💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 49 644
  • 1 312
  •   59
Отговори
# 660
Просто не се е разтегнала хубаво преди битката.

# 661
Скапа им настроение и хъс и всичко на сините тази бойкиня.

# 662
  • На Изток от Рая
Очаквам на съвета да няма вече ковчеже та, продукцията определено е подписала пътния лист на Гордиенко и Коеджикова.
Тия двете да бяха гледали другите как минават стената, да питат мъжете за съвет, ако трябва.

# 663
  • София
Тежи й д-то на Гордиенко.. угои се на изолатора..   По принцип трябваше да я пуснат нея първа, ако не може,  да искат наказание и после да наваксат разликата. Стратегическа грешка.

# 664
  • София
Александра вече много ме кефи Grinning, писка, роптае, но се движи успешно.

# 665
И прехвалената Пекин не е нищо особено.  В началото на сезона тук се писа колко била натренирана и щяла да ги бие наред Joy

# 666
  • В Града на Липите
Сценаристите станаха много стиснати откъм наказания.
В началото всеки сменяше, всеки.
Изнервих се повече от Чикагото.

# 667
  • София
Мирослав направи показано. Нито един мъж не мина толкова бързо като него.

# 668
  • София
Аз следя оригиналния формат от години и съм изгледал всичките сезони и там такива трагедии на битките , като тук е нямало в последните 10 сезона от когато го смениха и минаха формата super humanos и desafio the box
super humanos и the box са просто друга вселена. Но преди това имаше сума ти куци коне. Един Jonathan от Африканския сезон (първия в Сенегал и после all-stars-a в Индия) е достатъчен. Но нека да не разводняваме темата. Сега да се насладим на невероятното представяне на жените на "свещенната арена" JoyJoyJoy

# 669
Сега капитанът ще е виновен заради тази стратегическа грешка.
Тепърва Наталия....боже, боже

# 670
  • София
Само на мен ли ми се струва, че падането на Гордиенко е измислено?

# 671
Санди и той ли намира кусури на Мартина Гордиту. Той ще бъде втората котва.

# 672
  • София
Защо Коеджикова трябваше да седи до стената при смяната и после да спринтира, а при Ръждавичка и Гордиенко позволиха Ръждавичка да тича с ключа??

# 673
Имам въпрос - Гордито как ще мине сега стълбата, че и в трите сектора, демек три пъти Trollface

# 674
Тежи й д-то на Гордиенко.. угои се на изолатора..   По принцип трябваше да я пуснат нея първа, ако не може,  да искат наказание и после да наваксат разликата. Стратегическа грешка.
То хубаво ама това като има правила, а те се създават динамично според ситуацията и търсения резултат

Общи условия

Активация на акаунт