💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 61 888
  • 1 508
  •   10
Отговори
# 420
  • София
А че чакал да му подхвърлят рибка?? Отвратително.

# 421
Е Дечо щом и на прашки го бият момичетата наистина не знам що за момче е бил и защо са го вкарали тук, имаше друг формат за такива като него ама тук си е унизително колкото и непукист да е той

# 422
И сега нека някой пак да каже че Павел е по-добър водещ от Димо😂Нито "смешките "му се получават нито ми седи сериозно като водещ.Слаба работа .

# 423
  • Варна
Ама наистина яко изплискаха легена тая вечер 😡.
Павел почва да става истински водещ на Игри на волята. Ще почне да ме дразни повече  и от Ленорката

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 21:45 от don domat

# 424
Сигурна съм, че има име за хора като Шопа- агресивни всезнайковци.   Много ще е хубаво да дадат на блатото игра с пъзел и Дечо да го отстрани. Реванш за нервите, които ми образува заедно с другите две мъжленца от жълтите Миро и Томи.
А Дечо е от поколението, което играе н телефона си, а не двора…Личи, че не е пипвал прашка през живота си.

# 425
  • София
Хареса ми Дечо как "плуваше" в началото..избутваше се с крака от дъното и загребваше с ръце.. И аз така плувам бътерфлай 🤣

# 426
  • Пловдив
Отвратително е отношението към Дечо днес. Момчето е добряк, а чеснно казано, не го намирам за дебел. Да, вероятно, не е за този тип предаване, но си е съвсем нормално момче. Ако на него ще дава рибка, на Ралица какво? 'Щото и тя не е фиданка. В лице е красива, но иначе...рибка?

# 427
Очаквам Шопа да иде при зелените. Там ще накаже омразната женска коалиция , и ей го един от финалистите

# 428
Който и да спечели пак ли при жълтите ще го набутат?
Би трябвало да стане зелен. Пак да гладува....съдба.

# 429
Хареса ми Дечо как "плуваше" в началото..избутваше се с крака от дъното и загребваше с ръце.. И аз така плувам бътерфлай 🤣

Смешно е, но ако се замислиш това е много ефективен начин за придвижване по плитко със скокове.  Та тук не го критикувам, ама като гледам как държи прашката ме хваща срам. Не мога да повярвам, че е мъж...

# 430
Хич и не чувам какви ги плещи Павел, още виждам очите на Калин в ума си

# 431
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Предпочитам забавния, добродушен и закръглен Дечо, пред чезвето с кокали Павел.

# 432
  • В Града на Липите
Дадоха ли Калин да се връща при сините с трите байряка, че се разсеях малко?

# 433
Ненужно дълга и досадна игра.
Дано Сапунджиева, победи Радка пиратка

# 434
  • Варна
Дадоха ли Калин да се връща при сините с трите байряка, че се разсеях малко?
Още не

Общи условия

Активация на акаунт