💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 54 707
  • 1 436
  •   86
Отговори
# 1 290
...
Добреее, само че "флегматичният" Траян го затвори с повече от обиколка (при общо три)
...
Всъщност Траян влезе в двубой с Миро още четири пъти и четирите пъти го би. Преди паркур арената си спомням думите, с които влезе Траян: "Аз взимам Миро. Бил съм го и пак ще го бия." И го би. После и на избутването във водата го би. Ахилесова пета е за Миро този Траян. Взел му е страха.

# 1 291

А за снощната битка нямам какво кажа, освен че толкова ме е яд за Чикагото, че отивам в спойлерната тема, за да видя до кога ще ги гледаме всичките неприятници, че много станаха и не се търпи вече.

Точно това направих и аз снощи. Останах силно разочарована от вчерашната битка. Зачудих се и аз като Ръждавичка "Аз тъпа ли съм?". Но после дойдоха тук някакви дразнители да ми отговорят. Изводът: това, че ние не сме чели книги, прави някой хора по-достойни за победител.
Изгубих всякакво желание да гледам. То е ясно, че само наш чаровник Калинчо ме държи.

П.п. Потърсих от коя битка е момента с красивото изпълнение на нашето момче от корицата, за да разбера кой е този в жълто зад него, който се "мъчи". Ами Томи е. Съвсем случайно видях как на това препятствие Мирослав пада.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 09:14 от Chapka

# 1 292
Това с четенето на книги съм го изтървала, че някои мнения ги чета по диагонал. Но аз книги много съм чела и какво сега? Това добре ли е или не? Joy

# 1 293

Не се разбиха сами, а ГИ разбиха продукцията.
Великата продукция отново диктува развитието на играта....
За съжаление става това, което тя поиска да стане. Явно Мирослав е любимецът на продукцията и ще го добута до финал.

# 1 294
Това с четенето на книги съм го изтървала, че някои мнения ги чета по диагонал. Но аз книги много съм чела и какво сега? Това добре ли е или не? Joy

Зависи. Ако симпатизираш на Мирослав, ти вярваме за книгите. Но ако не виждаш неговите достойнства, значи книгите ти са били малко.

# 1 295
  • Буркина Фасо
Ами представи си ме тогава мен жена и селянката от някой век, която смята Юлиян за най-добрият на арената от всички сезони до сега. Не само това, ами той направи предаването интересно и с бъдеще още от първи сезон, беше непобедим, победи сам 2 племена, раздаде се на макс, нямаше кой да го бутне, имаше наистина спортисти там добри и атлетични, но го би един...удавник пълен, лицемер, който взе и най-голямата награда давана в игрите изобщо по време, когато и парите си бяха пари.
беше така защото Игрите бяха в начална фаза и се знаеше, че трябва да побеждаваш за да вървиш напред.
сега е лесно - една коалицийка и тихичко без скандали, посещавал си "прочутата школа" на любимец от Игрите и дори да си инвалид (без крак или ръка) може да стигнеш до финал.  дори да си незрящ продукцията пак може да те направи най-добър пъзелист. Grinning

# 1 296

Зависи. Ако симпатизираш на Мирослав, ти вярваме за книгите. Но ако не виждаш неговите достойнства, значи книгите ти са били малко.

Не му симпатизирам на Мирослав. По-скоро ми е безразличен. Ок, от днес почвам по 2 книги на ден да чета Grinning

# 1 297
ПаФката там ли беше? Grinning Аз от напрежение нито го чух, нито го видях.
Надявам се Soney да му изложи бисерите.

Да но и аз от напрежение почти нищо не записах.
Единствено:
Те отново излизат с едни гърди напред! Чикагови! Направени!
Laughing

Всичко сте казали - и за стъкмистиката и за най-тъпата битка (тапи) и за злобичката.
И за Карина. Като върви играта, като има ядене, детето може да почака, но като стане кофти, изведнъж вече не може. Иииии да -  аз също очаквах след като Карина си излезе, Ралица да каже - ами добре, да започваме гласуването.
Дяволо, аз също съм от тези дето помним Цецо. Опъна им се нещо и безцеремонно го сготвиха.

