💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 77 512
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 150
Феномените са феноменални. Давай колега. Покажи им на тея хора, че миньорите не са случайни.

За първи път топлкова много се вълнувам за игра. Красота е за  гледане.
Айде наш`те! /Баба ми 20 години е била главен счетоводител на рудник Трояново - на Чикагото рудника Stuck Out Tongue Closed Eyes/

# 151
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Чикагото е решил за нищо на света да не се връща в Изолатора, готов е сам да издърпа всичките варели. Феномените са страхотни, гладни и изнемощели настигнаха оядените Завоеватели, които имаха и 2 минути преднина, а имат и 5-ма мъже. Браво за хъса, заслужават Резиденцията!
Приятно ми е да гледам Лечителите как са се запътили към Изолатора, така им се пада! Както са казали хората - ум царува, ум робува, ум патки пасе. Сами си го направиха, само за Дино и Траян ми е жал.

# 152
Александър интелигентний е хитър, ама и племето го търпи. Какво ще му стане да подърпа малко варелчета?
Още веднъж, браво Чикаго! Сложи ги всички в задния си джоб.

# 153
  • софия
Сините на варели нямат равни.
И са ги навързали и ги теглят както трябва.
Чикагото е машина. Вече съм му гепила лафа - "стария вол излиза на браздата" Grinning  мачкай, машина Grinning

Феноменииии Blue Heart

# 154
  • В Града на липите
Малко са тия 9 варела, поне 12 трябва да са. Cold Sweat
Това е сезона на варелите.

# 155
Чудя се, защо не дават как племената изграждат стратегиите си за съответната игра? В началото на епизода, при избора за капитан някой от сините изтъкна, че Калин е бил много идеен и практичен в стратегиите, преди битка, и затова ще гласува за него, а ние не сме видели нищо от това. Би било интересно да видим кои са наистина мозъците в игрите. А и цялостната им комуникация.

# 156
Ех Лечители, лечители … така да ме е яд за Дино и Гизем, не трябваше да попадат в този отбор. Доктор Пекин сега да си събира коалицията на Изолатора и да им се радва…

# 157
  • София
Александър интелигентний е хитър, ама и племето го търпи. Какво ще му стане да подърпа малко варелчета?
Още веднъж, браво Чикаго! Сложи ги всички в задния си джоб.
Правилата са такива (за да е равностойно): 3 мъже и 2 жени да дърпат, като не могат да ги сменят. Мирослав и Кристиян от жълтите също са мажоретки.

# 158
Ех, че хубав глас има Калинчо!

# 159
Това е играта на Чикагото.Уникален е

# 160
Ясно е че сините печелят, всички са усмихнати в синхроните. Жалко за зелените, винаги са ми били приятни на мен, но без Лъчезар толкова.

# 161
  • София
-Алекс брой Laughing ..И той:-1, 2, 3..
Има си важна функция човека, добре че е той да им брои, иначе са загубени Laughing

# 162
Пекин нещо се спече. Нали беше много доволна, че отрязала главата на ламята ( доста тъпо сравнение)

# 163
  • София
Чикагото откъде тези сили. Ей това е сила, която или я имаш или не. Натурална. И добита от живота, а не от химията във фитнес залите.
Видяхте ли как изкатери стената с вързан варел за крака. Другите не могат да се изкатерят на нея и без варел.

# 164
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Йеееее, резиденцията е синя!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт