💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 49 143
  • 1 303
  •   48
Отговори
# 675
А блатните момичета от криворазбрано приятелство ще си изгният на блатото. Не виждам как Радостина и Карина ще бият Гизем, а сега и Шопа като отиде, съвсем не ги виждам. Тъй че желанието им за Гизи си е абсолютен изстрел нахалост, ритуално прострелване в крака.

Изключително дразнещи са ми Йоана и Радостина. Съжалявам, че и двете не можаха да си изгният там, но поне шанса да изгонят Радостина е голям.

# 676
Имам въпрос - Гордито как ще мине сега стълбата, че и в трите сектора, демек три пъти Trollface
Няма, ще са съвет. Трябва да се освободят от котвата 😁

# 677
  • В Града на Липите
Сега капитанът ще е виновен заради тази стратегическа грешка.
Тепърва Наталия....боже, боже
Ами виновен е. Трябваше да заключи Гордиенко в мазето и да каже че е избягала.

Имам въпрос - Гордито как ще мине сега стълбата, че и в трите сектора, демек три пъти Trollface
Може да не стигнат до там с това темпо.

# 678
Ох, сините си имат две котви и на груповите тегления и бутания успяват да ги покрият, но когато упражненията са индивидуални се провалят.

# 679
Пекин и тя голяма скатавка. Сапунджиева да сменя, тя да нарежда.
Много котви станаха. Ама така е, жените да се пазят. Ей на! То не е за гледане чак.

# 680
  • София
Ръждавичка цепи полето с крясък. Grinning В случая е от полза де. И ако им дадат оная битка дето всички са с вързани очи, също ще е топ. Grinning

Браво на Ивайло! От раз!

# 681
Горди много тиха нещо, не дава ценни ръководни указания на Наталия

# 682
  • Варна
Каква е тая ръка бе Ивайло! Браво!

# 683
  • София
Браво на Завоевателите!
Категорична победа.

# 684
Браво на Ивайло. И Траян се справя доста добре.

# 685
Гордиенко трябва да изчезва от игрите, достатъчно я гледахме, браво на Наталия и на Ивайло!

# 686
Каква е тая ръка бе Ивайло! Браво!

Да, обаче забелязвате ли, че драконът е модифициран спрямо предишни години - от двете страни на подвижното рамо има две прегради, които пречат на топчето да изпадне настрани и в добавка състезателят може там да поспре и да успокои топчето преди да продължи. Това многократно опростява нещата.

# 687
Аз ако съм на мястото на другите два отбора няма да се радвам на подарена победа... Ако не бешр котвата Гордиенко Сините щяха да са забравили отдавна за трасето.

# 688
Просто не се е разтегнала хубаво преди битката.

В краката, явно Wink Тъкмо да се отърват от нея...

# 689
Аз спрях да гледам. Вие ще кажете какво е станало. Не че не ми е ясно...

Общи условия

Активация на акаунт