💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 77 473
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 180
  • Дубай
Абсолютно, Чикагото се доказа. Спомням си, че потребителка от темата беше казала, че въпреки визитката, която имаше в началото, ще си променим мнението, Факт, Чикагото е много силен на терен.

# 181
  • София
Чикагото е страшно жилав, за мен е един от най-комплексните играчи през този сезон. При кой се е готвил?

Доколкото знам при никого. Той си е самороден талант. Животът го е научил на всичко. Много опит има просто.

# 182
Е, как без мъже, къде го забравихте Иванчо всички Joy

# 183
Да де, а сега зелените без мъже да видим как ще печелят битки...

Браво на Чикагото бре, уау ...

Как ще печелят, ами няма да печелят …

# 184
  • Дубай
Е, как без мъже, къде го забравихте Иванчо всички Joy
Искаш да кажеш Иванка!

# 185
Дяволо ходил е в Пловдив да се готви. Има снимки в ИГ със Гешев и не само с него.

Много се надявам да не разпаднат синюто племе. За първи път от 7 сезона насам имаме толкова задружно, сплотено и положително племе. Няма интриги, няма коалиции.

Калин+Лапунов+Чикагото = няма коя друга тройка мъже да ги бие. Страхотни са. Великолепни. Браво бе. Браво.

# 186
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Чикагото ги отвя на тази битка, Калин и Лапунов след него и тримата бяха топ. Какво нещо е глада, няма по-мотивиран от гладния, спал на твърдата земя човек. Жълтите да ходят на стопанството, Пекин и компания да си отседят на изолатора. Дино и Гизем нямат място при тези лузъри.

# 187
  • София
Излишно се дръгляват Лечителите.
И да беше Д-р Петров на тази битка резултатът щеше да е същият.
Просто зелените мъже нямат тази груба сила на жълтите и сините. А и Д-р Коеджикова доста се бавеше при вкарването на топките.
Битката си беше отвсякъде за Жълтите, но миньорската жилка им разката плана.

# 188
Чикагото си е абсолютен роторен багер, много се радвам за сините. Марица Изток и мините към комплекса не са шега работа.

# 189
Дино е и прав, но и не е прав. От една страна го разбирам, защо се нерви, че са загубили по-здрави играчи, които могат да помогнат в днескашната битка. Но това предаване си е основно индивидуално и всеки си гледа собствената кожа. Доста глупаво е да си мисли, че жените трябва да се саможертват, за да може племето и играта на някой друг да върви. Няма такова нещо.

# 190
  • На Изток от Рая
Сега Лечителите да ядат на Дино... комарите 😂. Те нямат нито един силен физически мъж, докторът тук щеше да е от голяма помощ.

# 191
Истината е, че ми беше спокойно на тази битка и се наслаждавах, тъй като и Ръждавичка и Лапунов имаха постинги в Инстаграм днес, в които ни обещаваха ... велика битка, а знаем, че специално Ръждавичка няма как да го напише това, ако не беше победител, ама ..пак ми е кеф!

# 192
Излишно се дръгляват Лечителите.
И да беше Д-р Петров на тази битка резултатът щеше да е същият.
Просто зелените мъже нямат тази груба сила на жълтите и сините. А и Д-р Коеджикова доста се бавеше при вкарването на топките.
Битката си беше отвсякъде за Жълтите, но миньорската жилка им разката плана.
Според мен не е само до сила. Нямат хъс, нямат характер. Честно казано дори не мога да ги запомня и без доктора са безлични.

# 193
Браво на моите любимци, много се радвам за тях! Чикагото освен супер забавен образ извън игрите, се доказа и като един от най-добрите играчи.
Дано да стигне много напред, заслужава го.

От зелените най-ми е жал за Дино. Не заслужава да е в тоя скапан отбор от интриганти и тъпаци.

# 194
  • В Града на липите
Истината е, че ми беше спокойно на тази битка и се наслаждавах, тъй като и Ръждавичка и Лапунов имаха постинги в Инстаграм днес, в които ни обещаваха ... велика битка, а знаем, че специално Ръждавичка няма как да го напише това, ако не беше победител, ама ..пак ми е кеф!
Ами казвайте ги навреме тия работи Grinning
Изгризах си маникюра от напрежение.

Общи условия

Активация на акаунт