BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 25 965
  • 993
  •   1
Отговори
# 330
Ех, успокоих се, че шпек саламите още спонсорират продукцията. :Д

# 331
  • Буркина Фасо
гнус ги било от чуждите слюнки ли  rotfImbo

# 332
  • София
Овцата не я ли беше гнус да яде от луканката..всички гризаха..

# 333
Тъкмо щях да питам Михаела гнусливата ръфа ли и тя от салама

# 334
Бива ли така най-големите мъже в къщата Иван и Стефан да не могат да маршируват?

# 335
И аз с въпрос за гнусливата овцъ.

# 336
  • Сф
Ма той и Калин тръгна с десния, докато обясняваше Joy

# 337
Дотук беше с гнустливостта😂добре че Мути го нямаше, че щеше да се изкара с един куп болести 😂

# 338
  • София
Бива ли така най-големите мъже в къщата Иван и Стефан да не могат да маршируват?
Най-големи са, но не са ходили в казарма..откъде да знаят. Само Стефанов е наясно кое как се прави.

# 339
  • София
Смея се със сълзи, много добър епизод, супер весел.. когато има с какво да се занимават, битовизмите лека полека изчезват...

# 340
Нищо не разбирате, Михаела е толкова принципна, че за общото благо забравя, че е гнуслива.

# 341
  • София
Стоянов ми е голям сладур, на Давид също симпатизирам, добро попадение е. Цецо и той ми е сладурче голямо.

Мина се напъва доста да играе, личи ѝ, пък и дадоха как се издава за това кое как ще излезе, за ролите и какво ще се хареса или не на зрителите.

Калин също се справя с дразнещ старшина. Вярвам, че и този сезон ще изгради добри приятелства и отношения.

# 342
Големи са карикатурки всички от "разпасаната команда", много весело. Грехчета как ръфаха "салама" - по Давид.
Големи сладури Давид и Стоянов- победители! Ония големите мъже- уж, като някакви гащници мятаха краце и пак не можаха да схванат. Хахаха.

# 343
Само не и тая лудата.  От трън та на глог

# 344
Лена ме изумява всеки път колко е глупава.

Общи условия

Активация на акаунт