💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 41 436
  • 1 075
  •   51
Отговори
# 435
Организаторите са много нагли. Сапунджиева цели мишена в центъра, два пъти, а мишената не пада. Цели друга мишена, почти я чупи, а мишената отново не пада.

# 436
Е, стига де, Сапунджиева се уби да ги цели, нейните мишени да не са заковани?!

# 437
Чикагото не знам къде ще качи Калин, като види, че му носи всички байряци - направо на покрива на резиденцията

# 438
  • София
Мдам...днес явно няма да гледам. Спря тока, нямам батерия да гледам онлайн...на вас разчитам за резулатата 😉

# 439
  • Варна
Дечо отиде до понтона и се върна тия двете още не са съборили нищо

# 440
Специално влязох в темата,  за да прочета дали и други виждат "закованите"мишени на Сапунджиева.  И да, не само аз го забелязвам явно.

# 441
  • София
Павел тази вечер е във вихъра си. Какви сравнения, какви коментари...леле мале Simple Smile)

# 442
  • В Града на Липите
Аз Павката си го харесвам. Увлича се понякога в коментарите, но не смятам че е със злоба.
Ето почна да хвали и Дечо Grinning според мен му симпатизира, като нас.
Това за виетнамеца не го разбрах, ама карай. Grinning
Ако вземе че победи и отиде при зелените, отсега ми е жал за него.

# 443
Може Дечо да изненада всички.
Мишените на Сапунджиева са в полза на Радка.

# 444
  • Варна
Нищо им няма на мишенте на Сапунджиева

# 445
  • София
Дечо се центрира на мишените, мерника му се подобри. Много се раздава човекът, но ако влезе в племената, той ще бъде първия бушон..

# 446
Дечо за пореден път излиза без да мине последната греда на решетката. Защо не го връщат? Не е кой знае какво, но все пак ...

# 447
Дечо за пореден път излиза без да мине последната греда на решетката. Защо не го връщат? Не е кой знае какво, но все пак ...
Водещия му позволи да минава оттам

# 448
  • Варна
  много е нагоре гредата и му разрешават

# 449
Искам Радостина да спечели

Общи условия

Активация на акаунт