BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 24 726
  • 993
  •   3
Отговори
# 840
Така е, не може да го надцака, но поне не стои безучастен със сведена главица,  която сабя не я сече..
Да тръгнеш с пръчка срещу този със сабята също не е разумно.

# 841
Валентине, не с бутонките бе, момче!

# 842
  • София
Така е, не може да го надцака, но поне не стои безучастен със сведена главица,  която сабя не я сече..
Да тръгнеш с пръчка срещу този със сабята също не е разумно.
Въпросът е принципен, той няма да направи нещо съществено, но поне ще е опитал.. И какво ще загуби...най-много да го изгонят..

# 843
  • Между гори и планини
Много хора бъркат образование и интелигентност. Валентин може да е образован, но има много хляб да изяде докато заиграе интелигентно

# 844
Въпросът е принципен, той няма да направи нещо съществено, но поне ще е опитал.. И какво ще загуби...най-много да го изгонят..
Е, да, така е - но въпросът тогава е защо е влязъл в къщата? За да покаже, че не иска да е там и да спазва правилата? Безсмислено.

# 845
Дам ,ББ вече обърна мнението на фейсбук цивилките.  Там вече не харесват Валентин.

# 846
Аз още го харесвам, но не трябва да бъде толкова наивен. Ако е там, за да играе играта - да играе, има какво да покаже. Ако не - да си ходи. Това е телевизионен продукт все пак, не реалният живот. Няма нужда да взима нещата толкова навътре.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 23:04 от Lilly_85

# 847
  • София
Е, да, така е - но въпросът тогава е защо е влязъл в къщата? За да покаже, че не иска да е там и да спазва правилата? Безсмислено.
ББ не спазва правилата и той му го каза, това е проблемът. Защото заради единия рейтинг, пази агресорите, които правят сеира..

# 848
Аз пък продължавам да харесвам Котов. Особено на фона на точно тези съквартиранти, които са вътре.

# 849
Водещата я обличат ужасно.

# 850
  • Между гори и планини
И аз харесвам Котов, но действа прекалено много с рогата напред. Ей това ще му изиграе лоша шега.

# 851
Час и половина нищо интересно не са излъчили, нещо ми е скучен този лайв.

# 852
И за мен лайфа идва скучен тази вечер. Половината от епизода до момента беше посветен на формата на земята...

# 853
Час и половина нищо интересно не са излъчили, нещо ми е скучен този лайв.
от прости хора плоскоземци, да очакваш интересно е химера. Жалко е за гледане. Ако това е българското общество, жална ни майка. Един положителен образ не виждам.

# 854
Аз гласувах за Лена, тъпа е, но ми е забавна, а на Овцата си мисля, че ѝ е време вече да си ходи, аз се нагледах на нея.

Общи условия

Активация на акаунт