💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 55 961
  • 1 445
  •   25
Отговори
# 1 215
  • София
Скрит текст:
На кастинг битката забелязах Миро. Хареса ми повече от Траян, но победата си беше за Траян. Лошо няма.
Миро на всички битки си минаваше добре, Павел го хвалеше. Няма толкова сила в краката и на битки един на един също му е слабост.
На блатото спечели страхотна победа над топ играчи, но трябва да се отбележи, че той беше сит.
Не знам за кой път ще го кажа, но върнете си епизода от сряда и как мина гъбките, варелите и стената.
Аз си засичам минаванията на мъжете, както правех във Фермата. Никой не мина толкова бързо като него.
Просто има много добра развита моторика.
Но има и слабости. Не е някаква невиждана машина. И никога не съм писал нещо такова.
Дори и в този сезон има по-добри от него.
Хора, аз наистина не разбирам защо толкова ви бърка в здравето Миро? Какво лошо е направил? Обидил ли е някого, какво? 😮
И защо поне 5 човека ми влизат с бутонките, че го харесвам?
Забранено е да харесваме даден участник ли?
Кажете???
Не, че не го харесваме. Просто е безличен и се чудим как ти направи впечатление, това е. Wink

Върни се назад в мненията ми.
Аз си пускам плюсчета и минусчета и коментари. И направих прогнози още преди две седмици някъде. Не помня вече. И винаги се обосновавам с факти.
Аз и Траян си харесах, но след една битка в която два пъти падна в басейна от халките го отписах.
Не всичко е синхрони, гледайте и кой как се представя на терен. 😊

# 1 216
Най-накрая Пенелова ще се завърне на арената.Мислех,че още миналия сезон ще я викнат на кастинг битка,но по-добре късно отколкото никога.Надявам се да покаже отново защо е най-добрата жена влизала в игрите.

# 1 217
  • София
Ще има още врътки, ще има и други хора на блатото.
Чикаго го виждам в топ 8, няма как да отпадне във фаза 1.

# 1 218
Скрит текст:
На кастинг битката забелязах Миро. Хареса ми повече от Траян, но победата си беше за Траян. Лошо няма.
Миро на всички битки си минаваше добре, Павел го хвалеше. Няма толкова сила в краката и на битки един на един също му е слабост.
На блатото спечели страхотна победа над топ играчи, но трябва да се отбележи, че той беше сит.
Не знам за кой път ще го кажа, но върнете си епизода от сряда и как мина гъбките, варелите и стената.
Аз си засичам минаванията на мъжете, както правех във Фермата. Никой не мина толкова бързо като него.
Но има и слабости. Не е някаква невиждана машина. И никога не съм писал нещо такова.
Хора, аз наистина не разбирам защо толкова ви бърка в здравето Миро? Какво лошо е направил? Обидил ли е някого, какво? 😮
Кажете???
Не, че не го харесваме. Просто е безличен и се чудим как ти направи впечатление, това е. Wink

Аз си пускам плюсчета и минусчета и коментари. И направих прогнози още преди две седмици някъде. Не помня вече. И винаги се обосновавам с факти.
Аз и Траян си харесах, но след една битка в която два пъти падна в басейна от халките го отписах.
Съгласна съм, ама аз гледам ИВ и заради характерите на хората. Миро ми е като стена. Калин е без синхрони, но някак има присъствие. Simple Smile

# 1 219
От 3-ти сезон тази битка само негативни емоции ми носи… Още от синхроните си личеше края, но не ми се вярваше. Пък и сините бяха най-многобройното племе. Сега заредиха блатото със силни мъже, че да има за разпределяне.
Миро малко има излъчването на Джаферович.

# 1 220
Alucard на Калин като му показват очите то синхрони не ни трябват. Изпадам в миманс...Като хипнотизирана съм.

# 1 221
Остава въпроса : случайно ли отидоха 2ма жълти от една коалиция да бъдат случайно захранени с грошове ?

# 1 222
  • София
Пенеловааааа Broken Heart
Айдееееее
Ако сте забравили да си го кажа - най-комплексната жена в историята на Игри на волята!

# 1 223
За пореден път синхроните издават как свършват тези битки. Чикагото още в началото като започна да обяснява беше посърнал и гледащ надолу и беше ясно, че са загубили. А и Йоана постоянно пускаше усмивки. От всичките неща, които продуцентите режисират, точно този аспект така и не се налучиха как да го направят, че да не е очеизвадно.

Иначе ужасен резултат. Йоана с всеки епизод все повече и повече ме дразни, а ако и дружката и се появи ще стане тотална тъпня.

# 1 224
  • София
Еми,
Ще има такава анкета. Знаеш, че аз след всеки сезон правя подобни анкети с много въпроси и съпоставки.

# 1 225
....
...
Ами аз си го върнах, въпреки че много добре си спомням какво видях още докато гледах епизода. Мирослав мина гъбките като стъпи на земята, но се направи на разсеян и веднага си вдигна крака.
Интересно как не си го забелязал.
Ето тук можеш да видиш между 5.06 и 5.07:
https://www.vbox7.com/play:bd820f49dc

# 1 226
  • В Града на Липите
Остава въпроса : случайно ли отидоха 2ма жълти от една коалиция да бъдат случайно захранени с грошове ?
Не е случайно, сами се пратиха Grinning но нямаше откъде  да знаят, каква битка ще им се падне и при какви условия.

# 1 227
Скрит текст:
Кажете???

Траян си беше с контузия тогава,но не се оплака и го каза на синхрон след битката.Човек,готвен от Фифо и с неговите възможности няма как да има проблеми на толкова лесен елемент.

# 1 228
Аз вече чакам обзорът на outcast особено ще ми е интересно как ще коментира днешният наказателен сценарии на битката с предизвестен край.

# 1 229

Изобщо. Не. По друг начин фикуса не може да издрапа напред.

Вместо да гледаме Чикаго и Шопа на терен ще гледаме балет, йога и джуки.

Има хора, които те печелят от пръв поглед (Калин) и такива, които каквото и да направят, остават безлични (Мирослав).

Общи условия

Активация на акаунт