💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 49 644
  • 1 312
  •   59
Отговори
# 1 275
  • София
Черна станция говориш за Валентин от 3ти сезон колко нелепо отпадна.

А тази игра с кукичките я ненавиждам. Много лесна за манипулиране. Някой да ме подсети в кой сезон имаше само празни кукички, че не помня. Играчът мисля 7 кукички изтегли една след друга и все греда и си замина.
Мисля,че пак сезон 3,когато Поли спечели срещу войника(забравих  му името

# 1 276
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Дяволо след края на сезона ще те помоля да пуснеш анкета за най-добро племе евър за всичките 7 сезона!

Много ме е яд на продукцията. Много. Връщам се назад все едно е финалът на 1-ви Сезон и загубата на Юлиан. Ей толкова много съм и бясна. Гадняри.

За сега (не че има още мн време) ама сините изглеждат ТОП за всички сезони, макар, че шефчетата бая се постараха да ги осакатят.. или поне толкова, че да има смисъл от самата надпревара Simple Smile

Някой с повече време и нерви може да разцъка кпипчето с ринговете. на мен ми се стори, че имаше доста жълти рингове, кото бяха по-здраво задълбани в дъските така, че да не халтаят, защото както виждаме това е топ фактор, за да не ни клюмнат халкичките ахахахах и после да не можем да ги прихванем лесно с въдицата/куката
Не че нещо, ама вече свикнах с продукционни постановки, та има голяма вероятност и тук да са се подсигурили допълнително  Wink

Определено Миро си харесва Йоанка, няма две мнения.. Simple Smile Не знам само дали е споделено Stuck Out Tongue Winking Eye

Йоана, много я храните?? Колко време в сравнение със старите вуци тя е имала, за да ВИ се покаже..битки, камерки... айде не излобявайте чак толкова Revolving Hearts
И най-важното - не е дъртак на 30. Wink

На 50+ ако си ми чел/а менията, другото е, че просто бавно стопляш или се опиваш да прикриеш критическата.. в някаква степен Laughing

Абе яко дъртаци в тоя сезон, НЯМА ДВЕ МНЕИЯ Stuck Out Tongue Closed Eyes
Хей, внимавай как пишеш на баба си. Wink

Може, можее Simple Smile ама евентуално да е баба на възраст, а внучка на опит.. Smiling Imp Innocent Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 277
  • София
Пуснал съм нова анкета. 😊
Имате време до понеделник през нощта.
Приятно цъкане. Аз таман я направих и ми изписа изтекла сесия. И айде отново. 40 минути се мъча.
До утре на кастинг битката с моята любимка. Simple Smile

# 1 278
  • София
Вече почвам да си мисля, че гледаме платени актьорски сцени. То пък чак толкова нагласено и предвидимо никога не е било. Две обиколки преднина пак бяха стопени. Не знам, вече даже и не се ядосвам, каквото са решили, това ще ни покажат.

# 1 279
  • София
Дяволо, помним го Цецо от сезон 5 и сега като се сетя как го сготвиха на блатото, ме хваща яд..😡
Беше ми топ фаворит..

# 1 280
  • София
Понеже сте написали всичко, а аз чак днес успях да изгледам и двата епизода - от четвъртък и от днес, ще опитам да съм кратка.

Чикагото - ето заради такива номера на продукцията, разбирам защо и много силни играчи не искат да рискуват номинация, особено във фаза 1.

Гордиенко - нагла и бездарна на арената, дори не мога да кажа кое е в повече.

Миро - силен на арена, безличен като персонаж, евентуално има шанс с подсказката от Никол и продукцията как е бил бушон да изненада със стратегическа игра - наблюдавам го.

Йоана - прекалено ми напомня на Елизабет от сезон 3, с разликата - последната беше много по-добра на битки и до последно си държеше на думата - Елизабет не ми беше любимка, но не и отричам добрата стратегия и игра. Йоана - стискам палци скоро да отпадне.

Извън номинираните:

Симона - хайде стига с оправдания "добра е на терен", "млада е" красива е" и за Калин важат същите доводи, но не го чуваме да мрънка, нито от племето му да се оплакват от него. И да, Diavolo - уважавам те, но често си склонен да прощаваш негативно, че и неприятно поведение на участничка, само защото ти е симпатична визуално.

Александра и Наталия - никакъв шанс за финал, но все повече ми допадат и на арената и в социалната игра - стискам им палци поне до фаза 2 да стигнат.

Карина - както и очаквах - отпадна - интересно как не се е сетила, че ще и липсва детето като е кандидатствала (хайде не е предполагала), но и в Резиденцията и Стопанството - някак не усещаше толкова липсата. Не ме разбирайте погрешно, майка съм, подразни ме изказването и - "да си откъснат" - ми не, никой не я е откъснал от близките, сама е взела решението. И как баш на блатото се сети за това.

