💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 77 462
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 240
Само да не ми прецакат нещо Калинчето в утрешната битка. Имам лошо предчувствие. Способни са да измислят всякакви подлости, за да спечели този, който сценариста е написал.

# 241
  • София
Е, чак цяло племе на блатото, няма да ни се отвори парашута (има снимки от бъдещето които изключват такъв вариант), въпреки че зелените без Дино всичките могат да ходят там и да не се връщат  JoyJoyJoy
По скоро го виждам нещо от рода да избере един човек от другите племена да допълни блатния контингент.
А пък на битката на червените бих заложил че са им казали че първите двама ще влязат директно, затова жените изглеждаха толкова щастливи. А може и загубилите капитани да са ги заточили на това блато (fingers crossed).
Инак точно тази битка на блатните за момент ме обърка дали няма да има пак пребоядисване, защото лятото излезе снимка с червени неща по арената (конструкцията въжения лабиринт).

А това пък остава да е от номинационната битка вдругиден (аз си мислех че е от капитанската утре):
Скрит текст:

# 242
Чикагото не е много млад, според мен е хванал и по-ранните моменти, когато работата не беше много модернизирана (разбира се, ако е започнал от младежки години в мините)

Винаги е било. Е, нямаше компютри, но иначе железата са си същите, само им модернизират управлението и електрическата част. То практически не може да се работи на ръка. Аз имам впечатления от 1995, когато съм правила бизнес с мините. А той работи там определено след 2000 година.

# 243
Феномените са феноменални. Давай колега. Покажи им на тея хора, че миньорите не са случайни.

За първи път топлкова много се вълнувам за игра. Красота е за  гледане.

Знаем, че по-голямата част са се готвили при треньори. Имаш ли информация дали колегата се е готвил с треньор, или си е натурален талант.
Да, прочетох . Не бях стигнал още до поста, където писа за това.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 00:04 от biglubo

# 244
И аз мисля, че утре Калин печели капитанската битка....

# 245
Най-трагичното племе бяха амазонките в първоначалния им вид. Искрено ги съжалявах - седмица след седмица на блатото...

# 246
Спекин Grinning
(макар че повече отива на Гордито)
Спекин и Запекенко?

# 247
Някой сигурен ли е, че тоя човек е миньор? Или е началник/шеф на миньори?

Да, миньор е - началник смяна. Всичко, което видяхме днес на терен се прави в рудника от него и цялата смяна ама в полеви условия...Нещо като Изолатора. Grinning

Eми,как ти и колегите коментирате ИВ с Чикагото? Обсъждате ли епизодите заедно?
Кажи на Чикагото,че цяла Бг мамма го харесва (а тези,които не го харесват,нямат вкус).

# 248
Дори Наталия днес го харесваше. Wink

# 249
Мхм, може да.
Ама ако е така, то няма да има битка на блатните, защото няма смисъл.
Ако има такава врътка (досега никога не е било така), то почти сигурно Завоевателите ще бъдат изпратени там от Калин (абсурдно е да се мисли, че не е спечелил).
Невероятно е, ама всичко става. Чух в анонса, че Димо казва на някой, че е първият , който пак ще плени капитан. Май предишният беше в лечителите. Сега капитанка е Деси, ами преди не плени ли тя пак някой , как се казваше, в синхрона му днес каза, че това му е най-лошият ден, когато е станал капитан и е бил пленен от това племе Миро ли , не мога на някой да им запомня имената, като нямат синхрони.
Съжалявам за Дино, тази Пекин още ли не се усеща, че злобата е по-голяма при нея от стратегията (където уж била голяма и призната от Доктора) Без него се видя, дори без пъзели. Не може , като племена да искат добри локации със слаби играчи. Докторът се видя как буташе на елиминацията количката и колко сила има, отделно щеше да измисли вариант да е по-леко тегленето, навързването на варелите, то не е само да плетеш интриги мозъкът. Слабо племе станаха, на жените им лъснаха характерчетата, този Иванчо пък изобщо...млад човек и толкова червив отвътре, направо грозно.  Само за Дино ме е яд и за онзи плененият при тях, той милият е в чудо там.

# 250
Дори Наталия днес го харесваше. Wink

То, хората, които в началото толкова се карат, накрая се случва даже да се залюбят Simple Smile

# 251
Мхм, може да.
Ама ако е така, то няма да има битка на блатните, защото няма смисъл.
Ако има такава врътка (досега никога не е било така), то почти сигурно Завоевателите ще бъдат изпратени там от Калин (абсурдно е да се мисли, че не е спечелил).
Невероятно е, ама всичко става. Чух в анонса, че Димо казва на някой, че е първият , който пак ще плени капитан.

Ако си чула Димо, вероятно си заспала преди да свърши епизода😜

# 252
Гордиенко е еманация на наглост. Ската се последната битка, изпроси имунитет, храна и легло и пак има очи да се жалва колко е болнава, кръста й, и проблемите с редовността на някои физиологични нужди. Не я видях и с нещо да блесне днес, но не изостана с мазането на филии.
Чикагото не ме впечатлява от днес на арената, но на днешната битка наистина беше феноменален. Нямаше кой да му стъпи на хъса и силата, която извади. Да му е сладко на резиденцията, заслужена победа. Супер бяха сините.
Завоевателите нещо се оплескаха с тези варели, изобщо не допусках, че такава битка няма да е тяхната. Жоро много куц подход извади с Александра, но не ме изненадва, беше същия и със Сапунджиева. Наистина е като слон в стъкларски магазин, никакъв такт и усет. Алекс се чувства в някаква комфортна позиция явно, но все пак трябва да внимава малко и тя и да не се отпуска прекалено. Иначе браво за това, че поне нещо си позволи да каже на Жоро за битката днес. Не че сме очаквали пораженческа реакция от него, но да не се чувства много велик.
Очакван изолатор за лечителите, наистина в този състав на тежки битки няма как да стигнат далеч.
Зарадвах се на капитанството на Калин и искрено се надявам, че няма да бъде в издънка утре, трудно ми е да си го представя, но аз и за доктора бях убедена, че ще бие Алекс, а днес го гледаха през лаптопа. Та само ще стискам палци да не е прецакан.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 00:15 от Lys Bleu

# 253
Много ми е жал за Дино, само той остана симпатичен от зелените, а е станал кожа и кости, по-дребен и слаб е от жените. Иначе си заслужават 'женската коалиция' (+Иван и Траян, който първо към тях се присламчи) там да си останат завинаги.

Много се израдвах, че жълтите загубиха, голяма излагация с тия 2мин преднина и 5 здрави мъже - само Ивайло все още ми е г-д симпатичен там, Александра много ѝ порасна работата нещо, взе се за лидер на племето. А стюардесата колко лесно предаде Деси (като се сетя тя как се тръшкаше пред Георги, че не може да изостави Николета). Не искам да ги виждам на резиденция повече.

Чикагото🧡 още от началото ми беше в топ 5, но вече ми е в топ 3. Тая седмица на сините ще им пратят победителя от блатото (дано не е Карина), който се надявам да прати на блатото Гордиенко. 🤞

# 254
  • София
Като цяло ми хареса битката, по принцип не съм фен на хамалската част, но поне в отборна игра не е чак толкова тежко.

Сините - естествено браво на Чикагото - страхотно се представи. Останалите също, като изключим Алекс и Гордиенко - обичайно за тях. Наталия също ми се издига в очите - опитва жената и често си минава всичко без особено забавяне. Да, днес не мина торнадото, но този път добра стратегия на племето - веднага направиха смяна и в крайна сметка постигнаха победа. Симона определено е от най-добрите жени, но много мрънка, наистина много и за всичко и това не ми харесва. Поне - за сега на синхрони, надявам се и на следващ съвет - вече забеляза колко е зле дружката и.

Жълти - очаквах да победят, не знам какво се оплетоха, но все пак браво - добро представяне от всички.

Зелени - нещо не си наредиха стратегията, а Дино този път не е съвсем прав. И с Д-р Петров не виждам как щяха да имат друго класиране от последното място. Пекин беше права, ако беше толкова силен - щеше да е още в племето, а той отпадна, при това от една от скатавките на сезона - Александър. Но, пък е прав за частта, че мъжка сила си трябва. Особено във фазата с 3 племена. Очаквам да ги подсилят скоро и то с мъж. А, тъй като блатният такъв не е подходящ - прогнозирам разместване в племената.

Съответно, надявам се и очаквам победа на Калин утре, но имам едно лошо усещане, че може и да е ветеринарката и да трябва да си избира един от капитаните за пленяване. А, тя, ако стане така, логично би избрала по-младия и силен такъв, най-малкото другия не го е виждала толкова на арената. Дано не съм права обаче 🙂

Блатните - и аз мисля че, ще влезнат две този път - очаквам Йоана да е една от тях. Пиша две, защото имам съмнения Дечо да може да победи на тази точно битка - или на която и да е друга, ама хайде да не го подценявам толкова. Все на някоя евентуално би имал шанс 🙂

Общи условия

Активация на акаунт