BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 18 303
  • 845
  •   76
Отговори
# 765
Лили, за мен също положителните персонажи, които не ме дразнят по никакъв начин за Котов, Цецо, Стоянов и Давид. Всички останали по един или друг начин намирам за доста неприятни. Дори и такива като Елена, Ебру и Цветелина, които си мълчат, само 2-3 изречения да кажат и лъсва какво представляват.

# 766
На Цветелина не мога да разбера какъв ѝ е казусът. Уж във визитката казваше, че излиза с двама мъже, пък в къщата го раздава моралистка. Накрая ще се окаже, че на дядото му е болногледачка и визитката е напомпана ей така, за по-запомнящо се.

# 767
  • София
Ако днес изгонят Ленка, кой ще защитава Минка от лошата Овца?? Вижда се как Ленка се хвърля в скандалите и колко се раздава, за да пази възлюбената си и затова искаше да направи смяната с Цецо, защото знае, че ще изхвърчи довечера.. Но не й се получи. Минка трябва спешно да се преориентира към друг хранител, защото вече си има доста врагове- Овцата и психаря са най-големите..
Най-вероятно затова си завъртя опашката около Котов, защото на него му имат респект, уважават го и тя ще бъде защитена. Уж точно такива мъже харесвала,.. къ пъ не съ сетихме..

# 768
Минка вече се преориентира към Котов. А Лена и аз очаквам довечера да е аут.

# 769
  • Между гори и планини
Искам мисията на овцата да мълчи да продължи поне няколко дни. В това време да ѝ казват в очите колко ги дразни и за какво. Ще има сеир тогава 😂

# 770
Видяхте ли промото? Овцата казва, че вярва, че земята е плоска и след Атлантическия океан имало друг живот. 😂

# 771
Да ходи да живее там тогава Joy

# 772
  • Между гори и планини
Видяхте ли промото? Овцата казва, че вярва, че земята е плоска и след Атлантическия океан имало друг живот. 😂
И главата ѝ е плоска...

# 773
Не знам, може и да е права. Винаги съм си мислила, че извънземните като нея са паднали от Марс, но може и просто да са се покатерили по ръба на Атлантика. 😂

# 774
Искам да отпадне овцата. След нея Иван. Другите са ми поносими

# 775
Аз не мисля, че Мина е толкова хитра и толкова добра актриса - струва ми се, че наистина е впечатлена от нивото на обща култура, което показва Валентин. Не вярвам да мисли толкова ходове напред, че да се присламчва към него за когато Лена изхвърчи от предаването. Ако искаше някой да я пази от Овцата щеше да се завърти покрай Иван примерно - той по-успешно би я защитил🤷

# 776
Иван от ден едно я унижава - няма защо да се върти покрай него, няма да я защити. С Михаела си спазват техен си бро код. 😁 Но и аз не мисля, че е достатъчно пресметлива, че да се закачи за Котев за протекция. По-скоро иска да завърти някоя любовна история, за да измести фокуса от Стоянов и Въшка. Колко пъти повтори, че ѝ е секси и иска да говори повече с него.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 18:52 от Lilly_85

# 777
Аз ако бях вътре, щях да действам точно като Валентин. Някой тук писа, че той не зачитал авторитети - ама проблемът е, че Биг Брадър просто не е авторитет за човек като Валентин. Не Валентин, а Биг Брадър (продукцията) си мислят, че са велики, и тук също някои ги превъзнасят какви психолози и какви адвокати имали, а истината е, че става въпрос за една банда нахакани продуцентчета от типа Халваджиян, опосумите и т.н., това са забогатели и успешни, но все така не особено възвишени балкански тарикати, и съжалявам, но не само Валентин, ами и аз не ги виждам като авторитети. Добре е, че има някой да каже, че царят е гол.

# 778
Само че ББ определя правилата. Сам Валентин нищо не прави - просто духа срещу вятъра. За да има ефект такъв “протест” трябва да са поне 5-6 съквартиранти, иначе много лесно ще го изиграят.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 18:54 от Lilly_85

# 779
За пореден път ще си кажа, че не разбирам защо Александра е толкова зле облечена всеки път. Има топ тяло, могат да я обличат далеч по-хубаво.

Смятам, че Лена ще си тръгне.

Общи условия

Активация на акаунт