За останалите - утре, че стана дълго.
Само споменавам, че стискам палци на Вики за кастинг битката - след Ваня ми е втората любима участничка.

# 1 281
Дяволо след края на сезона ще те помоля да пуснеш анкета за най-добро племе евър за всичките 7 сезона!

Много ме е яд на продукцията. Много. Връщам се назад все едно е финалът на 1-ви Сезон и загубата на Юлиан. Ей толкова много съм и бясна. Гадняри.
                                                      Не мога да си представя жена да харесва - Юлиян , селянин , та дрънка. Ползвам нарицателно , всички сме от село. Но той беше останал в 18 век. С гадните му коментари за жените и отвратителния му изказ . Гласувах за опонента , защото обожавам животни и съм съгласна, че природата ни го връща отдавна.
Ами представи си ме тогава мен жена и селянката от някой век, която смята Юлиян за най-добрият на арената от всички сезони до сега. Не само това, ами той направи предаването интересно и с бъдеще още от първи сезон, беше непобедим, победи сам 2 племена, раздаде се на макс, нямаше кой да го бутне, имаше наистина спортисти там добри и атлетични, но го би един...удавник пълен, лицемер, който взе и най-голямата награда давана в игрите изобщо по време, когато и парите си бяха пари.
Къде видя , че той мразел жените не знам, защото беше винаги на арената точно заради тези жени. Какво ли не се изписа за него, но нито приятелката му го изостави (дори се ожениха) , нито хората го забравиха след толкова години , играчи и сезони.

Абсолютно вече съм убедена, че не гледаме състезание, а сериал от филм. Калин никога не би сам избрал смяната на Шопа с Йоана, вместо предимство на племето. Не е такъв характер. И какво следва -още на следващата битка племето му пада и има номинирани. Чикагото си заминава, жълтите се подсилват коалиционно и с грошове, блатото ще излязат мъже за зелените, но Чикагото ако успее ще трябва да чака обединението да си види старите приятели и бойни другари. Това е сюжетна линия за сериал, не е част от състезание.
Разбира се парите те ги дават, така че си избират кой да ги вземе накрая, както ощетиха омразният на някои тук Юлиян, който пак  пиша няма за мен поне аналог за всички сезони такъв състезател.

ПП. Жорката спечели храната на битка на капитаните. Имаше да избира предимство на племето или да се храни до края на присъствието си в игрите независимо от локацията. Племето му дори се зарадва, защото после разбрахме доста храна му трябвало да се захранва, не издържал и ставал нервак. Отделно това им позволи наистина той да дръпне племето на битките, винаги им беше бушон и се връщаше, донякъде Юлиян 2 беше. Накрая също остана втори, просто защото беше най-далече подреден след плуването и дърпането на въжета някакви помня, което времево му изяждаше предимството. Гордиенко нищо не е спечелила, на нея И беше Подарена храната, защото видиш ли била с плоско стъпало. Никъде не се каза, че е до края на игрите, аз поне не чух, само за блатото ставаше дума. Голяма разлика е да ти подарят храна да дразниш, или да си спечелил в битка и наградата да е това избрана.

