BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 23 747
  • 988
  •   2
Отговори
# 825
  • София
Давид ревнува от ББ, защото обръща повече внимание на Котов..  

Ух, чак и психаря се възмути, че някои мислят, че земята е плоска..брей .получава една мини червена точица..

Котов е голям бунтар, мен ме кефи..

# 826
ББ отдавна не е авторитет, че Патрашкова да говори как Котов не признава авторитети. В случая той се дразни на ББ, защото е несправедлив, но истината е, че докато е в къщата не може да направи абсолютно нищо.

# 827
И да му казва накрая “разбра ли ма” чакай малко пич, взе се много насериозно. 😂

# 828
  • Между гори и планини
Валентин скоро ще се спука като набрал пуберски цирей. Много си е повярвал.
Елена намила като стара леля, когато децата бягат. И тя ме разочарова....
Критерият за знания на овцата е Тик ток, ши умрЪ!

# 829
А може и да е в неанонсирана мисия, определено е по-интелигентен от "агент Енигма" /Петър от предния сезон. 😁

# 830
Не вярвам, такава мисия се обявява на зрителите.

# 831
Айдеееее, Валката вече е извън равновесие и то точно по параграфа "това не е справедливо"... Еми няма как да стане по този начин. Май го надценихме, ама да видим.

# 832
  • Между гори и планини
Преди години имаше един който си мислеше, че ще прецака ББ и ще кеш аутне и беше аут без кеш. Валентин е същият.

# 833
Любопитно ми е да видя Насито.
Странно е това с Валентин, не излъчиха много и продължението от разговора им снощи. Ще го прецака Брадъра, то е ясно. Как си мисля Вальо, че го надиграе...

# 834
Не мисля, че е реално това поведение. Не знам... като обявен за най-умен... е много тъпо, ако е истина.

# 835
  • София
Валентин е учил да се бори с несправедливости,  а ББ е пълен с такива и той не може да ги преглътне.. Ние тук също се възмущаваме, че не се предприемат никакви мерки срещу агресора,  но няма как да му го кажем на брадъра. А той го прави..
..

# 836
Айде и Валентин почна с цирките. Ясно беше, че му има нещо щом е там. Поне е малко по-образован от останалите тъпаци там

# 837
Мда, очаквано. Валентин е един, ББ е цял екип и то този, който взима решенията за благосъстоянието на съквартирантите. Нашият човек не може да ги надцака. Но явно ще се опита - глупаво решение.

# 838
  • София
Така е, не може да го надцака, но поне не стои безучастен със сведена главица,  която сабя не я сече..

# 839
Вальо май не е толкова умен. 😁
Според мен е с мисия. Все пак говориха с Брадъра около 30 мин, това нахакано поведение не е присъщо за него (спомнете си мисията с псевдонима Деси, дърпа се, но не така нагло).

Общи условия

Активация на акаунт