💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 49 044
  • 1 300
  •   54
Отговори
# 975
  • София
Ако елиминацията е двойна залагам на Гордиенко и Йоанна да отпаднат (надявам се да не ми пипат Чикагото). За Мирослав ми е все тая.
Е как да се случи това,като са вързани по двойки?

# 976
  • В Града на Липите
Ако елиминацията е двойна залагам на Гордиенко и Йоанна да отпаднат (надявам се да не ми пипат Чикагото). За Мирослав ми е все тая.
Е как да се случи това,като са вързани по двойки?
В този сезон това е по-лесно, отколкото на Горди да й мине запека. Правилата са, че няма правила. Grinning

# 977
Не съм гледала промото, но продукцията ще ни изненада....Прекалено очеизвадно ще изглежда ако отпаднат двама от племе от раз. Съспенс да има в промото.

# 978
Дано тази самоотверженост не му изяде главата на Чикагото, че не искам никак да си ходи на този етап. За това саможертвите в това предаване никога не са добра идея, не знаеш кога ще им хрумне двойна, тройна елиминация, или елиминация директно на капитанска битка, както сготвиха Валери в сезон 4. Кой ще хапва лимони със сирене за закуска или ще пие бира сутрин, докато другите са на кафе и протеинови шейкове:grinning: Наистина много се надявам да остане, стана ми симпатичен, макар че понякога наистина няма мяра в коментарите си, но пък други нямат такава в наглостта си.
Калин милия никой не го пита дали иска да се мести при Алекс, той с никой няма да има проблем, ама между Наталия и Алекс аз по- лесно бих изтърпяла брътвежа на първата.
Йоана грам не ми е симпатична още от блатото, тогава да речем ми беше основно безразлична, в момента ми е твърдо анти. Цялото й уж миловидно поведение за мен е превзето и лицемерно. Нарича и тя Николета наивна, но как ще нарече себе си, спусната вчера с парашута, защото не можа да вземе и единствената битка, на която имаше истинско предимство сред блатните и лепвайки етикет кой подмолен, на кой не може или може да се вярва и т.н. Най- малкото Николета познава и играе с Ивайло и останалите много по- дълго, от къде на къде ще се хване с нея, новодошла и тотално непозната, защото видиш ли Сапунджиева я насочила. Просто нелепо. Играта й днес, тя че е фина и дребна- факт, ама Александра, нарочената за кифла, която не тежи повече от нея даде повече отпор на Сапунджиева, Йоанс директно си врътна гръбчето и скочи във водата. Хъс и чудо. Супер ги подхлъзнаха на съвета. Николета много ми хареса как им запали чергата на всички,на Томи единствено бих казала 'браво', че не шикалкави толкова, колкото очаквах да опита. Миро вятър го вее и изобщо не знае къде се намира, та на драго сърце бих гледала и двамата да си отидат.
Сапунджиева, много ниско и грозно поведение днес, голяма злоба, големи коментари. Дано се е почувствала поне малко неудобно като се е гледала днес отстрани. Играта е игра, спорта е спорт, но дори и в спорта опонентите се поздравяват и не си врътват гърба като сърдита госпожица. Нула емоционална интелигентност от 35 годишна жена.
Пекин е същата тежка индивидуалистка, Жоро Шопа, но в женски вариант. Сигурна съм, че и 10 коалиции би сменила, само и само да додрапа по- напред.
Дино днес за пореден път беше страхотен, чак ми е жал, че попадна в това племе. Дано изкласи до обединението.

# 979
  • София
Ръджавичка предала Гордиенко?
Хахахахахахахаха

🤣😂😁😃😄😅😆

Гордиенко предаде цялото си племе - таман два пъти. И е нагла и лъже.

# 980
Ако видя още някой да нарича малката змия  - Йоанка, ще повърна Grinning То бива ли да си така фина и красива и да си толкова тъпа и злобна... Скри ми шапката това девойче. За 3.5 секудни се превърна в анти-героиня. Отделно окло 30 пъти повтори, че е била на блатото 5 седмици, но ноктите й са като излезли от салона преди 5 минути.

Сапунджиева е другата злобичка в серията днес. Александра я е предала. МОЛЯЯЯ??? Двете бяха в различни коалиции, как точно я е предала. Ако беше обратното, Сапунката щеше да прати Алекс на блатото без да й мигне окото. Стига е завиждала, че Александра е по-красива от нея, че и по-умна и хитра явно.

Гордиенко, Пекин, Ръждавичка... не знам вече какво да ги коментирам... грозни характери!

Миро и Траян са като фикуси в цялата картинка.

Най ми е жал за Чикагото, че му врътнаха този номер да е с Гордиенко. Вече съм на 100% сигурна, че тази е саботьорка на продукцията, голямо пазане, голямо чудо Rage

# 981
  • София
Ох, да, Калинчо го премести Ръждичката като пионка на дъската. То пък момчето реши да намери плюс и в тази ситуация - новата стая била по-голяма и прохладна. Алекс ще му надуе главата.

Време беше за битовизмите - кой не си вдигал посудата, кой не наредил миялната, май и за някакво пране преди се говореше.
А Лапунов ме зарадва как сладко си хапваше чесънче с чорбата (или там в каквото топеше филията). Той поне не се изживява като Принцес. Grinning

# 982
Включвам се да кажа някои неща набързо само, че тоя епизод ми беше скука, не знам защо.

Гордиенко и Ръждавичка скъсаха. Не знам как ще преживея тяхната раздяла. Аз в началото си ги представях като една симпатична, модерна лесбийска двойка и много ги ship-вах, но уви.

В тази връзка Гордиенко трябваше да заеме ролята на всемогъща закрилница, за да може Ръждичката да се чувства закриляна в обятията й. За съжаление, Гордиенко избра да се въргаля по походните легла, да се тъпче с манджа, да се влачи по арената и да прави зулуми.