Сега да припомня радикалната идея която написах миналия път - че Гордиенко е на хонорар в шоуто. Прави каквото ѝ кажат. Оплюването ѝ е част от сценария а.к.а. "да става интересно". Нахраниха я, дадоха и легло, сигурно и разхлабително и дадоха. Тя въобще не се шашка че цялото племе иска да си ходела, тъй като е на хонорар и си върши работата.  Обърнете внимание накрая когато жълтите прибираха грошовете, тя се усмихваше сякаш не са загубили току що.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 09:47 от Soney

# 1 298
Всичко сте коментирали, но аз не мога да не повторя, че Йоана е кофти млад човек. Тя не само веднъж, а през цялата игра няколко пъти коментира, че Чикаго и гордиенко не са се скарали. Много беше впечатлена от това. Не е следила играта ( то и защо ли й е, като Миро вършеше 90% от работата), а е следила и чакала да се скарат опонентите им. Влезе по милост на продукцията и си мисля, че ще вкарат по същия начин и дружката й от блатото. Трябва им на ПР сплетници и интриганти.
За Чикагото и аз съжалявам, но си мисля, че ще има някакъв положителен резултат от отиването му на блатото. Иска ми се,  да е "всяко зло за добро".
До вчера и аз не различавах Миро и Траян. За мен по-добрият от двамата е Траян.

# 1 299
ПаФката там ли беше? Grinning Аз от напрежение нито го чух, нито го видях.
Надявам се Soney да му изложи бисерите.

Да но и аз от напрежение почти нищо не записах.
Единствено:
Те отново излизат с едни гърди напред! Чикагови! Направени!
Laughing

Всичко сте казали - и за стъкмистиката и за най-тъпата битка (тапи) и за злобичката.
И за Карина. Като върви играта, като има ядене, детето може да почака, но като стане кофти, изведнъж вече не може. Иииии да -  аз също очаквах след като Карина си излезе, Ралица да каже - ами добре, да започваме гласуването.
Дяволо, аз също съм от тези дето помним Цецо. Опъна им се нещо и безцеремонно го сготвиха.

Сега да припомня радикалната идея която написах миналия път - че Гордиенко е на хонорар в шоуто. Прави каквото ѝ кажат. Оплюването ѝ е част от сценария а.к.а. "да става интересно". Нахраниха я, дадоха и легло, сигурно и разхлабително и дадоха. Тя въобще не се шашка че цялото племе иска да си ходела, тъй като е на хонорар и си върши работата.  Обърнете внимание накрая когато жълтите прибираха грошовете, тя се усмихваше сякаш не са загубили току що.

Имаше нещо за Шер в началото. Нататък не гледах. 😂

# 1 300
Тази Йоана наистина много злобно човече...
Много се смях с нейната важна задача в басейна:
да натиска Миро към дъното да намира  ключове Joy

# 1 301
  • Буркина Фасо
снощи сините си бяха виновни. толкова време не успяха да извадят последната тапа.
връзването на играчите не оказа влияние според мен. на няколко елемента бяха вързани, че на практика беше излишно да бъдат закачени един за друг.

# 1 302
Да, монтажът чудеса прави.

Помните ли как очите на Ивайло се напълниха със сълзи, когато Дино даде храна на жълтите, гладни от 2-3 дни? Сега си пуснете грациозното хранене на Йоанчето, неяла от n-седмици.
Завиждам ѝ за блатния маникюр, затова говоря така.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 10:09 от Chapka

# 1 303
Не е важно, че си чела много книги, по-важно е, че Миро е чел повече от нас. Grinning

# 1 304
Имаше нещо за Шер в началото. Нататък не гледах. 😂

Че Чикагото имал повече корекции от Шер. Това всъщност ми направи неприятно впечатление, защото Шер няма чак толкова много корекции колкото се носят митове. Например митът за извадени ребра.

Общи условия

Активация на акаунт