💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 26 481
  • 742
  •   124
Отговори
# 510
  • В Града на Липите
Миналия сезон нямахме късмет с някой изявен любим участник - поне аз, но този извадихме късмет.
Калин е от модела на Момчил и Фифо. Тихо и кротко си играят играта и мачкат на арената.
Накрая от продукцията зависи, дали да ги направи победители или не. Имам едни лоши подозрения, че Калин ще се нареди в редицата на любимите ни полуфиналисти. Но пък спечели голяма фен маса Grinning
Снощи и аз много се изненадах от решението му. Очаквах да вземе предимството и имам подозрения, че са му намекнали да разцъка играта. Ами добре се получи и не виждам от кого и защо пък да го е страх. Шопа има точно две коалиционни дружки. Зелените и сините трябва да са доволни, а и половината жълти, нищо че ще ги охлаби.
И на мен ми е много интересно, как ще измъкнат зелените от Изолатора.
Ако Сапунджиева мисли стратегически, трябва да прати Коеджикова обратно в блатото, но едва ли. Тя е мекушава и състрадателна.

# 511
  • Буркина Фасо
нали се видя в промото, че ветеринарката играе на терен - т.е. не е командирована към блатото.

# 512
Някои пишат, че Калин ще стане мишена на Шопа, защото го е изпратил на блатото. Аз да попитам, ако не го беше пратил Шопа щеше да пази Калин за финала ли? На всеки играч, целта му е да изхвърли възможно най-силен играч, за да му е по-лесно на него. Така, че Калин си е мишена, особено след думите на водещите че е за финал и след разказа как е минала капитанската битка. И не само Калин.Всички силни играчи са си мишена за другите играчи.

# 513
  • гр.София
Харесвах Павката в миналия сезон,беше много позитивен. Сега , както писахте, стана и той лошо ченге, а преди имаше баланс между Димо и Ралица.
Радвам се ,че Сапунджиева не отиде при жълтите,че Александра щеше да изхвърчи,не мисля,че би я пожалила.

# 514
Някои пишат, че Калин ще стане мишена на Шопа, защото го е изпратил на блатото. Аз да попитам, ако не го беше пратил Шопа щеше да пази Калин за финала ли? На всеки играч, целта му е да изхвърли възможно най-силен играч, за да му е по-лесно на него. Така, че Калин си е мишена, особено след думите на водещите че е за финал и след разказа как е минала капитанската битка. И не само Калин.Всички силни играчи са си мишена за другите играчи.
Точно така. И да не беше го избирал за смяна, пак щеше да е мишена, заради силното представяне на арената. Другите племена също са забелязали потенциала на Калин. Миналата седмица, когато зелената капитанка (забравих и името) тръгна на капитанска битка и казаха да плени Калин, ако има тази възможност

# 515
  • София
Иначе според мен Калин стига минимум на финал, защото още от сега си е приготви тирето (-) срещу Desafio 7 в профила му в ИГ, тоест предстои да напише някаква титла там.

Не е тире с оставено място за допълнение, а е тире между името на предаването и профила в инстаграм. Просто Вашият екран е малък Simple Smile

# 516
За момента си представих как зелена капитанка пленява Калин. Смях.....

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 10:41 от Poni69

# 517
Прекалено хубаво е Калин да спечели , такива неща се случват веднъж на 1000.
Както се вижда простаците са пробивни и щом физически са силни и можещи  всичко им се прощава и са на пиедестал в тая държава. Аз не ги трая и не ме интересува колко са способни 👎
В тоя ред на мисли като победител виждам Чикагото 😶

Павел доста ирония изсипва, но ако са широко скроени и не се взимат насериозно няма да им е проблем ,все пак доброволно са дошли да се излагат . Истината е,че разликата в класите между Калин и другите капитани беше очеизвадно голяма.

# 518
Много забавно!

# 519
Искам да виждам повече такива кадри където се виждат всички докъде са.

а не такива:

# 520
  • Буркина Фасо
аз си мисля, че много ог участниците не чуват какви ги бръщолеви подвижната картина, а го чуваме ние, зрителите. а при монтажа на епизодите може да се добавя или трие всякакъв звук.

# 521
Ако не друго, бомбата да вкара малко смут и Шок.
Калин ще се справи на арената.
Ако боговете са решили да го короноват, ще стане. И Момчил го ласкаеха, а после шмекер го изкараха.
Само Императора пощадиха.
Ако Великолепний е Едит за финал, да бъде.
Калин Феноменалният Великолепний.

# 522
"Великолепни" е бил султан Сюлейман.   (За турците - най-разширилият границите, нещо като нашия цар Симеон)
Ралица не е ли чувала в училище?

# 523
  • София
И аз не вярвах, че Калин ще избере нещо различно от предимството, но ето че показа характер и че мисли, и ще прати най-неприятния ми субект с воднисто-стъклените очи на едно неочаквано за него място Simple Smile

Само да не тръгнат тези мизерници и неговия образ да развалят, както им е обичайната практика с приятните, възпитани и подготвени топ-участници досега. С тези ласкателства като тръгнат, съм на тръни и само се чудя каква шапка му крои продукцията. Калин е най-страхотният във всяко отношение досега мъж в ИВ за мен.

Не съм гледала чужди сезони, но съм убедена, че по-пристрастни, по-нетактични и непрофесионално държащите водещи никъде няма. Тоя Павел, не се види, че се е нарисувал като гоблен, а не спря да обижда горкото момче Дечо. Не стига че си имаше естествена жилетка, така да се каже, ами и допълнителна му дадоха, и как да пълзи с нея по-точно?!

# 524
  • София
Снощи продукцията за пореден път изплиска легена, но този път вече грубо прекали със излишния патос, целящ единствено да се монтира шокиращ анонс, с което да залепи клетите зрители за екрана и да предотврати преключването на конкурентния канал. Още по-тъжното в случая е, че за пореден път този евтин трик сработи. Мен вчера цял ден ми беше смешно да чета коментари от типа "Само да не ми прецакат Калин" и "Спирам да гледам, ако прецакат моят човек", обаче в действителност ситуацията беше по скоро трагична. Все пак, че вездесъщата продукция може да прави каквото си иска, но дори и там си има някаква граница на възможностите. На такава битка (абстрахирайки се от промото в което пак издадоха всичко), просто нямаше как да се развие по различен начин (изключая контузии, каквито за радост нямаше).
Все пак разликата не беше толкова голяма, че да оправдае тази груба и унизителна реакция от страна на водещите (и тези които им диктуваха в слушалките): Краварката си минаваше колкото си може: просто това са и възможностите. Кристиян също: при него се зароди един хайп от кастинг битката, че уж задминал с толкова обиколки съперниците, но това няма как да е различно, просто нивото на другите двама е толкова ниско. Срещу отбора на Долно Нанагорнище, всеки отбор от нашата Б група ще изглежда като Реал Мадрид, но това не прави отбора от Б група силен колкото е Реал М. Кристиян все пак е на близо 50 години, не може да се очаква да припка като един 20 и малко годишен младеж.
И въпреки това, да кажем че представянето на двамата било слабо. Ами кой всъщност носи вината за това. На първо място, този който е решил че тази година ще игнорира първите петима на физическият кастинг и вместо това ще се насочи към завършилите на последните 4 места (засега няма да споменавам имена на участници промъкнали се по този начин). И на второ, срамът трябва да бъде насочен към т.нар официални треньори (които особено последната година се навъдиха като зайци в развъдник), чиято задача освен да си прибират т.нар Данък-Рекет, все пак трябва да наистина подготвят насочените към тях подопечни. Съгласен съм, че от всяко дърво не става свирка, но беше напълно ненужно и вредно да се завишават оценките на подготвяните от тях хора (проверена и потвърдена информация), което да увеличи очакванията на продукцията относно избрания каст. Та тази продукция задължително трябва да си вземе поука от тазгодишното тотално фиаско и напълно да изключи тези паразитиращи треньори от процеса на подбор на следващите поколения участници. Изпитвам уважение към всички бивши участници, но този сладък бизнес да галиш егото на ентусиазирани мераклии колкото да им прибереш парите е вреден да всички по веригата (освен разбира се за избрани). Да, не е луд този който яде баницата, затова продукцията е длъжна да се върне към едни по-прости времена (сезони 3,4, дори 5) в които водещата роля за избор е това което си показал на самия кастинг, вместо да се дават референция към някой "треньор" (сиреч там е касата, първо плащаш и после ще мислим) и там обратната връзка да се базира на първо място на това кой колко прилежен е бил (разбирай колко повече платени урока е записал). За жалост аз поне съм песимист и очаквам в сезон 8, към тези свръхплатени треньори да добавят и търгове за участие: който даде най-много заема едно от местата (дори може и екстри като избор на племе да се добавят), все пак нека и други по веригата да намажат нещо. А зрителя, кучетата го яли, той ще приеме всяка помия която му се люсне от екрана JoyJoyJoy
В заключение, единственият съвет, който мога да дам на бъдещите кандидати: "За бога братя (и сестри), не купувайте!"

Общи условия

Активация на акаунт