Еми мноо ясно, че Ръждавичка ще и бие дузпата. Сега и остана само един синджир и чикагото на него.

# 983
  • София
Пак върнах промото - ясно се чува - двама отпадат, т.е. двама ще са елиминирани. Двойна елиминация казаха.
Миналата година така сготвиха Микяй и Магдалена срещу Гешев и Раду и то имаше бутане на вагонетки. СМЕХ.
Там така подредиха нещата, че Микяй ако не беше избрал Маги (той си я пазеше като сестриче) щеше да излезе лицемер и предател и той избра геройския избор и отпадна.
Та да, връзват ги по двойки и която двойка загуби отива при Ваня в След игрите.
Простотия до шия! 😡😠

# 984
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Kaжи честно...вече мн ми писна от тази Продукция.

Йоана и Мирослав въобще не ме вълнуват и да си ходят. Обаче Чикагото ми е омега любимец след Калин и не искам да си тръгва. Жалко,че Гордиенко ще остане и отново ще я дърпат напред. Не я понасям.
На промото и според мен, Чикаго ги отвява дори завързан с 70кг котва.

# 985
  • София
В коя Вселена Александра е по-красива от Сапунджиева?
Александра е кифла. С изкуствени патешки джуки. Брутално бутана от продукцията. Нагла е. Яде хляба на хората. Задейства се само при включени камери. Къртиче.
Сапунджиева е естествено красива, мила, възпитана и благородна. Душица е. И е много добра в по-тежки многокомпонентни битки. Не е сред най-добрите от седемте сезона, но е от силните жени.

Къде видяхте тази злоба в Йоана?
Йоана е едно мило и прекрасно момиче. И много красиво. Пак естествена красота имаме, забележете. Нещо изключително рядко в днешно време.
Издържа 3 седмици на блатото, никога не мрънка и не се предаде. Герой!

Д-р Пекин е възможно най-добрата комбинация за този формат и за двата пола.
Интелект, бърз и стратегически ум и сила и ум на Арената. Завършен топ претендент за финал дори.
Тя е от ранга на Джаферович и Виолета, но пипа по-деликатно от тях. Няма плуването на Жени обаче.
Има един основен недостатък, хехе - ами не е мъж и знаем какво ще стане при силна физическа игра.

Ръждавичка е жената-нинджа на сезона. За мен и най-хубавата, като комбинация от лице, тяло и излъчване. Има много силен характер и защо пък да не го играе принцеса? Айде мъжете около нея пък да не излизат толкова дребнави. Имат си такова цвете, ми ще го глезят малко. Голяма работа, че ще измият една чиния. Могат да и го кажат на четири очи, не да се правят велики на синхрони. Олекват.

Николета има най-красивото и миличко лице. И е топ плувеца на сезона.
Има изказ, има силен характер и е много лоялна. Прекрасно момиче. И пак - естествена красота!

Това е моя отбор този сезон:
Д-р Пекин (капитан - да ги строява и да си пази кокошлетата), Ръждавичка, Йоана, Николета и Сапунджиева.
Топ отбор! Blue Heart

# 986
Дяволо, извинявай, но да си изпиеш хапчетата тази вечер… само това ще кажа…

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 09:56 от victoria vassileva

# 987
  • В Града на Липите
Това е моя отбор този сезон:
Д-р Пекин (капитан - да ги строява и да си пази кокошлетата), Ръждавичка, Йоана, Николета и Сапунджиева.
Топ отбор! Blue Heart
Чуден е Simple Smile Имат шанс като отбор, само ако им дадат да спретнат по едно чаено парти на арената.
Чикагото, Калин и Шопа няма да имат никакъв шанс, камо ли Дино Grinning

Иначе точно защото Александра е кифла и въпреки това се справя си спечели фен маса. За хубост и мой тип не е Simple Smile

# 988
  • софия
Аз за Йоанка съм съгласна. Hands V
Тя си играе с Томи и естествено влезе в тази коалиция.
Включи се активно момичето и в стратегиите - ако кротува като "новата" в племето ще потъне.  Продукцията веднага ще я измете, за какво им е.

Ръждето ми е най- на сърце Blue Heart
Много и стискам палци.

Харесвам Николета - и на арената и в социалната.

И много, много ме е яд за Гизем. Blue Heart

Пекин - твърдо не при мен.
Хубавица е Сапунджиева, но ми е голямо разочарование. И на арената и в социалната.

Момчетата твърдо -  Калото, Лапун и Чикаго.
После Дино и ..... хм, ми нямам други Grinning
Ивайло, може би. Но да видим как ще се държи, когато е в силна позиция. Не съм му забравила изцепките от началото, когато водеха парада с Димитър Димитров от Димитровград. Grinning
Че да не ни стане пак симпатичен Шопето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 989
Нямам време детайлно да следя темата, но на мен Йоана ми е страшно антипатична и дори неадекватна. Уж я гласят за силен играч, а до голяма степен просто светата продукция й даде шанс да влезе просто, защото....е най-слабата там и за n на брой шанса тя не успя.
Когато Александра отиде на блатото ясно се видя, че Йоана си мисли, че там й е бащиния и всички са й длъжни. Същото стана и сега в племето, само че не можаха елементарно да сметнат гласовете и ще ходят да си се бият двамата от тяхната коалиция - пълен смях.
За мен Йоана е много слаб играч, който не заслужаваше да влезе, но продукцията си я гласяха за скрит коз, ама май няма да се получи като гледам срещу кого се изправят утре. Чикагото ще ги мъкне на гърба си до последно ако трябва, но надали ще сдаде фронта да отпадне и то заради Гордиенко

Общи условия

Активация на акаунт