# 952
Едно кречетало по-малко😂

# 953
Май няма да гледам подкаста. От овцата нищо интересно не видях в предаването, където все пак се понапъват да изпъкнат, извън него не виждам причина да я слушам пак как се хвали сама. И то с неща, от които нормалните хора по-скоро биха се срамували. Може и да е както беше с онази, аналогичната й - Анджела Ташева. Дето и тя излезе по "медицински причини" (където всъщност стана ясно, че няма увеличение на фенската маса, а напротив), и тя крякаше по същия начин, и тя палеше от четвърт заради пълни простотии и гласът й също беше точно толкова дразнещ като на овцата. И тя имаше същата грандиозно сбъркана себепреценка и самочувствие до Луната. И беше точно толкова глупава, истерична, агресивна и невъзпитана. А пък това, че овцата има 2,5 млн. последователи всъщност е доста тревожно. 2,5 млн души са решили, че тя заслужава тяхното внимание. Даже не е тревожно, ами си е страшничко. Надявам се и тя да си е купила бройката като Ивонне, защото почвам да губя надежда за идните дни.

# 954
Овцата има 120к последователи. 2,5 милиона са лайковете.

# 955
Толкова съм гледал, признавам си...  И 120 хиляди са адски много.

# 956
Изненадва ме това, че 120К човека следват Михаела. Предполагам, че това са българи, защото не вярвам да говори на английски. Как е възможно толкова хора да я следват?! Какво изобщо показва в профила си?

# 957
Изненадва ме това, че 120К човека следват Михаела. Предполагам, че това са българи, защото не вярвам да говори на английски. Как е възможно толкова хора да я следват?! Какво изобщо показва в профила си?
Явно някой, който като нея смята, че земята е плоска. И аз не знаех коя е, не влизам в Тик ток и не се интересувам от "лакчИта"

# 958
  • Между гори и планини
Като притежателка на ютуб канал, ще ви кажа една тайна - много инфлуенсъри в България си купуват абонати, гледания и лайкове. Има от къде и не е толкова скъпо. Тези които рекламират разни неща го правят, защото фирмите виждат голям брой последователи и вярват, че продуктът ще стигне до повече хора. Само, че това са ботове и неактивни профили. Има за ютуб, тик ток, Инстаграм.... Та много вероятно и в този случай да е така.

# 959
Вчера ѝ разгледах Тиктока. Първото клипче, което пуснах, беше доста тъп опит за комедия / скеч. Беше в някакъв магазин и искаше да плати в евро - магазинерът каза, че все още не приемат евро, а тя почна да бучи и да крещи, че сега ще се обади на шефа му да го уволнят. Излезе бясна, а магазинерът се обърна към камерата и каза “Аз съм шефът, чакам я да ми звънне”… Не се получи смешно, но имаше доста гледания по някаква причина.

Второто нейно клипче, което отворих, беше за някакви филъри в челото, които си е слагала.

Третото клипче - коментираше някакъв епизод на “Ергенът”.

Общо взето качва пълен миш-маш и всичко е много далеч от качествено съдържание, но явно има хора, които ѝ се кефят, защото има положителни коментари под старите клипчета. Под новите я хранят заради ББ.

Общи условия

Активация на акаунт