💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 52 019
  • 1 362
  •   50
Отговори
# 1 155
Милите,как го чакат! Представям си физиономиите им вечер на смрачаване,когато разберат,че нещо не е наред и най-вероятно са го изгубили.

# 1 156
  • София
Някой виждал ли е slow motion на детски анимационен филм, щото аз не съм Laughing
Бат Сандо обаче е виждал..

# 1 157
Надеждата умира последна, ех да му се не види...

# 1 158
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Такива интересни, неподправени чешити като Чикагото, Наталия, Лапунов, Калин, Алекс, дори
една Ръждавичка ако щете могат да виреят само в синия отбор. Представете си Наталия при
Ивайло и Шопа, или пък Алекс или Лапунов при Пекин. Много жалко, че жълтите май, май
ще победят, но продукцията е доста щедра към тях в тази игра. Фикусът Мирослав как изведнъж
излезе на преден план и получава такъв излъскан образ на силен играч и герой за мен е мистерия.
Толкова стандартен, неатрактивен, средно ниво играч, който допреди седмица не знаехме, че реално
съществува и изведнъж каквото подхване в играта и му върви, повярвах на продукцията, ама друг път.

# 1 159
  • София
Миро е много точен. Толкова добър, хладнокръвен участник с въдицата досега не съм виждал.

# 1 160
Всъщност Йоана нищо не търси!

# 1 161
  • София
Ах, Йоанка не можела да се гмурка. Тя е за красота. Всъщност за цвят, както каза някой.

# 1 162
Добре, този Миро откъде трябва да го знаем, че да го считаме за топ играч? Аз не можех да се сетя кой е? Къде сте го гледали преди?

# 1 163
  • В Града на Липите
Миро явно скри и техните торбички Grinning
Айде бе Чикаго, инфаркт ще получа.

# 1 164
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Миро е много точен. Толкова добър, хладнокръвен участник с въдицата досега не съм виждал.
Пусни си който искаш друг сезон и ще видиш.

# 1 165
  • Варна
Чикагото ще им подари победата май

# 1 166
Надеждата умира последна, ех да му се не види...

и въпреки всичко -умира...

# 1 167
Кой спечели? Пуша на терасата,нямам нерви да гледам.

# 1 168
  • Варна
Още никой

# 1 169
  • тук, на мястото си
Ще получа инфаркт

Общи условия

Активация на акаунт