BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 13 714
  • 645
  •   20
Отговори
# 615
Стоянов ми се видя доста неадекватен обаче. Номинира Цвети и Мина за някакви дреболии, които той изтълкувал като обиди (а реално не са кой знае какво). В същото време онзи психар като му крещеше в лицето и го наричаше как ли не, стоеше и дори се опитваше да го разбере.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 10:46 от Lilly_85

# 616
Връщам се да ви чета, сега догледах, не мога да повярвам, че има толкова много птичи мозъци , хора опростачени до безкрай, които нямат нищо против насилието, стига да не е по тях , но стават крайно чувствителни, ако някой им отнеме лукса .Първо разочарование от Давид , когото направо обичам . Ама хлапе е още.
П.п  Минка много завистлива
П.П.П Леля Цвети с многото мъже ли брани вселенския морал и сочи с пръст пропадналите моми

# 617
  • SF
Най-умното и мислещо същество в къщата е Въшката. Симпатичен ми е и Стоянов. Има си своите особености, но е симпатичен. И особеностите му не са дразнещи и не пречат на околните.

Валентин ги омайва със знания, евала, но и той се присъедини към бате си Калин, за да му е сенчесто и топличко. Не уважавам подобно поведение.

Биг Брадър не им дава шансове да не приемат мисиите си. Приемаш и получаваш някаква ЛИЧНА награда
ИЛИ
Не приемаш и "ЩЕ ПОСЛЕДВА НЕЩО МНОГО ЛОШО!"
Какъв избор имаше Въшка да не приеме при успех да спаси бюджета или да не приеме и да последва нещо много лошо.
Всеки разумен би се пробвал. Ако откаже, ще получи глад и лошото нещо със сигурност, ако приеме да се пробва, може да спаси бюджета и да не се сблъскат всички с лошото нещо.
На нея й беше ясно, че ще й е трудно с този Муньо. И на Биг Брадър му беше ясно. Иначе можеше да направи интригата и да й възложи прегръдки, целувки и сълзи с Иван.
Ходи обяснявай после на неособено интелигентните, че това е било мисия. Пак щяха да я нападат с "Ти защо се съгласи!"

# 618
Ако Стефан Паранормалният не беше ревал и крещял “Мисия е!!!”, можеше мисията на Сияна да е успешна и тогава далеч нямаше да я обвиняват половината в къщата за виновна.
Беше много странно всички да говорят за морал и да я обвиняват. Мина, която й е приятелка, се изложи най-много. Защо каза, че Сияна се слага на обвързаните мъже в къщата, като изобщо няма такова нещо.

# 619
  • София
Няма и аз за кого да гласувам да остане - всички посочени са ми анти и нямат място там.

Мина са и много глупави доводите, явно си мисли, че ще стигне до финал, а защо не и че ще спечели формата.. в грешка е. Не се харесват такива "герои".

# 620
  • SF
Ще гласувам може би за Мина да остане, по пътя на изключването.

# 621
  • София
Аз гласувах за Калин. Мога да го изтрая още една седмица. Трите кокошки не мога. Която ѝ да отпадне, все ще съм доволна.

# 622
Вчерашното предаване ми беше някак си много скучно. Едни фалшиви ревове и сълзи и някакви драми за целувка по бузата. Подлогата с духовете явно не знае как живеят хората или може би половинката му е някакъв як цербер.
А пък Валентин постепенно ще видите че е пълно комплексирано куку. Той събира образа на училия млад човек в чужбина, не успял да се реализира там, не успял да се реализира и тук. Живеещ в неговия си свят на ах колко съм умен и образован, а другите са гола вода. И това му дава сила да се чувства значим сред хора, каквито са другите участници. Той не зачита авторитети, не прие мисия на ББ, говореше с гордост как преподаватели не знаели за какво став въпрос и почти винаги успявал с исканията си за вдигане на успеха. Нужно е само 1-2 човека вътре да му говорят колко е велик и умен и ще видите цяло представление.
Стоянов продължава да ми прави добро впечатление. Не номинира иван, въпреки всичките му крясъци. Същия изглежда че се е кротнал.
Може и да си внушавам, но имам усещането че ББ е набелязъл Калин, единствено заради възгледите му и постоянно му дава служебни номинации. Нямаме идея как щеше да свърши мисията му. Вниманието се пренасочи рязко към предателството и негативната  енергия се изсипа в друга посока.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 09:33 от Tomata2020

# 623

На кой ви прилича  Sweat Smile

Ето ги двамата Simple Smile Другия го държи да не убие някой Sweat Smile

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 09:51 от dsfds

# 624
  • на брега на морето
.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 12:09 от Котьо

# 625
  • Враца
Готин епизод.
Котов е от хората, които си казват, че са по-добри от другите и наградата тях чака- ей я къде е, няма да им се опре.
Мина не е толкова зле. В смисъл- зле е сега, но момичето наблюдава и се старае да постига някакви неща. Така че ако тя реши- ще започне да чете и да надгражда образованието и поведението си. Тъкмо както е направила процедури, за да пасне на конкретния калъп, който й е бил важен в онзи момент. Затова смятам, че тя може да стане повече и да постигне повече. Мозък има, не го използва както трябва в момента. Калъпът й в момента е да бъде Барби, но ако реши- ще стане умно Барби, само гледайте!

# 626
Това не може да се каже за лена
Изобщо нямаше място в разговора между котов и мина... Отново късна колко е тъпа

# 627
Пак не знам за кого да гласувам. Даже е стратегически нямам никаква идея. Май ще чакам до последния момент този път. Бих искал Овца и Овца 2.0 да останат да се заяждат още малко. Яд ме е, че Иван остана извън номинациите.

Мина вижда интелекта като аксесоар - нещо дето да си го закачи за косата и хората да знаят, че е интелигентна, но какво точно прави за да постигне това? Идеята й за смислен разговор с Валентин беше как е приет в уни...

Нищо не разбрах от пейнтбола, но беше ясно, че Давид ще спечели такъв вид игра.

# 628
Идеята на Пейнтбола беше, че всеки стреля по някой друг и накрая остава един, който никой не е застрелял и той има имунитет.

# 629
  • Сф
Е, как се постига нещо само с желание като няма капацитет? Визирам Мина. За мен тя е най- неприятният женски образ там. Прикрита, но злобна, амбициозна, нагла, интересчийка. Би предала всеки. Това ми е мнението.Овцата поне е открито проста и първична и си се държи така.
За арменката- имам чувството, че има проблем с разбирането. Не че е чак толкова лоша. Не мога да си представя,че е отгледала 2 деца. Вероятно с доста помощ, хич не е на център.
Засега Давид ми е фаворит. Умерен е , точен е, забавен е, ако не друго.

Общи условия

Активация на акаунт