# 1 282
  • София
Хора, имам чувството, че съм в някаква алтернативна вселена където всичко е обърнато на обратно (дано все пак да е така и по някое време да се събудя и всичко да се върне на мястото си).
Мирослав бил "голямата звезда на елиминационната битка", хахахахаха: да в тази reverse вселена може, ама в действителност си направих и аз труда да си върна същата тази битка и да засека с хронометър всяко едно минаване. Ами.... и Лапунов и Калин бяха поне с две минути по-бързи от канадската гордост със очеизвадно превъзходство във елегантността си на преминаването на всяко едно от препятствията, но не та не: нашето момче бил много "ловък и точен", обаче някой друг видя ли изобщо да имаше компонент изискващ точност в тази битка? Да, и защо тази "голяма звезда на елиминационната битка" не беше накрая на топчето, а трябваше Ивайло да прави показно и рекорд по бързо преодоляване на този елемент (въпреки приказките че бил улеснен, ами не беше, винаги си ги е имало тези прегради на дъската). Само че Ивайло никакъв го няма в анкетата за играч на седмицата, въпреки новата си позиция във жълтото племе. Те резултатите от тази анкета много бързо ще покажат кой кого.
Цялостно тук вече започва да става съмнително, и дори да замирисва при това много силно, особено имайки предвид точния момент на тази нелепа и евтина PR акция (въпреки че Those who know, know). Да се беше изчакало поне да мине елиминационната му битка. А не, чакай, там само единици повярваха на евтината постановка за супер драматичен развой, а не че един от харесваните участници (все още не от мен, но от снощи е с поне 2-3 стъпки нагоре в моята класация) си беше сготвен "ала Блато с украински привкус". За сметка на това синьото племе се оттърва от най-голямата си котва и сега вече ще доминира във всички силови битки, нали?
Та за да не говоря празни приказки, хайде и аз да поизредя големите "успехи" в битките (и не само) на този многокомпонентен канадски сувениропродавач:
1. Започваме със кастинг битката, на която бил "заблестял". Добреее, само че "флегматичният" Траян го затвори с повече от обиколка (при общо три), а Мирослав видимо се бореше със всяко едно от препятствията (може за пръв път ги минава ама мен поне силно ме съмнява), на въртенето си помагаше с крак (като един друг шмекер от минал сезон, обаче този път аз забележка не чух), на всяко минаване "объркваше" последователността, а в края си беше направо трагичен в целенето с ринговете. По едно време и арменчето, което беше там за всичко друго, но не и да спечели нещо повече от почетното трето място се беше откъснал, че му се "наложи" да цели последната мишена пет пъти по-дълго отколкото първите пет взети заедно. Тези обрати в последната секунда сме ги гледали вече толкова пъти, и всеки път напълно им вярваме, и затова вече трябва да станем наистина много сериозни за следващите  битки JoyJoyJoy
Да минем на битката за влизане от блатото, където нашето момче (не яло от седмици) се изправи срещу тъпкалите се цяла седмица със протеини и торти и спящи в лукс любимци на продукцията червени "Победители". И беше изключително несправедливо да го карат да се бие отново, само дни след изключително тежката му битка за влизане в играта. И въпреки всичките трудности, Мирко успя да преодолее всеки един етап (последен) сред тези които минаваха напред а на края му се падна (отново съвсем несправедливо) масата която се клати много повече от другата (защото лошата продукция винаги иска да прецака някого), та се налагаше на моменти да си я подпора с крак, докато татуирания водещ как да гледа на другата страна. А, забравих, на първи етап му бяха сложили някакви залепени мишени, че цели два пъти му  се наложи да цели пясъка встрани от поставките за да може вибрациите от удара на топката с пясъка да разклатят срещуположната поставка за да освободят мишената от мъртвата хватка която лошата продукция му беше заложила. Всички ние които разбираме от физика сме напълно съгласни с това Joy
И в крайна сметка станахме свидетели на пълна доминация и напълно заслужено място в основната игра (как би могъл да си помисли някой че това място е било купено, кой?).

Влизаме в племената: тук вече задачата ставаше много трудна , но със много ум и находчивост ТОЙ успя да намери съвсем самостоятелно нестандартно решение и въпреки огромния натиск и прекалено големия избор от хора предоставен от продукцията и съплеменниците си в противното, избирайки възможно най-труднията път да се бори за мястото си в племето започвайки от самото дъно да се изкачва стъпка по стъпка нагоре в йерархията до достигане на невероятното пето място в коалицията си (от пет човека Joy).
И така легендата за Завоевателят от Канада вече започна и се налага да засилим жанра на това литературно произведение : в следващите седмици видяхме 547810478 синхрона и много точно и правилно делегиране към своите доверени хора на определянето на стратегиите за битките, което доведе до изключителен напредък в успеваемоста на племето, които преди това имаха 0 (нула) отборни победи.
Имаше ключова роля (да влезе в кадър точно веднъж) във спечелването на резиденцията във една битка, която очевадно беше нагласена от гадната продукция да бъде загубена (благодарение на много по-сложен пъзел от този на останалите племена, и безумни и несправедливи наказания, упс, чакай, това беше за другите Joy).
Е не можем да не споменем, че на индивидулните битки (един в един), ги загуби всичките, но особено на паркур трасето показа невероятната съобразителност да измори своят по-стар съперник преди да атакува, и само малшанс (и свършване на времето) го лишиха от победита. Само ако имаше още 467 минути, със сигурност щеше да спечели.
На кръстовете падна пръв, но там прекрасно знаеше разпределението на силите, и че Кристиян съвсем неочаквано беше вкаран в играта точно преди тази битка, така тук трябва да отдадем допълнителни точки за стратегическа мисъл.
И стигаме до последната седмица в която се случи апотеозът на иначе винаги силното му представяне, правейки го фаворит за златна топка, нобелова награда за мир и играч на седмицата в най-безпристратно провеждата анкета в бг-мама.
Първо на териториалната битка беше взел най-тежкият възможен пост: да носи топката по трасето (която тежи цели 894389 килограма) докато за другите останаха леките варели (ако обаче те бяха пълни със сигурност щяхме да го видим там, защото без него нямаше как другите да се справят).
Само това, че лошата отсрещна коалиция го прецака за капитанския пост ни лиши от възможността да го видим на капитанската битка, но сме сигурни, че ако той беше там, точно той щеше да спечели знамената на останалите две племена. Какъв Калин, какво 5 лева?
На първата номинационна битка направо летеше по арената пказвайки сила, бързина, ловкост и точност (това последното беше защото на гъбките стъпи малко на земята, обаче беше "точно" так където водещия нямаше как да го види, или не искаше).
А на втората просто нямаше шанс да вземе точка срещу мега нацепените и напълно нахранени зелени съперници, но за сметка на това издържа с часове без да го бутнат и ни демонстрира "нисък център на тежестта" (по думите на татуирания), което за неговото телосложение си е направо достойно за златен олимпийски медал.
А когато разбра, че е бил последната дупка в кавала на шопската коалиция, го прие много достойно. Да не си помисли някой, че е реагирал по някакъв друг начин и се е налагало да снимат отново и отново до получаване на желаният резулт. Има едно златно правило: щом нещо не е излъчено, то никога (ама никога) не се е случило.
И вече завършваме със изнедващият капан от продукцията да се бори във битка явно нагласена да бъде спечелена от много по-леките сини съперници, но със много дух, ловкост, точност и находчивост успя да се пребори за оцеляването си и да спечели (заедно със коалиционната си партньорка която до края на участието си още има шанс да се научи да брои поне до 4) цели 200 гроша, което пак беше скандално ощетяване от страна на продукцията, защото всички знаем че досега на елиминация винаги са давали по 500 гроша (минимум).

