💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 55 612
  • 1 445
  •   33
Отговори
# 1 185
# 1 186
Еми сами се биха според мен.

# 1 187
  • тук, на мястото си
Ясно беше, това е.

# 1 188
Каква игра драги зрители каква фут.. риболовна драма

# 1 189
Калине,на ти Йоана!

# 1 190
  • В Града на Липите
Ами Чикагото поне няма смисъл да се сърди на Гордиенко.
Просто се залепи тая халка там и не мръдна.
Нищо, той ще си рестартира играта. Сега ме е яд заради сините. Ще е голяма загуба.
Йоана по-добре да млъкне малко, че супер дразни. Най- добрата й битка до сега, а през цялото време подскача покрай Миро и пърха с мигли.

# 1 191
  • Варна
Ето какво ви казах. Най,+добрата и битка била.

# 1 192
  • София
Ох, бе, тоя па Мирослав вика на Йоана "Благодаря ти"! Ма за какво?!

Между другото, последните коментари на Павел ми се сториха записвани в студио и добавени.

Айде пък сега ѝ била най-добрата битка на Йоана! Ми така е, голямо тичкане му удари...

# 1 193
Гордиенко на блатото? Ще счупи мрънкометъра! Dizzy Face

# 1 194
Калинеее, Калинееее... Сто пъти предпочитах да гледам Шопа пред тази балеринка.

# 1 195
  • София
На Йоана това й била най-добрата битка. Ми да, като само наблюдаваше отстрани.

# 1 196
  • Бургас
Йоана кога си тръгва?

# 1 197
  • София
Аз снощи си мислех, че двама ще бъдат елиминирани. И понеже няма как да е Чикагото (спокойно хора, нищо не знам, заклевам се) заради причините, които изтъкнах тогава, то направо се сбогувах с Миро и Йоана.
Това е лошото на тази продукция. Че и едни прогнози като хората не можеш да направиш на база игра и възможности, а не други неща.
Това много, много ме дразни.
Ако беше само игра и способности е ясно, че където е Гордиенко там ще е загубата.
Но сега след като реално няма да има отпаднали, беше ясно, че отбора без котва ще спечели.
Както би трябвало да е в един честен свят.

# 1 198
На кастинг битката забелязах Миро. Хареса ми повече от Траян, но победата си беше за Траян. Лошо няма.
Миро на всички битки си минаваше добре, Павел го хвалеше. Няма толкова сила в краката и на битки един на един също му е слабост.
На блатото спечели страхотна победа над топ играчи, но трябва да се отбележи, че той беше сит.
Не знам за кой път ще го кажа, но върнете си епизода от сряда и как мина гъбките, варелите и стената.
Аз си засичам минаванията на мъжете, както правех във Фермата. Никой не мина толкова бързо като него.
Просто има много добра развита моторика.
Но има и слабости. Не е някаква невиждана машина. И никога не съм писал нещо такова.
Дори и в този сезон има по-добри от него.
Хора, аз наистина не разбирам защо толкова ви бърка в здравето Миро? Какво лошо е направил? Обидил ли е някого, какво? 😮
И защо поне 5 човека ми влизат с бутонките, че го харесвам?
Забранено е да харесваме даден участник ли?
Кажете???
Не, че не го харесваме. Просто е безличен и се чудим как ти направи впечатление, това е. Wink

# 1 199
  • Бургас
Йоана е по-голяма котва от Гордито. Та тя просто седеше и потичваше по арената😂

Общи условия

Активация на акаунт