💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 77 466
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 225
Ужасни анонси за капитанската! Какво ли щи става пак?

# 226
  • София
Утре очаквам победа за Калин. Ще ги отвее с лекота. Д-р Коеджикова е най-слабата този сезон. Кристиан пък е на 50 г. Не виждам какво може да се обърка.
На блатото е сложно за прогноза. Йоана, Сапунджиева и Карина са много добри. Ама вече съм писал за Деси и няма да си сменям сега прогнозата.

# 227
Утре очаквам победа за Калон. Ще ги отвее с лекота. Д-р Коеджикова е най-слабата този сезон. Кристиан пък е на 50 г. Не виждам какво може да се обърка.
На блатото е сложно за прогноза. Йоана, Сапунджиева и Карина са много добри. Ама вече съм писал за Деси и няма да си сменям сега прогнозата.

Искам Йоана и Сапунджиева аз да се върнат. Усещам, че повече един играч от блатото влиза или цялото племе ...тази ядрена бомба, да не означава цяло племе на блатото ...

# 228
  • София
Мхм, може да.
Ама ако е така, то няма да има битка на блатните, защото няма смисъл.
Ако има такава врътка (досега никога не е било така), то почти сигурно Завоевателите ще бъдат изпратени там от Калин (абсурдно е да се мисли, че не е спечелил).

# 229
  • София
На никое племе не пожелавам да попадат в мизерията, така че не мога да се радвам, че еди-кои си са там. Но браво на сините, добра екипна работа, а и друго си е бат'Сандо да ти брои!!

Съдейки по посоката на погледа на Ралица, би трябвало Калин да е спечелил. Би било и странно да не е. Ама кой ги знае с техните глупости какво могат да натворят.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 10:26 от лято!

# 230
При зелените махнаха един мъж и една силна жена отиде на блатото, а се върна слабата краварка.

# 231
Когато Ралица говореше, че единственият капитан за 7 сезона е взел 2 знамена на капитанска битка, ми се стори че гледа към нейно дясно, най-отдясно беше Калин.
Нямам търпение утре да гледаме битката!

# 232
На никое племе не пожелавам да попадат в мизерията, така че не мога да се радвам, че еди-кои си са там. Нио браво на сините, добра екипна работа, а и друго си е бат'Сандо да ти брои!!

Съдейки по посоката на погледа на Ралица, би трябвало Калин да е спечелил. Би било и странно да не е. Ама кой ги знае с техните глупости какво могат да натворят.

Хаха, да, бат Сандо може да брои ...ама и той сега се издигна в йерархията. Въобще сините са много сладки, техните караници са просто сладки, затова и всички гледам ги харесват.  Ама те имат наистина най-интересните "образи", верно са си феномени - събрани са без общ знаменател. Simple Smile

# 233
  • някъде по морето
И аз се радвам за сините...
А знае ли се за какво е построен първоначално " изолатора" ?

# 234
  • София
Те в промото хулеха и тримата капитани.
Явно ще гледаме трагикомични изпълнения.
Ами не, сложете им не 15, а 25 кила жилетки и искайте после красива игра.
Идиоти.
Това е заради Коеджикова. Все едно има някакъв шанс да спечели без жилетка.
Така опропастяват цялата битка.
Смешници.

# 235
  • София
Оф, ако утре победител не е Калин, спирам да гледам. Колко пъти ще им вземат знамето. Имам чувството, че продукцията не харесва това, че при тях няма интриги.
Страхотен е Чикагото, не случайно ми е вторият любимец.

# 236
  • софия
Тия пак разжалват капитани Joy да не смее да се кандидатира човек Grinning пфу, голямо хокане на арената на цели двама...Imp
Третия пък ще е големия герой - с атомна боНба и три знамена, уфффф, ако е Калин - страх ме хваща, тия като да те похвалят  показно, финала ти е през крив макарон.

# 237
Сега Лечителите да ядат на Дино... комарите 😂. Те нямат нито един силен физически мъж, докторът тук щеше да е от голяма помощ.
И да, и не. Докторът беше контузен, а и той самият каза, че ще играе, когато си иска.  Той не беше кой знае колко здрав физически. Вероятно с него можеше да имат малко по-голям шанс, но според мен, резултатът щеше да е същият.

# 238
Шопа, Томи и Миро няма от какво да се притесняват.
Много са силни и ще мачкат на Арената. 💪

Видяхме ги колко мачкаха.Чикагото след седмица глад дърпаше повече от всички.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 23:59 от biglubo

# 239
Сега Лечителите да ядат на Дино... комарите 😂. Те нямат нито един силен физически мъж, докторът тук щеше да е от голяма помощ.
И да, и не. Докторът беше контузен, а и той самият каза, че ще играе, когато си иска.  Той не беше кой знае колко здрав физически. Вероятно с него можеше да имат малко по-голям шанс, но според мен, резултатът щеше да е същият.
Ами, че те, зелените, си бяха трима мъже + две жени, както и останалите два отбора. Тримата им мъже уж не са по-слаби.

Общи условия

Активация на акаунт