BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 18 955
  • 881
  •   62
Отговори
# 735
Въх, Иван и Стефанов успокояват ДрамаКуйна на сезона😂
Трябва да върнат казармата. Не ста'а така брат. 😁
+1! 😎

# 736
То вярно, че за всеки влак си има пътници, ама тоя е взел най късата клечка от лотарията на живота. Не само грозен, ами и вдлъбнат!

Не си е избрал как да изглежда. Обаче той е безхарактерен и ревлив. Наежи се след мисията на Въшка, че имал принципи, но след нервните изблици на Иван към Стоянов мълча като да не казвам какво.

Ако беше човек с принципи, можеше да дръпне Иван и да поговорят като мъже. А той ходи след него като мажоретка и го гушка. Еми, такава изтривалка е много отблъскваща.

# 737
Овцата се заканваше на този, който направи нова грешка и пак ги глобят... Е, това беше ПАК тя.. То с овчия мозък, толкова..
Много хубаво ѝ избраха прякора. Ех, как ми се иска утре да се окаже двойна елиминация и двечките с Лена да вървят да си избиват комплексите навън.

# 738
  • София
Овцата се заканваше на този, който направи нова грешка и пак ги глобят... Е, това беше ПАК тя.. То с овчия мозък, толкова..
Много хубаво ѝ избраха прякора. Ех, как ми се иска утре да се окаже двойна елиминация и двечките с Лена да вървят да си избиват комплексите навън.
Интересното е, че тя сама си го избра..ББ го предложи на всички , но тя сама си го лепна,  както и въшката нейния...Но им пасват идеално..

# 739
Пуснах един глас за Калин сега… И той е турбо простак, но него има по-голям шанс да го изтърпя още една седмица. Трите жени са ми по-спешни за махане.

# 740
Външният вид на Стефан Паранормалния не го коментирам. Не е като Мина, която ежедневно изтъква как изглежда, а реално се е направила на дупе. Стефан няма вина как изглежда, дори ми направи добро впечатление, че тренираше в зоната за фитнес.
Вина има, че реве постоянно и е куха лейка, не знае изобщо къде е, какво се случва и какво да прави…

# 741
То вярно, че за всеки влак си има пътници, ама тоя е взел най късата клечка от лотарията на живота. Не само грозен, ами и вдлъбнат!

Не си е избрал как да изглежда. Обаче той е безхарактерен и ревлив. Наежи се след мисията на Въшка, че имал принципи, но след нервните изблици на Иван към Стоянов мълча като да не казвам какво.

Ако беше човек с принципи, можеше да дръпне Иван и да поговорят като мъже. А той ходи след него като мажоретка и го гушка. Еми, такава изтривалка е много отблъскваща.
Значи ако беше грозен , но умен - бих преглътнала. Човек може да се влюби и в ума на един човек.
Ако беше с визия на Аполон, но тъп - нямаше да е гот, но щеше да има баланс в природата.
А той горкият , взел всички отрицателни качества които може да има в един мъж плазмодий с една мозъчна гънка. И Господ го е наказал и по лицето му да е изписано! Започвам чак да го съжалявам!
Горкия човечец, дано като излезе и не отвори темите на бг мама, че кой знае как ще се депресира и самообвинява какъв е нещастник в очите на хората. 😂

# 742
Овцата като цяло не ми допада много, но днес много се изкефих как отмени хода на Лена (която изглежда нямаше идея какво значи “ефектът на пеперудата”).

# 743
Валентин много ми хареса днес, реши да играе срещу ББ и ще е интересно. 😁 Бързо се усети как брадъра се опита да го сготви с превръщането му в галеник и засега успешно парира динените кори, защото разбра, че идеята е да се настроят останалите срещу него. Дано успее да надделее, че е трудно като те набележи самата продукция.

# 744
Разбрахме, че Мина е гледала миналия сезон, щом свързва думата “енигма” с агент😀 (Петър 2024 беше агент Енигма)
Лена ме “шашна”, че не знае какво е галеник.
Съгласна съм с мнението по-горе, че Валентин ходи по тънък лед. Убедена съм, че Брадъра ще му изиграе лоша шега и от любимец, ще се превърне в дразнител на зрителите.

# 745
  • SF
Брадъра се заигра с Валентин, защото съзря у него, че е склонен към разсъждения, анализи и горделивост. Валентин му партнира добре. Мисията с килограмите е точно мисия, в която Валентин или някой от останалите могат да саботират, без това да може обективно да се докаже. И Валентин се закачи.
Сега с Брадъра си играят на пинг-понг, а на зрителите им е интересно докъде може да стигне това. Сякаш не сме гледали досега такова нещо.
На самият Валентин му е интересно. В началото се чудех какво точно са видяли в него, за да е в Къщата, но сега разбирам плановете на Биг Брадър за Валентин.

Мина не е влюбена във Валентин, а иска, очаква да чуе похвали за себе си, изречени от устата на капацитет, за какъвто Валентин е признат от съквартирантите си.
Дефицитите на съквартирантите, включително и общата култура на одобрявания Давид са толкова големи, че ако в Къщата влезе някой, който може да изброи 5 европейски столици, ще бъде признат за президент.

Още не ми е ясно Цвети за какво е вкарана. И там канчето дрънчи на кухо.

# 746
Тази сюжетна линия между ББ и Котов ми е много по-интересна от скандалите с Михаела и избухванията на Иван.

# 747
  • SF
Абсолютно! Тези крясъци за нищо вече ми писнаха. Приличат едно към едно с предишния Биг Брадър:
1. Слушай ме, 2. само едно ще ти кажа, 3. само това искам да ти кажа, 4. повярвай ми, 5. помни ми думата, само това ще ти кажа!" - петте най-употребявани кресливи фрази на всички биг брадъри.

# 748
Валентин е наакал Брадъра в изповедалнята  като юрист, затова май не излъчиха нищо от дългия разговор. 😁 Започва много да ми харесва образа му. 😏

# 749
Няма как Валентин да наака Биг Брадър - най-малкото той не е учил по българското законодателство. Задържа го много, за да си помислят другите, че има някаква тайна уговорка.

Общи условия

Активация на акаунт