# 1 283
Не мога да повярвам, че Ивайло го няма в анкетата за играч на седмицата... И тука стана вече като в предаването, каквото каже продукцията. Как да е, простосмъртния нищонеразбиращ зрител в темата оценява Ивайло и си го харесва.

А за снощната битка нямам какво кажа, освен че толкова ме е яд за Чикагото, че отивам в спойлерната тема, за да видя до кога ще ги гледаме всичките неприятници, че много станаха и не се търпи вече.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 08:58 от Ели-Мели

# 1 284
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И за мен Миро е ок без повече,та затова не разбирам това Уау-ване по него. Иначе днес се справи много добре на кукичките.В басейна беше неориентиран,да не кажа трагичен.
И Йоана с нищо не помагаше.

Днес цял ден бях насам натам,нарочно не влизах в социалните мрежи,за да няма спойлери.
Като разбрах,че отиват в блатото, се успокоих. Чикагото го виждам още на първата битка аут, а за Гордиенко въобще не ме вълнува.

Много напрегната битка.До последно да не знаеш кой печели и кой не.

Иначе за племе, Феномените са ми много любими.Като първоначален/оригинален подбор от участници в племе, наистина за 7 сезона не мога да се сетя за други,които толкова да съм харесала.
Дори такива образи като Алекс, Наталия и Гордиенко трябват,за да внесат повече цвят.
Жалко,че се разбиха.

# 1 285

Не се разбиха сами, а ГИ разбиха продукцията.

# 1 286
dido2k,
Аз по-добре от теб не мога да го кажа. Гледам същото - един препъващ се по терена и неориентиран, начетен и умен младеж. Но, понеже, заспивам чат-пат, си викам, може да бъркам. Затова ще обобщя с две думи: А, баш!

# 1 287
Не гледам от вчера риалити формати. Ясно ми е какво ще стане.
Направо съм в шок. Мислях, че Миро ще е в топ 5 и скрит фавоирит. Ама така е като правя бързи прогнози толкова рано.

Да ти напомня още една твоя прогноза.Оня дето прецака червените в първата игра на пъзела 😜🤣

# 1 288
Тая Йоана изключително злобно същество. Още в началото на състезанието "Хайде, тия няма ли да се скарат". Не видях и някаква игра от нея, не може да стреля, не може да търси кукички във водата, само едно подскачане и велика радост. И друг път винаги се поздравяват победители и победени, сега сякаш и това не направиха, а за мен си бяха равностойни играчите, не да кажеш с някакво огромно предимство да бяха жълтите.

# 1 289
Поредно негативно отношение от Йоана, този път към сините, както и към опозицията в жълтите. Кога отиде, кога реши, че не харесва всички. Явно самочуствието й бая е накърнено на това блато и не харесва всички играчи, които са преди нея в играта. Разбира се, харесва тези, откоито вижда, че има някаква полза. Едно нормално изречение без злобна нотка няма това момиче.. или да кажа ЖЕНА! Че тя е на 27 години и се държи като тийнка в 9ти клас Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт