💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 76 948
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 90
Или ще вадят жилетки или капитанската утре ще е израждане на крава Joy

# 91
Гордиенко е нелепа. Да си ходи по медицински причини. Наистина, на този етап как не я е срам да седи там?

# 92
  • На Изток от Рая
Ох, тоз Дино ще ме умори от смях, щял да събира 2-3 празника да стане чудо😂. Много го искам на финал, но с този кръст не знам дали ще го бъде. Най-позитивният и забавен участник

# 93
Ех, този Дино! Много искрен и прям човек. Много ми е симпатичен за разлика от Иванчо, който се взема за много печен и хитър.
Искам да му видя падението на терена и да си върне "формата" от първите игри.

# 94
  • Пловдив
Много ми е смешно за какъв фактор се има Десислава.
Физически, ментално, коалиционно.
Просто издиша отвсякъде.

# 95
  • Някъде там...
Много ме радва Дино и мен. Никаква задна мисъл, много искрен и прям. И самоирония има.
Ветеринарката взе да се усеща как умело я "работи" психиатърката. Симона и тя най-накрая прогледна за Нагленко.

# 96
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
В зеленото племе сал един Дино остана готин и забавен, Пектина заедно с придворния тарикат на дребно Иван разбиха племето. Много ми се иска Калин като капитан да изведе сините до резиденция и да пометат зелени и жълти на игрите. Дано им дадат сега, когато доктора го няма и трудни пъзели да им припари на Пекин и Шопа.

# 97
Гордиенко е нелепа. Да си ходи по медицински причини. Наистина, на този етап как не я е срам да седи там?
Нейни ли бяха думите като се запътваха към изолатора, че там щяло да се разберяло кой колко психическа устойчивост имал?

# 98
  • В Града на липите
Много ми се иска Калин като капитан да изведе сините до резиденция и да пометат зелени и жълти на игрите.
И на мен ми се иска и като нищо ще стане. Стига да не дадат една обиколка предимство на жълтите.

# 99
  • На Изток от Рая
За Гордиенко не разбрах като има запек, болнава е и я боли кръста, за къв... си купи имунитет? Да бяха я номинирали и да си ходи

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 21:38 от Countess_M

# 100
Сините събраха 3 неприятни жени, не е лесна работа това. При жълтите не е кой знае какъв обрат, така или иначе щеше да има по 1 номиниран от двете коалиции. Шопа, Томи и Миро нямали от какво да се притесняват на елиминация? Първите двама да.
От зелените Дино е симпатяга, но не го виждам като толкова комплексен, че да спечели играта. Гизем ми е симпатична, другите са ми безразлични.
Гласувах за Жоро Шопа победител. От жените Николета изглежда най- комплексна.

# 101
Забавно ми е как Деската се има за фактор. Върнала се от мъртвите ли каза? Изтегли кутията на късмета. С битка никога нямаше да излезе от там.

# 102
  • София
Браво за синия капитан, само да не го нахакат на някаква тегава игра, която да го прецака.
И да отбележа за пореден път какво добро момче е - докато другите негодуваха (с право) как Гордито плюска пред тях, той се обади, че то сигурно и на нея не ѝ било приятно. Blush

Дино ми напомни Мастагарков, как чакаше на вратата Елвиса - тук доктора.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 13:32 от лято!

# 103
Никой не може да ме убеди, че хора, гладували не знам колко време, имат сили да издържат това трасе.

# 104
  • В Града на липите
Само 2 минути? Излагат се. Очаквах да накарат останалите да гребат с една ръка.

Общи условия

Активация на акаунт