💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 55 811
  • 1 445
  •   15
Отговори
# 1 095
Имам лошо предчувствие за Чикагото. Наказан ще е. А и сините са губили само един човек досега.

# 1 096
Е блато за загубилите. Вече твърдо съм за жълтите Искам Гордиенко на блатото да полекува кръста и запека, Чикагото ще се оправи някак

# 1 097
  • София
Като гледам колко ухилена е Йоана... Ама поне се успокоих малко, Чикагото би трябвало бързо да издрапа от блатото.

# 1 098
  • София
Няма стена за катерене...има надежда за сините..
Чикагото песимист, Гордиенко оптимист.
Айдее наш''те..

# 1 099
  • София
Как блато, сериозно ли??? Simple Smile
Т.е. няма да има отпаднали ли? Не чух правилата, че гледам успоредно футбол. Simple Smile
Лоооооол, дано дано, хахаха, а аз дори мислех да скипна епизода.

# 1 100
Поне котвата няма да потопи Чикаго. Има надежда, че и да отпадне ще се върне

# 1 101
Продукцията се изгаври с колегата за да награди Гирдиенко. В потрес съм. Тотално дъно на продукцията.

# 1 102
Голям майтап е Чикагото! Има същия хумор като братовчедите и чичовците ми, които са от същия край. Как им разпредели на всички задачките докато го чакат да се върне, а те всичките ухилени до уши!
Много ми е мило това племе - любимото откакто гледам Игри на волята /4 сезон/.
За съжаление мисля, че Чикагото и Гордиенко се запътват към блатото. Дано не съм права.

# 1 103
Ясна ми е схемата. Горди ще си навакса на блатото за облагите на изолатора. Чикагото ще подсили зелените, а Йоана и Мирослав ще борят коалицията с 200 гроша

# 1 104
Голям майтап е Чикагото! Има същия хумор като братовчедите и чичовците ми, които са от същия край. Как им разпредели на всички задачките докато го чакат да се върне, а те всичките ухилени до уши!
Много ми е мило това племе - любимото откакто гледам Игри на волята /4 сезон/.
За съжаление мисля, че Чикагото и Гордиенко се запътват към блатото. Дано не съм права.

За съжаление, след началото на епизода вече мисля същото....

Чикагото, преди започване на смяната така разпределя задачите на подчинените си. Абсолютно нормално е за него. Сцената е идентична с работната среда.

# 1 105
Чудя се в тази мръсотия на изолатора, как на Пекин не й се е възпалил юлара на носа?

Айде Чикаго, за теб съм.

# 1 106
  • Варна
Не знам за коя двойка съм тази вечер.
Чикагото ще се загуби на блатото, не искам да отива там, ще загуби зрителя от това. За  Гордито ми е все тая.
Йоана е свикнала, може да се върне без проблем.
Имам чувството , че искат  всички да ги извъртят поне по няколко дни през блатото.

# 1 107
Продукцията прекрасно знаеше че това е лична война между  сините и ги направи съвоюващи. Гаври се с тях и зрителите Или  просто те инициираха и войната

# 1 108
  • София
Е, сега поне ще с отпусна и ще си гледам с кеф.
Защото имам 3 от 4 любимци, особено Чикагото.
Единствено ме е яд, че Гордиенко няма да е изхвърлена от формата, но ето виждате всички - тя е любимка на продуцентите. Основно по украинската линия.

# 1 109
  • София
Продукцията се изгаври с колегата за да награди Гирдиенко. В потрес съм. Тотално дъно на продукцията.
Ама защо се учудваш? Все пак този сезон имаме железни правила, обявени веднъж и винаги спазвани до последната точка и запетайка. А още има мегдан за дъното, всеки път успяват да ни си изненадат с нов още и още по дълбок левел който да издълбаят: точно като златна жилка е толкова дълбока, че и след 100 години няма да и стигнеш края (опит за малко хумор от твоята сфера) JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт