💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 77 477
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 210
Че и на мината е по-зле откъм условия - като стане 42 градуса пред лятото в тези области, с колкото щеш прах и сгур, голяма тренировка играе Чикагото всеки ден

# 211
Не е ли Алекс капитан? Не трябва ли капитанът да поеме отговорност?

# 212
Не мога да повярвам, че Калин реши да пие мляко, вместо да нагъва нещо.

Това беше специално за спонсора - продуктово позициониране. Виж как държеше бутилката Simple Smile

# 213
  • В Града на липите
Не е ли Алекс капитан? Не трябва ли капитанът да поеме отговорност?
Вече не е тя. Избраха Кристиян.

# 214
  • София
Кристиан е капитан, не Александра. Ама то се чува само гласа на Шопа. Той командва племето и реди стратегиите. Другите са силни само на синхрони. Пред него мълчат.

# 215
Хареса ми как опаковаха екрана с "Орехите", като решиха да нагъват луканки.

# 216
  • София
Браво, Дино..каза им го в очите. Няма измъкване от изолатора, при тази конфигурация с тая скапана коалиция..

# 217
Оф писна ми от феминистки глупости Cry
Сега пък Дино им бил виновен

# 218
Че и на мината е по-зле откъм условия - като стане 42 градуса пред лятото в тези области, с колкото щеш прах и сгур, голяма тренировка играе Чикагото всеки ден

Е, там в тази мина  нищо не се пипа с ръце. Всичко се прави от модерни машини, кабините са климатизирани и компютризирани... Тежко е само на ремонтните бригади, когато има нужда от поправка.

# 219
Ще трябва да се влива свежа сила в лечителите.Очаквам някакви размествания скоро пак.

# 220
Жал ми е за Траян ...а Сашка с нейните разсъждения няма ли да си ходи вече? Все пак Ръждавичка също дърпа за разлика от нея...

Шопа как им е взел страха обаче, направо ме кефи колко му треперят ...ама и без него също ще им е трудно на битките, но ще обмислят как ще го махат явно...тук ще се пипа леко под дирекцията на Ивайло.

# 221

Е, там в тази мина  нищо не се пипа с ръце. Всичко се прави от модерни машини, кабините са климатизирани и компютризирани... Тежко е само на ремонтните бригади, когато има нужда от поправка.

Чикагото не е много млад, според мен е хванал и по-ранните моменти, когато работата не беше много модернизирана (разбира се, ако е започнал от младежки години в мините)

# 222
  • В Града на липите
Като гледам нахлузили са им жилетките.
Леле. Дано Калин не се е прецакал.

# 223
  • Дубай
Истината е, че тази игра до време е колективна и в един момент става индивидуалната, при  жълтите стана прекалено на ранен етап такава.
Ако искаш да печелиш резиденция и битки, трябват си мъже и сила, а в един момент вече започваш да играеш индивидуално и да ги чистиш.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 23:10 от I.V

# 224
Абе май само Калин леко се усмихваше ...Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт