💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 77 440
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Много съм доволна от синята победа! Браво,Феномени!Браво бе Чикаго, Браво бе! Simple Smile
Уникални образи са това племе,пу-пу.Наистина не разбирам Боговете защо толкова държат да ги спънат и помпат жълтите випаджии.
От зелените си харесвам само Дино,особено,когато използва фразата за драматичния обрат на събитията на Фермин Трохио Simple Smile
За утре няма да се терзая-няма начин Калин да не развие три знамена.

# 256
Аз не мога да разбера защо Дино тук е масов любимец и се поставя на пиедестал сякаш. Сакън някой да не му каже нещо.

Ми, той не спря да пищи. Ама ние никога няма да излезем от изолатора, ама това, ама онова. На това ли учи учениците като преподава борба? Пораженченско мислене.

Те, както и другите племена бяха трима мъже и две жени.

# 257
Запекенко не спира да се закопава с кофти изказвания по синхрони - например как я дразни, че другите й се възмущават, че се храни демонстративно пред тях? wtf? Колкото ми беше паднала в очите, с това изказване пропадна с още 30 нива надолу и в момента май ми е най-големия дразнител от всички. Обаче как се хвана на капана на продукцията с това, че прие храната, леееле...не се ли усети, че така ще стане враг номер едно на племето си? Ето днес някой от тях директно каза, че никой не я иска вече в това племе, а и от самата продукция също явно не я харесват иначе никога не биха излъчили такова лично изказване за запека, което като цяло си е унизително цяла България да те чуе. Да, аз си позволявам да вкарвам от *сухарския* си хумор и да я наричам Запекенко, но това е, защото поведението й ми е супер гнусно на толкова много нива. Как може нагло да ядеш докато другите гладуват, не ми го побира ума...

Другата, която много ме дразни, е Спекин и то заради ехидното си излъчване, пиърсинга и надутите джуки. Да, стратег е наистина, но лъха на злоба. Не е моето, както беше казал Тянко по съвсем друг повод.

Шопа също прави лошо впечатление на токсичен човек, доминантен, силно его, не си признава като е виновен (няколко пъти вече стратегията му беше необмислена и в социалната игра и на арената), просто твърде много си вярва и не мисли и допуска грешки.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 00:56 от S. Saturn

# 258
  • София
Всъщност това е основният проблем на Гордиенко, че колкото е некадърна, толкова е и нагла.
Защо нямаше критики към двете момичета от блатните, че си изядоха късметлийските сандвичи пред Дечо, а основно се критикуваше продукцията? Георги от сезон 4 отнесе известен брой негативни коментари, но благодарение на страхотното си представяне - нито зрители, нито племето му, го критикуваха толкова, даже след 1-ва или 2-ра седмица - изобщо не помня да е имало кой знае колко коментари по темата, че той винаги има храна. Е, имаше връщане към темата, когато с любимата му тогава се оказаха в едно племе, но пак не беше толкова крайно и масово.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 01:05 от gg__

# 259
  • софия
Аз от зелените харесвам и Гизито и доктор Вет. Гизи е добра на арената и има дух и хъс. Деската, дет вика Дино и аз я имам за един от искрените играчи. Диалекта и ме кефи и говори винаги с чувство някак. И за съжаление е голямата котва на племето. Ама пак си я харесвам.

Според мен боговете не мразят сините, чудно са ги събрали още от началото, перфектни са заедно и в доброто и в лошото. Бонбони. Blue Heart  Радвам се за всяка седмица, в която ни ги оставят цели и не ги разместват. Все още не са ги барнали, и едвам ми се отронва от клавиатурата, ама  -  браво за боговете по тая линия. Да видим какво ги чака по-натам, де...

За блатния Дечо какъв шанс да има - та той успя да изостане от доктор Вет с една обиколка Joy .
Може да влезе само ако дадат шанс на "стратега" Пекин примерно  - "избери си който искаш мъж за вашия отбор и прати друг на негово място".  "Взимам Шопа -  решава хиената - и понеже съм добра, нека  Дечо да иде да подсили жълтите". Joy
Та с две думи Дечката да се прибира. Освен ако не е бог на пъзелите, а трасето - пет пъти плуване стил пеперуда ли беше... Grinning

# 260
  • София
Много ми се ще Дечо да влезе по-активно в играта, не само да пуска корени на блатото. Grinning

Калин, ако трябва да взима някакви съдбоносни решения, не му завиждам. Не е неговото.

# 261
Дървения шоп пак само приказки и самочувствие.
Даже очаквах да е по-як, но не е чак това за което се мисли. В пряка силова битка миньора ще го сгъне без много зор.
А мазничкия софт инж, патерицата на д-р Пекин е най-големия въздух от останалите в момента участници.

# 262
Георги Шопа не го харесвах още в началото и наистина не съм сбъркала.
Мисли си, че е голям фактор в играта, но не е толкова физически силен, има голямо самочувствие и голямо его, самонадеян, гледа с пренебрежение на останалите, социалната игра му куца, допуска грешки и не си признава.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 06:44 от monii

# 263
Аз като ви казах, че Шопа има вид на селски тарикат и всяка негова поява го доказва. То бива самочувствие, че си най-велик, ама не смв го видяли още това. Само едно гребане прави, ама то и Наталия греба снощи криво-ляво и в крайна сметка сините ги биха. Тотална излагация на жълтите с преднина и толкова силни мъже... ама така е като се помислиш за нещо повече от другите. Честно казано вече знам кой не искам да спечели предаването - Шопа!!! Разните там дразнители даже не ги броя, но Шопа има някакъв шанс и 100% не искам да е той!

# 264
  • София
За съжаление си мисля, че щом дават толкова власт и награди на спечелилия капитан, няма да е Калин Sad Продукцията просто няма интерес да подсилва повече сините, а самият Калин не е любимец на боговете, щото е много тихичък и кротичък.

# 265
Не знам дали Дино е пораженец, но виждам, че е много огорчен и тъгува за доктора. Яд го е на жените и е бесен. Не иска да е в това племе, както Траян.
Докато преди даваха възможност на спечелилия да избира кого да пленява, сега направо посочиха Траян.
Довечера ще е също някаква Продуктова измишльотина. Надявам се, Калин да е спечелил.
Жълтите завидяха на Чикагото. Урочасаха го. Ама дано се разбъркат зелени и жълти. Сините са си таман без Гордиенко.

# 266
  • Bayern
Аз от зелените харесвам и Гизито и доктор Вет. Гизи е добра на арената и има дух и хъс. Деската, дет вика Дино и аз я имам за един от искрените играчи. Диалекта и ме кефи и говори винаги с чувство някак. И за съжаление е голямата котва на племето. Ама пак си я харесвам.
Мислех, че само аз харесвам Др.Коеджикова Green Heart 
Шопа дава вид на мощен и непобедим, но вчера до Чикагото бледнееше

# 267
Чикагото:   (самоизтрива се след 24 часа)

https://jumpshare.com/s/PEGrwsbZwG8KHKU2RFO5

Наглостта на Гордиенко (самоизтрива се след 24 часа)

https://jumpshare.com/s/ArzewH36UTRPGWHmTDFg

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 08:17 от Soney

# 268
Чикагото е тренирал при Гешев.

Чикагото със Мастагарков и Рълев:

# 269
Мислех, че само аз харесвам Др.Коеджикова Green Heart  
Шопа дава вид на мощен и непобедим, но вчера до Чикагото бледнееше
И аз я харесвам Др. Коеджикова като личност, но си е котвичка😊

Общи условия

Активация на акаунт